Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο Στουρνάρας νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας!

Giannis-Stournaras-Giorgos-Provopoulos
Τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, αποκαλύπτει ο Σταύρος Ψυχάρης με βασικό άρθρο του στην πρώτη σελίδα του “Βήματος της Κυριακής”, υποστηρίζοντας ακόμη ότι δεν θα διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές εντός του 2014.

Ο Σταύρος Ψυχάρης εκτιμά ότι ο Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα, και να υπηρετήσει καλύτερα τη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσει η κυβέρνηση μετά την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, και τη δυνατότητα να προχωρήσει σε διανομή περισσευμάτων.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Ψυχάρης αποκαλύπτει και την κορυφαία αλλαγή του ανασχηματισμού, που σύμφωνα με τον εκδότη του “Βήματος της Κυριακής” θα αφορά στη μετακίνηση του Γιάννη Στουρνάρα από το αξίωμα του Υπουργού Οικονομικών σε εκείνο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
“Ο κ. Στουρνάρας τον Μάιο θα πάει διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος”, σημειώνει χαρακτηριστικά στον επίλογο του άρθρου του στο σημερινό “Βήμα της Κυριακής” ο Σταύρος Ψυχάρης.
Η συλλογιστική Ψυχάρη εξηγείται στην εξής βάση: Οι Ευρωπαίοι εταίροι της χώρας επιθυμούν τη λειτουργία της εκάστοτε Κεντρικής Τράπεζας μιας χώρας ως ανεξάρτητου οργανισμού, κάτι που εκτιμούν ότι συμβαίνει σήμερα με τη διοίκηση του Γιώργου Προβόπουλου.
Η αντικατάσταση του σημερινού κεντρικού τραπεζίτη λοιπόν, μπορεί να γίνει μονάχα από ένα πρόσωπο σαν τον Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο οι Βρυξέλλες εμπιστεύονται απόλυτα.
Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Οικονομικών έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει πολιτική καριέρα, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητές του για έναν τέτοιο ρόλο, ενώ η αποχώρησή του από την κυβέρνηση θα έστελνε το πλέον ηχηρό μήνυμα της αλλαγής πολιτικής, και ταυτόχρονα θα ικανοποιούσε τους επικριτές του.

http://ysterografa.gr/politics/o-stournaras-neo-dioikitis-tis-trapeza-tis-elladas 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1604.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters