Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δένουν και για έσχατη προδοσία τον Κοντομηνά; Ήθελε να πουλήσει κρατικά μυστικά σε ξένη μυστική υπηρεσία!

κοντομηνας σκανδαλο ττ

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης με ακόμα μιά βαριά κατηγορία – την βαρύτερη που μπορεί να αντιμετωπίσει έλληνας πολίτης αναμένεται να βρεθεί ο ήδη προφυλακισμένος καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην δικαιοσύνη είναι σκοτεινή και βγήκε στην δημοσιότητα από ιστοσελίδα με έγγραφα που αποτελούν ομολογία του ίδιου του Κοντομηνά!

Η αποκάλυψη αφορά δικόγραφο στο οποίο ο Κοντομηνάς ομολογεί πως είχε πρόθεση να αγοράσει το αρχείο του τ. αρχηγού των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στρατηγού Γρυλλάκη με σκοπό να το μεταπωλήσει σε υπηρεσία τρίτης χώρας. Συγκεκριμένα των ΗΠΑ. Στο ίδιο δικόγραφο ο προφυλακισμένος καναλάρχης αποκαλύπτει πως διακίνησε δεκάδες εκατομύρια ευρώ, πιθανά από αυτά που εξοικονόμησε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε λογαριασμούς του εξωτερικού, χωρίς προφανώς να το γνωρίζουν οι ελληνικές φορολογικές αρχές.

κοντομηνας δικογραφια
“Μου ζήτησαν 8 εκατομύρια για να μου φέρουν το αρχείο του στρατηγού”
Αυτά που αναγράφονται στο δικόγραφο ξεπερνουν και την φαντασία σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Ο Κοντομηνάς ομολογεί πως ήθελε να πουλήσει στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες του αρχείο του πρώην διοικητή της ΕΥΠ στρατηγού Γρυλλάκη και γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσε αστρονομικά ποσά χωρίς όμως ποτέ να πάρει το αρχείο στα χέρια του. Ομολογεί επίσης κινήσεις δεκάδων εκατομυρίων ευρώ με την αιτιολογία της συνεργασίας με την NSA που μάλλον δεν γνωρίζουν οι εδώ ελεγκτικές αρχές.
Το ποσό φτάνει τα 40 εκατομύρια ευρώ σε δύο δόσεις από λογαριασμούς που διατηρούσε ο προφυλακισμένος Κοντομηνάς στην JP Morgan και αποδέκτη λογαριασμό στην PNC Bank Pittsburg.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πάντως για τα υπόλοιπα ποσά και την NSA υπάρχει η πιθανότητα ο κ. Κοντομηνάς να τα αναφέρει στην αγωγή του για να προλάβει τυχόν έλεγχο του ΣΔΟΕ που έχει εντοπίσει αυτές τις διατραπεζικές κινήσεις.
Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σε συνδυασμό με τις τρέχουσες εξελίξεις μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμπλοκη και άλλων προσώπων, ακόμα και πολιτικών.
 http://kommatika.gr/?p=6270
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9939.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters