Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Χαμένο Boeing: Το πρώτο βιβλίο με ανατρεπτική θεωρία για την εξαφάνισή του!

Το πρώτο βιβλίο για τη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines, που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου και ακόμα αγνοείται η τύχη της, αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα (19/05).
Σε αυτό μάλιστα υποστηρίζεται μια θεωρία που θέλει το αεροσκάφος να καταρρίπτεται κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων. Ατύχημα το οποίο συγκάλειψαν οι Αρχές.
Το βιβλίο με τίτλο: «Πτήση MH370-Το μυστήριο», το οποίο έγραψε ο αγγλοαμερικανός συγγραφέας, Νάιτζελ Κόθορν, επικαλείται ανώνυμες πηγές, υποστηρίζοντας ότι δόθηκαν ψευδείς πληροφορίες στη δημοσιότητα, ώστε να επικεντρωθεί σε λάθος σημείο η έρευνα για το αγνοούμενο Boeing 747, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό (18/05) δημοσίευμα η αυστραλιανή εφημερίδα The Sun Herald.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο New South Books του Σίδνεϊ, βασίζεται σε μαρτυρία του Νεοζηλανδού Μάικ Μακέι, ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην οποία εργαζόταν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της εξαφάνισης του αεροσκάφους.
Ο Κόθορν συνδέει το γεγονός αυτό με τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ - Ταϊλάνδης που διεξάγονταν στην περιοχή την εποχή εκείνη.
Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι αν η πτήση MH370 είχε καταρριφθεί κατά λάθος στη διάρκεια γυμνασίων με πραγματικά πυρά, «οι εμπλεκόμενοι θα είχαν κάθε λόγο να κρατήσουν τη σιωπή τους για το συμβάν».
Ισχυρίζεται μάλιστα ότι αν βρεθεί το μαύρο κουτί του Μπόινγκ, τότε αυτό ενδέχεται να είναι πλαστό, τοποθετημένο από αυτούς που σχεδίασαν τη συγκάλυψη του δυστυχήματος


newsbomb.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/05/hameno-boeing-to-proto-vivlio-me-anatreptiki-theoria-gia-tin-exafanisi-toy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters