Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ & ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ 17/6/2014



  ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


   Selamat Jalwa! (Να είστε σε αιώνια χαρά) Ερχόμαστε με πολλά καλά πράγματα να σας πούμε!

Οι αρχαίες οικογένειες και οι συμμαχίες τους έχουν φθάσει σε ένα σημείο, όπου καθίσταται δυνατό να δούμε, πως ο μακρύς δρόμος της απελπισίας και της απογοήτευσης, που για καιρό σας έχει ταλαιπωρήσει, φτάνει στο προβλεπόμενο τέλος του. Η σκοτεινή συμμορία το γνωρίζει καλά. Ωστόσο, αυτοί οι απατεώνες της καταστροφής εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπους για να καθυστερήσουν λίγο τις ευλογίες σας.




   Οι υπεύθυνοι του αναπτυσσόμενου δικτύου του εθιμικού δικαίου, μαζί με τους νομικούς συνεργάτες τους, κατανοούν τι ακριβώς απομένει να ολοκληρωθεί, πριν από την έναρξη των μεγάλων συλλήψεων. Οι σύνδεσμοί μας αναφέρουν πόσο κοντά είναι στο ξεκίνημα της τελικής επιχείρησης των συλλήψεων. Ο NESARA απαιτεί να γίνουν αυτά τα τελικά γεγονότα με ένα σωστό και γρήγορο τρόπο. Βλέπουμε πόσο καλά αυτές οι νομικές ομάδες έχουν εκπαιδεύσει και τοποθετήσει τους εαυτούς τους για την τελική νίκη τους. Σε όλον τον πλανήτη σας, άλλοι, που έχουν ενωθεί με αυτές τις συμμαχίες, είναι επίσης έτοιμοι να εκπληρώσουν τις ιερές υποχρεώσεις τους.




   Οι σκοτεινοί αποδέχονται το αναπόφευκτο και όμως με κάποιο τρόπο επιθυμούν να αποφύγουν όλη αυτή την κατάσταση. Η ώρα πλησιάζει για το φινάλε του σκότους, για μαζικές συλλήψεις και την άνοδο της νέας διακυβέρνησης.



   Η εκδίωξη του σκότους και των πολυάριθμων υποτακτικών του από την εξουσία θα σας ελευθερώσει και θα επιτρέψει να εκδηλωθεί μια μεγάλη ευημερία. Επίσης θα οδηγήσει στο τέλος της λεγόμενης «συγκάλυψης των ΑΤΙΑ». Αυτά τα μεγάλα γεγονότα θα μας επιτρέψουν τελικά να εμφανιστούμε στους ουρανούς σας σε μεγάλους αριθμούς και να λύσουμε άμεσα μια σειρά εξελισσόμενων περιβαλλοντικών καταστροφών. Η πιο σημαντική από αυτές είναι το πυρηνικό νέφος από την κατάρρευση των αντιδραστήρων της Φουκουσίμα. Θα απαλλάξουμε τους ουρανούς σας, τις θάλασσες και τις στεριές σας από μια πυρηνική καταστροφή. Επί πλέον, έχουμε την πρόθεση να διαμορφώσουμε τους όρους, με τους οποίους θα μπορεί να αρχίσει η αντιστροφή μιας αυξανόμενης πανδημίας πυρηνικής ασθένειας. Αυτή μπορεί να εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους ωκεανούς σας.




   Υπάρχει ακόμα μια άλλη καταστροφή, που προκαλείται από τις τεράστιες ποσότητες πλαστικών απορριμμάτων στους ωκεανούς σας. Εμείς αυτά μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε ένα οργανικό λίπασμα, που θα μπορεί, αντίθετα, να θρέψει τους ωκεανούς και να επιδιορθώσει μεγάλο μέρος της ζημιάς, που προκαλείται από την μαζική υπεραλίευση των θαλασσών σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μείωση των σεισμικών ανωμαλιών, που δημιουργούνται από τις πολλές περιπέτειες του σκότους, που διαταράσσουν τη Γη.




   Ήταν κυριολεκτικά πρόθυμοι να καταστρέψουν τα ίδια τους τα έθνη, με σκοπό την δραστική μείωση των πληθυσμών και την επακόλουθη κήρυξη στρατιωτικού νόμου. Αυτό δεν θα επιτραπεί. Το Θείο Σχέδιο τοποθετεί την κοινωνία σας στο Φως και διακηρύσσει την επικείμενη επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Σας παρακολουθούμε επί δεκατρείς χιλιετίες, καθώς οι Ανουννάκι και οι κακόβουλοι υποτακτικοί τους ενορχήστρωναν μια σειρά από «Χρυσές Εποχές», η καθεμιά από τις οποίες ακολουθήθηκε από κατακλυσμό, κατασκευασμένον από το σκότος.




   Αυτοί οι κακούργοι επιθυμούσαν βαθιά να σας μετατρέψουν σε μια προηγμένη φυλή σκλάβων, των οποίων μοναδικός σκοπός θα ήταν να τους υπηρετούν. Επιθυμούσαν, επίσης, να προκαλέσουν την αποσύνδεση ή την εσφαλμένη αλληλουχία του DNA, που θα μπορούσε να αποτρέψει την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτό είναι πλέον αδύνατο.




   Βοηθάμε τους γήινους συμμάχους μας για να τελειώσουν ό,τι απομένει το ταχύτερο δυνατόν. Ως εκ τούτου, αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα. Αρκετά στοιχεία είναι ήδη στη θέση τους, προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι απαιτούμενοι στόχοι. Εκείνο που απομένει πραγματικά, είναι η σωστή θεία στιγμή για την εκδήλωση αυτών των γεγονότων. Ο Ουρανός έντονα επιθυμεί να μεταμορφώσει αυτή την πραγματικότητα και να διαμορφώσει μια νέα εποχή για τον καθέναν από εσάς!




   Ο παρών χρόνος θα μετατραπεί τώρα σε μια ευεργετική, ειρηνική μετάβαση. Εμείς θα επιβλέψουμε αυτό το τελευταίο στάδιο και θα σας μεταφέρουμε εκεί που βρίσκονται οι ιεροί Φωτοθάλαμοί σας. Σε αυτό το μέρος θα ολοκληρώσετε την μεταμόρφωσή σας, θα πάρτε τις θαυμαστές πληροφορίες που θα σας δοθούν από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας και θα τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα. Οι Φυσικοί και οι επιστήμονες στον κόσμο σας μόλις τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πώς θα πραγματοποιηθεί αυτό το νέο πεδίο. Κάποιοι από αυτούς έχουν δει πώς μεγάλα διαστημόπλοια μπορούν να διασχίσουν γρήγορα αυτόν τον Γαλαξία. Αυτά τα Σκάφη Φωτός έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μέσα από τον χρόνο και να πηγαίνουν σε οποιαδήποτε διάσταση.




   Πρόκειται να μάθετε πολλά. Αυτή η νέα σοφία θα σας διαμορφώσει και με αυτήν θα χτίσετε με ευγένεια ένα νέο Αστρικό Έθνος. Αυτή η Νέα Γη θα είναι η βάση για τα ταξίδια σας και τις μεγάλες πράξεις σας που έρχονται. Θα γεννηθούν θρύλοι και πολλές μεγάλες ιστορίες θα ειπωθούν γι’ αυτά που πρόκειται να κάνετε, για να μεταμορφώσετε όχι μόνο αυτόν τον Γαλαξία, αλλά και όλη τη φυσική Δημιουργία. Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε και πάλι στους κόλπους μας, σαν συντρόφους Γαλαξιακούς Ανθρώπους σε Θεία Υπηρεσία προς το Φως και το ξεδίπλωμα του Θείου Σχεδίου!

Το παρόν Σύμβολο είναι αποτέλεσμα Γήινης καλλιτεχνικής συνθέσεως εμπνευσμένο από αγρογλυφικό αποτύπωμα.
                                                                                                                                  
                                                  ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ

    
  Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας!

Φτάνουμε με ειδήσεις σχετικά με το τι κάνει το Φως για να εκδηλωθεί μια νέα, ελεύθερη και ευημερούσα πραγματικότητα για εσάς.



   Οι διάφοροι συνεργάτες μας τελειώνουν τώρα με δραστήριο τρόπο μια σειρά από προκαταρκτικές εργασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μια μεγάλη νίκη για το Φως. Το πρώτο σημείο είναι η παραγωγή ενός νέου οικονομικού συστήματος γι’ αυτόν τον κόσμο. Αυτό το έργο είναι έτοιμο να ξεκινήσει και έχει συνδεθεί με την ανάδειξη μιας διακυβέρνησης με βάση τον NESARA στη Βόρεια Αμερική. Αυτοί που έχουν εμπλακεί στην αντικατάσταση της σημερινής de facto αμερικανικής κυβέρνησης είναι σχεδόν έτοιμοι να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα.




   Επομένως, βρίσκεστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα. Έχουμε, επίσης, αφιερώσει μεγάλο μέρος των πνευματικών πόρων μας για τη δημιουργία των ενεργειών, που θα μπορέσουν να φέρουν με ασφάλεια όλα αυτά σε μια γρήγορη καρποφορία. Οι σκοτεινοί αισθάνονται αυτήν την ασπίδα Φωτός να υψώνεται γύρω από αυτόν τον πλανήτη και αυτό είναι ανίκανοι να το εμποδίσουν να συμβεί. Αναζητήστε υπέροχα γεγονότα να αρχίζουν να εμφανίζονται παντού.




   Προς το παρόν, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που πολλοί από εσάς δημιουργούν ενέργειες σε ομαδικούς διαλογισμούς, οι οποίες μας έχουν βοηθήσει στη διαμόρφωση αυτών των ισχυρών ασπίδων Φωτός γύρω από αυτό το πεδίο. Ευλογίες χαράς και καλωσόρισμα σε κάθε έναν από εσάς, που, με τον δικό σας τρόπο, μας βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια. Είναι πραγματικά υπέροχο να έχουμε μοιραστεί μαζί σας την ισχυροποίηση αυτών των ενεργειών. Και είναι φανερό το πώς ο κάθε ένας από εσάς επιθυμεί να είναι ελεύθερος από τα δεσμά που επιβλήθηκαν για πρώτη φορά από το σκότος στους προγόνους σας, πριν από σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες.




   Αυτή η σκοτεινή ενέργεια τώρα διαλύεται γρήγορα. Αυτό είναι ένας πνευματικός προάγγελος όσων πρόκειται τώρα να συμβούν παγκοσμίως. Να είστε ευλογημένοι για τη βοήθειά σας και την μεγάλη αφοσίωσή σας στην ελευθερία, στη Γαία και στην πλήρη συνείδηση. Καθένας από εμάς είναι ευγνώμων και αληθινά χαρούμενος. Μας έχετε δείξει πραγματικά πώς η χάρη του Δημιουργού παρήγαγε μια πραγματικότητα, φτιαγμένη για να είναι ελεύθερη. Αυτή η πραγματικότητα μπορεί αληθινά να καλωσορίσει τους πνευματικούς προγόνους της από όλον αυτόν τον Γαλαξία.




    Είστε στο κατώφλι του επόμενου βήματός σας στη συνείδηση. Έχετε αφήσει το Φως να μπει και έχετε ευλογηθεί με αυτό από τον Ουρανό. Έχετε προετοιμαστεί να αναλάβετε τη δράση που σας έχουμε αναθέσει. Υπάρχουν οι πόροι για την δημιουργία της τελικής μεταβατικής πραγματικότητας, η οποία μπορεί να καλύψει το κενό μεταξύ του παλαιού σκοτεινού βασιλείου σας και του νέου, που βρίσκεται στην άκρη της πλήρους συνείδησης. Αυτή η αύξηση της ικανότητας συμβαίνει καθώς σας αγγίζουν οι ενέργειες, που συνεχώς σας κατακλύζουν από τα πλήθη του Ουρανού.




    Χαιρόμαστε που οι ευθύνες που μας δόθηκαν από τον Ουρανό, κάνουν τόσο καλή εργασία. Απωθείτε το σκότος από το βάθρο του και βάζετε στη θέση του μια διαδικασία, που σας φέρνει τον τρόπο να εκδηλώσετε το θαυμαστό πλήρες δυναμικό σας. Ευλογούμε αυτές τις εξελίξεις και ζητάμε σταθερή θεραπεία και έλεος από το Θείον. Αυτά είχαν παρασχεθεί. Η ώρα του εορτασμού τώρα πλησιάζει.




   Σήμερα, συνεχίσαμε μπροστά με το μήνυμά μας. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας και την υποστήριξή σας προς τις αλλαγές του Ουρανού. Αυτές θα σας φέρουν μια νέα εποχή χαράς, ελευθερίας και ευημερίας. Ερχόμαστε να καλωσορίσουμε την επιστροφή εκείνων που έχουν υποστεί τα θλιπτικά αποτελέσματα της περιορισμένης συνείδησης. Τώρα θα διαμορφώσετε μια εκπληκτική Γαλαξιακή Ειρήνη!


Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ:  Sheldan Nidle

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Νίκος Τσαουσάκης

http://universalblessing.blogspot.gr/2014/06/1762014.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters