Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Σοκ! Εγκύκλιος στις προξενικές αρχές να καταγγέλουν τους παράνομους Ελληνες στο "Ιμιγκρέισον"!...


 Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά και πνευματικά  άρρωστες προσωπικότητες.
Αυτοί που μας κυβερνούν, είναι βαριά ασθενούντες...
Στις εκλογές, τους στέλνουμε στα φρενοκομεία... ώσπου να αποφασίσουν λαϊκά δικαστήρια για την τύχη τους...

Πόπη Σουφλή
Του Δημήτρη Ρομποτή*

Αν είστε παράνομος στην Αμερική και χρειάζεστε κάτι από τα κατά τόπους προξενεία της Ελλάδος, να το σκεφτήτε καλά πριν περάσετε το κατώφλι τους!


Ακούμε και διαβάζουμε για απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας από μέρους της Ελλάδος χωρίς,...
φυσικά, να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία επειδή αφενός τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον κι’αφετέρου δεν λείπουν τα στοιχεία της υπερβολής και άκρατης συνωμοσιολαγνείας αναφορικά με τέτοιου είδους θέματα. 
Στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε για ενδεχόμενο κρούσμα απεμπόλησης εθνικής κυριαρχίας στις εδώ προξενικές αρχές της Ελλάδος κι’αυτό δεν...
είναι καθόλου αστείο γιατί πέραν από τη συμβολική πτυχή του μπορεί να έχη οδυνηρές συνέπειες στη ζωή πραγματικών ανθρώπων. 
Στάλθηκε λοιπόν εγκύκλιος από το Υπουργείο Εξωτερικών που καλεί τους προξενικούς υπαλλήλους να καταδίδουν στην αμερικανική μεταναστευτική υπηρεσία Ελληνες πολίτες που βρίσκονται στην Αμερική παράνομα και έρχονται σε επαφή με τα προξενεία! 
Μ’άλλα λόγια, η Ελλάδα απαιτεί από τους υπαλλήλους της να γίνουν καταδότες, σπιούνοι, και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους όπως είναι οι κατά τόπους προξενικές αρχές. Αντί της παροχής αρωγής και άλλους είδους βοήθειας, το ελληνικό κράτος, συνιστά αν όχι διατάζει την παράδοση πολιτών του στις αρχές ξένης χώρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Οταν μου έγινε η σχετική καταγγελία δεν πίστευα στα αυτιά μου, γιατί δεν περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Μέχρι που μου το επιβεβαίωσαν προξενικοί υπάλληλοι (για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύω τα ονόματά τους, αλλά μπορείτε και εσείς να τηλεφωνήσετε και να ρωτήσετε) οι οποίοι μου είπαν ότι και οι ίδιοι αισθάνονται ντροπή για αυτό, αλλά τί μπορούν να κάνουν; 
Προς τιμήν τους, κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να εφαρμόζουν την εγκύκλιο (παρότι η ύπαρξή της χρησιμεύει ως απειλή για κάποιους που πάνε εκεί και το παίζουν λίγο «ατίθασοι», τους λένε δηλαδή ότι αν δεν ηρεμήσετε θα σας καταγγείλουμε στο «Ιμιγκρέισον» – επί κυρίαρχου ελληνικού εδάφους αυτό!) και έτσι δεν είχαμε μέχρι στιγμής ακραία κρούσματα, με συλλήψεις, απελάσεις κοκ. 
Φανταστήτε τώρα, κάποιοι να ζουν εδώ παράνομα για χρόνια, να έχουν οικογένειες, παιδιά σε σχολεία, επιχειρήσεις, εκκρεμότητες κοκ, να πάνε στο προξενείο για μια ανανέωση ή φορολογική διεκπεραίωση και να τους περιμένη το «Ιμιγκρέισον» στην πόρτα να τους αλυσοδέση και να τους απελάση χωρίς να έχουν το δικαίωμα να γυρίσουν πίσω για τουλάχιστον δέκα χρόνια! 
Και καλά, το αμερικανικό κράτος κάνει τη δουλειά του, εφόσον υπάρχουν νόμοι πρέπει να εφαρμόζωνται, αλλά να πάνε από καταγγελία ελληνικής υπηρεσίας που βρίσκεται εδώ για να τους βοηθάη υποτίθεται; 
Και τί γίνεται αν τυχόν ασυνείδητοι υπάλληλοι θελήσουν να κάνουν ζημιά σε κάποιους ανθρώπους; Θα πούνε μετά ότι απλά έκαναν τη δουλειά τους!
Πέραν από αυτό όμως, και μόνο που υπάρχει τέτοια εγκύκλιος είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και δείχνει πώς η χώρα αντιλαμβάνεται την έννοια της εθνικής της κυριαρχίας και πόσο σέβεται του πολίτες της όπου κι’αν βρίσκωνται. 
Αλήθεια, υπάρχει ανάλογη εγκύκλιος προς την αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών από το αμερικανικό κράτος, όσοι συμπολίτες μας είναι στην Ελλάδα παράνομα (υπάρχουν και τέτοιοι, έχω γνωρίσει μερικούς προσωπικώς) να τους καταδίδουν οι προξενικοί υπάλληλοι στις ελληνικές μεταναστευτικές αρχές; 
Και στη βάση ποιάς λογικής, Ελληνες προξενικοί υπάλληλοι θα καταδίδουν Ελληνες πολίτες σε υπηρεσίες ξένης χώρας τη στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν παρανομήσει στην Ελλάδα και πήγαν στο ελληνικό προξενείο για κάποια υπόθεση εμπιστευόμενοι το γεγονός ότι είναι κυρίαρχος ελληνικός χώρος όπως οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του δημοσίου;

Ποιές λογικές εξυπηρετεί αυτή η εγκύκλιος και ποιές ανάγκες την έχουν υπαγορεύσει; Να απαντήση το Υπουργείο Εξωτερικών εάν, εφόσον και από ποιούς αναγκάστηκε να στείλη τέτοια διαταγή! 
Αν είναι απόρροια διεθνούς δικαίου ή κάποιας διμερούς συνθήκης κι’αν εφαρμόζεται από άλλες χώρες. 
 Γιατί αν υποθέσωμε, αφελώς, ότι το κάνουν για να γυρίσουν οι Ελληνες που φύγανε την τελευταία τετραετία πίσω, είναι τρόπος αυτός, αναθέτοντας τον βίαιο επαναπατρισμό τους σε υπηρεσίες ξένου κράτους, χωρίς, επαναλαμβάνω, να έχουν παραβιάσει ελληνικούς νόμους; 
Και πόσο μπορεί κανείς να σεβαστή μια χώρα που ενεργεί κατά αυτόν τον τρόπο; Εάν πάλι είναι κοινός διπλωματικός τόπος να καταγγέλωνται ξένοι πολίτες από τις προξενικές αρχές του δικού τους κράτους εφόσον βρίσκονται παράνομα σε ξένη χώρα, πόσες το εφαρμόζουν στην πράξη και γιατί η Ελλάδα να δείξη τέτοια σπουδή; 
Γιατί να εμφανιστή βαλικότερη του βασιλέως, προς τί τέτοια προθυμία για συμμόρφωση στο συγκεκριμένο θέμα;

Σε επικοινωνία μου με το Γενικό Προξενείο της Κύπρου στη Νέα Υόρκη μου είπαν ότι τέτοια εγκύκλιος από το δικό τους Υπουργείο Εξωτερικών, δεν έχει έρθει …
*Ο Δημήτρης Ρομποτής είναι δημοσιογράφος με έδρα τη Νέα Υόρκη.
 

neohellenika.com
attikanea.blogspot.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5958.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters