Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ξεσκεπάζουμε ! Πως προετοιμάζουν την επικείμενη σύγκρουση με το Ισλάμ στην Ελλάδα.

 Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

 Η προετοιμασία για την επικείμενη αιματηρή σύγκρουση με Ισλαμιστές εντός της Ελλάδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε τελικό στάδιο. 
 Η φωτογραφία του θέματος με κάποιο "πράκτορα" και όχι μυθομανή να εξηγεί στον τηλεοπτικό σταθμό Aplha πως του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με.....
σκυλιά ! παρακαλώ, στην Πλατεία Αττικής κάτω από τα γραφεία της, που σημειωτέων δεν υπάρχουν εκεί γραφεία του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είναι μόνο η αρχή ! Θα μπορούσε να είναι βγαλμένη μόνο από Αμερικανική ταινία του Χόλιγουντ  !  
 Δείτε το εν λόγο βίντεο εδώ  είναι το 2ο βίντεο.
 Ακριβός αυτή την σκηνή έχουμε περιγράψει στις 20 Σεπτεμβρίου στο θέμα μας που μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ και ένα μήνα σχεδόν μετά δικαιωνόμαστε. 
 Όλα λειτουργούν βάση σχεδίου και μέχρι τώρα δουλεύουν ρολόι ! 
 Μόλις την Δευτέρα και μετά από επείγων σήμα που έστειλε η Γαλλία στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, η ΕΛΑΣ έθεσε σε στενή παρακολούθηση χώρους μαζικής συνάθροισης Μουσουλμάνων φοβούμενη εκτεταμένα επεισόδια σε αστικά κέντρα. Αφορμή για το επείγων Γαλλικό σήμα προς την Ελλάδα στάθηκε η εξάρθρωση Ισλαμικής ομάδας που διατηρούσε οπλοστάσιο και αποθήκη υλικών για την παραγωγή εκρηκτικών  στα προάστια του Παρισιού. Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ.  
 Όλα είναι πολύ απλά και χειραγωγημένα, ένα χαζό φιλμ που προβλήθηκε μόνο μία φορά το 2011 στην Αμερική, ήταν ικανό να προκαλέσει αντιδράσεις και εκτείνει επεισόδια σε όλο και να φτάσουμε μέχρι και την επικήρυξη του δημιουργού του. Η Ελευθερία της έκφρασης όπου διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους οι δήθεν αριστεροί, της "τέχνης" και των "γραμμάτων" εδώ που πήγε ? 
 Δείτε λοιπόν το φιλμάκι ΕΔΩ μια και είμαστε αν όχι το μοναδικό, ένα από τα λίγα blogs και site, που τόλμησαν να ανεβάσουν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.   
 Οι πιο διαβασμένοι ίσος γνωρίζουν πως στην Σχολή Ευελπίδων υπάρχει εγχειρίδιο ψυχολογικού πολέμου το οποίο περιγράφει ψυχολογικά μέτρα για την προετοιμασία επίθεσης σε κάποια χώρα.
1ο Στρατηγικές επιτυχίες του εχθρού "δηλαδή ο εχθρός διαφημίζει τις επιτυχίες του στην χώρα στόχο, ας πούμε εμείς τώρα μέσο ταινιών π.χ" 
2ο Πρόκληση ελλείψεων σε τροφή, στέγη, ιματισμό και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης. 
3ο Καταχρήσεις και διαφθορά ηγετικών στελεχών. 
4ο Ελλείψεις σε στρατιωτικό προσωπικό και μέσα "βλέπε ZURB και άλλα πολλά που συμβαίνουν στις ένοπλες δυνάμεις μας"
5ο Πληθωρισμός, άνιση και υπέρμετρη φορολογία.
6ο Φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις. 
7ο Πολιτικές διαφορές και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ηγέτες. 
και 8ο Έλλειψη πόρων για υποστήριξη οικονομικών και πολεμικών προγραμμάτων.
 Πάει το μυαλό σας με όλα αυτά κάπου ? 

Αφού διαβάσατε τους 8ο κανόνες του ψυχολογικού πολέμου όπως τους περιγράφει το εγχειρίδιο της Σχολής Ευελπίδων ας δούμε στην πράξη τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Οι ΜΚΟ "υποκατέστησαν" τους θεσμούς και τα επίσημα όργανα.
Τρομοκράτες εμφανίζονται όταν όλα...
κυλούν ήρεμα και όταν προβλήματα απασχολούν το σύνολο του λαού και θα "δικαιολογούσε" την πράξη τους, εξαφανίζονται.
Πλήρη απαξίωση της πολιτικής και συνδικαλιστικής ηγεσίας.
Απαξίωση της εκπαίδευσης.
Απαξίωση θεσμών και εκκλησιαστικών αρχών.
Επεισόδια με την παραμικρή αφορμή από συγκεκριμένη μερίδα "λαθρομεταναστών" πάντα υποκινούμενη από αριστερά κόμματα!
Πολλαπλές εγκληματικές πράξεις με θύματα ηλικιωμένους, νεαρά άτομα η όργανα της τάξης με υπερβολική και ανεξήγητη μερικές φορές, χρήση βίας, όπως στην υπόθεση του μικρού Αλέξη, η στην περίπτωση των ληστών που έκλεψαν 150! ευρώ από περίπτερο και σε καταδίωξη που ακολούθησε εκτέλεσαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με Καλάσνικοφ.
Εγκατάσταση τουλάχιστον 1.500.000 Μουσουλμάνων με την ανοχή και την υποστήριξη "Ελληνικών" κομμάτων που βοηθάνε με την στάση τους στην αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας και του εκλογικού σώματος αφού γίνεται αλόγιστη ελληνοποίηση ακαθόριστου ποσοστού μεταναστών σε ποσοστό πρωτόγνωρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα που ξεπερνάει το 30% ! Χαρακτηριστικό είναι πως στην απογραφή του 2011 υπάρχουν 10.787.690. Άρρενες: 5.303.690 (49,2%) Θήλεις: 5.484.000 (50,8%) Κατά ηλικία: 0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%) 15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%) 65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%). Την ίδια ώρα στους εκλογικούς καταλόγους είναι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών 9.949.401. Οπότε με απλούς υπολογισμούς έχουμε 9.949.401 που είναι οι Έλληνες από 18 ετών και άνω (γεννηθέντες δηλαδή από το 1994) και ηλικίες από 0-14 άλλοι 1.666.888 μας κάνει 11.616.289, λείπουν οι ηλικίες από 14 έως 17 ετών που αν υποθέσουμε ότι είναι περίπου 80.000 η κάθε γενιά τότε έχουμε ακόμα 240.000. Φτάνουμε στα 11.856.289. Αν αφαιρέσουμε από τους εκλογικούς καταλόγους και κάποιους που πέθαναν και δεν πρόλαβαν να δηλωθούν που κάθε φορά είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες, όχι πάντως πάνω από 10 με 20 χιλιάδες. Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι περίπου 200.000 Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Άρα οι κάτοικοι της Ελλάδας ανέρχονται σε πάνω από 11,5 εκατομμύρια!?
Και μετά από όλα αυτά .... !
Ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ να απειλεί ευθέως με πόλεμο ! Όπως και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας, Ναΐμ Ελγαντούρ που αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό της χώρας που τον φιλοξενεί, ρατσιστή, συμπληρώνοντας μάλιστα, "Ο Μουσουλμάνος είναι απελπισμένος, πεινασμένος, μην τον πιέζουμε παραπάνω, είναι έτοιμος να σκάσει. Γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι ότι η πολύ πίεση που γίνεται αυτή τη στιγμή εναντίον των μεταναστών είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Η πολύ μεγάλη καταπίεση και οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των μεταναστών, δεν θα φέρουν καλό αποτέλεσμα".
Η ενορχηστρωμένη λάσπη που ρίχνουν, όλα τα Δυτικά ΜΜΕ σε όλα τα Εθνικιστικά κινήματα τα οποία είναι η φυσική αντίδραση κατά της παγκοσμιοποίησης των λαών, μέχρι τώρα φέρνει ακριβός τα αντίθετα αποτελέσματα απ' ότι αναζητούν οι λάτρης της Νέας Τάξης. Η φυσική αυτή αντίδραση έχει ως αποτέλεσμα όλο και πιο μεγάλες μάζες πολιτών να αντιλαμβάνονται πιο παιχνίδι παίζουν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις πίσω από την πλάτη τους και να υποστηρίζουν τα Εθνικιστικά κόμματα ως αντίδραση στην κιμαδοποίηση των λαών στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης.
Χώρες όπως η Ελλάδα με βαθιές ρίζες είναι δύσκολα να πέσουν στην παγίδα της Παγκοσμιοποίησης γιαυτό και ο Χένρυ Κίσινγκερ 18 χρόνια πριν είχε πει...δείτε ΕΔΩ
Δείτε το προκλητικό βίντεο που ακολουθεί και στο επόμενο και τελευταίο μέρος θα σας αναλύσουμε, πως προετοίμασαν την καταστροφική πορεία της Ελλάδας και τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί το μοιραίο, δηλαδή το δόγμα της Νέας Τάξης πραγμάτων που μαζί με το "διαίρε και βασίλευε" είναι ... διάβασε ΕΔΩ




Αναρτήθηκε από Nyxtobaths Nyxtobaths 
http://nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters