Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

 
Και ενώ η Άνοιξη πήγε να μας μπερδέψει με τον ζεστό καιρό που μας είχε δώσει, το καλοκαίρι μπήκε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και την χώρα μας, με χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και πολλές καταιγίδες.
Τώρα, όλα τα προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν πως το κρύο στον βόρειο πόλο ακόμα δεν έχει εξασθενήσει και εκτός αυτού, τμήματα του ψύχους από τον βόρειο πόλο, θα κινηθεί σε περιοχές της Σκανδιναβίας και της Βόρειας Ρωσίας.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στην βόρεια Ευρώπη, ενώ χιόνια όπως όλα δείχνουν, θα πέσουν ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα της Σκανδιναβίας.
Αυτό πρόκειται να συμβεί μετά τις 16-17 Ιουνίου. Εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη του καιρού για την Ευρώπη, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ήπειρο μας αλλά και την χώρα μας.

ΠΗΓΗ
http://www.pentapostagma.gr/2014/06/πρωτοφανεσ-φαινομενο-ερχονται-χιονι.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters