Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πολιτικοί και πολίτες να αφήσουμε όλες τις άλλες εκλογικές ερμηνείες και ερμηνευτικές και ας κοιτάξουμε τη Θράκη πριν γίνει η Ελλάδα Ουκρανία.

Τέλειωσαν και αυτές οι εκλογικές αναμετρήσεις και τα αποτελέσματα τα ερμηνεύουμε όπως θέλουμε -όλοι μαζί και ο καθείς ξεχωριστά- Το σεισμό στο βόρειο Αιγαίο τον ακούσατε; Αν δεν τον ακούσατε θα τον μάθατε από την τηλεόραση. Το σεισμό στη Θράκη τον πήρε χαμπάρι κανείς;
Αν ανέβηκε η Αριστερά ή η Ακροδεξιά ή τα μικρά κόμματα δεν έχει σημασία πλέον. Θέσεις και
απόψεις, ακόμα και εκ διαμέτρου αντίθετες σε μία δημοκρατία είναι θεμιτές και φυσιολογικά υπάρχουν.
Όταν όμως έρχεται ένας ξένος παράγοντας και βάζει το δάκτυλό του στην καρδιά της δημοκρατίας που είναι οι εκλογές και δημιουργεί ένα πολιτικό φορέα (το λεγόμενο Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) που σαρώνει τη Ροδόπη και τη Ξάνθη τότε τα πράγματα αγριεύουν επικίνδυνα. Γιατί αυτό είναι ένα κόμμα φτιαγμένο απο το τουρκικό προξενείο - δηλαδή απο την τουρκική κυβέρνηση............

Τί κάνουμε τώρα;
Η δημοκρατία έδωσε τη δυνατότητα να διαρρηχθεί και επίσημα πλέον ένα κομμάτι της Χώρας, εμείς δεν προστατεύσαμε τη δημοκρατία και τώρα κινδυνεύει η χώρα. Αυτό πρέπει όχι μόνο να μας τρομάζει αλλά να είναι και αιτία πολιτικών εξελίξεων πριν γίνει αιτία γεωπολιτικών εξελίξεων.
Πολιτικοί και πολίτες να αφήσουμε όλες τις άλλες εκλογικές ερμηνείες και ερμηνευτικές και ας κοιτάξουμε τη Θράκη πριν γίνει η Ελλάδα Ουκρανία.
pyrgostrifylias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters