Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΟΣ & ΚΡΑΤΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

ΕΘΝΟΣ & ΚΡΑΤΟΣ
Αρτέμης Σώρρας :  Η κυρία Παπαδοπούλου κύριε Αμάραντε δεν άγγιξε το θέμα. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε το αυτονόητο, αν θέλετε το έκανε από περιέργεια. Της δόθηκε ένα έγγραφο από την Βίκυ Χαραλάμπους στο οποίο υπήρχε η υπογραφή του έθνους των Μαορί. Προσέξτε εδώ υπάρχει μία διαφορά ξέρετε πολλοί λένε η Νέα Ζηλανδία, οι Rothschild και εκείνα εκεί τα ζώα θα έλεγα ζώα, τα ζώα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες την πρεσβεία την Νέας Ζηλανδίας στην Ιταλία. Πρέπει να ξέρουν πως λειτουργεί το κάθε κράτος πως λειτουργεί ο Ο.Η.Ε. και τι δικαιώματα έχουν τα έθνη και τα κράτη. Εδώ θα ξαναμπώ σε κάτι που θα πρέπει α είναι γνωστό από έναν πολιτευτή. Ο κάθε πολιτευτής από χωριό είτε ανόητος είτε αμόρφωτος απλά λέει ότι του δίνει γραμμή το κόμμα και δεν ξέρει τι του γίνεται γι’ αυτό δεν πρέπει να γίνει πολιτευτής ή τουλάχιστον θα έπρεπε αν έχει σεβασμό στον εαυτό του να πει αφού δεν το ξέρω καθήστε να το ψάξω, καθήστε να ρωτήσω πριν ανοίξω το στόμα μου. Θα έπρεπε να ξέρουν λοιπόν ότι ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει πρώτα τα έθνη και μετά τα κράτη. Κράτος γίνεσαι όποτε γουστάρεις δηλαδή φτιάχνεις ένα κράτος και μαζεύεις λοιπόν τους υπηκόους σου θα έλεγα γιατί δεν είναι καν πολίτες που σημαίνει λοιπόν ανοίγει κάποιος ένα κράτος εγώ αύριο μπορώ να “φτιάξω” ένα κράτος αν το θέλετε έχω την δυνατότητα και έχω να πάω σε ένα άλλο κράτος ένα κομμάτι γης το οποίο είτε θα το πληρώσω είτε θα μου το χαρίσει η θα μου πει πάρτο το οποίο θα πρέπει το συμβόλαιό μου να είναι για 800 έτη. Εάν έχω ένα τέτοιο συμβόλαιο φτιάχνω ένα κράτος με δικό μου σύνταγμα, όπως θέλω και αρχίζω λοιπόν και πρέπει να βάλω μέσα ανθρώπους. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους προσκαλέσω από κάπου. Τώρα το ζήτημα λοιπόν έχει να κάνει με το έθνος και έχει να κάνει και με το κράτος. Οι Μαορί είναι έθνος κύριοι και έχουνε κερδίσει δικαστήριο το οποίο είναι μέσω του Ο.Η.Ε. και είναι έθνος είναι 297 φατριές έχουνε πάρει την δική τους γη, και έχουν ήδη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας. Οι Μαορί υπήρχαν στην Νέα Ζηλανδία πολύ πριν από την εποχή του Μεγάλου Αλέξανδρου. Δεν ανακάλυψαν τον τροχό οι Εγγλέζοι και πήγανε ένα μάτσο Εγγλέζοι στην Νέα Ζηλανδία και φτιάξανε μία χώρα. Εμείς έχουμε ένα μνημείο στην Κρήτη το οποίο είναι των Μάορι.
Νίκος Αμάραντος : Για τους πεσόντες μιλάτε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Αρτέμης Σώρρας : Σωστά είναι των Μαορί δεν είναι Νέοζηλανδών. Η Νέα Ζηλανδία είναι των Μάορι, είναι αυτόχθονες οι άνθρωποι δηλαδή τώρα ότι πήγανε κάποιοι Εγγλέζοι και μετά μεταναστεύσανε άλλες  φυλές ανθρώπων,  φτιάξανε μία κοινωνία. Αυτό το δεχόμαστε δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε και το έθνος των Μαορί. Εμείς μιλάμε με το έθνος των Μαορί που είναι ο αυτόχθονος λαός της Νέας Ζηλανδίας και χρηματοδοτήσαμε το έθνος των Μαορί επειδή έχει δικιά του γη με 50 δις. 

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & Η ΟΦΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Δεν κόβει κανένας το δικαίωμα να χρηματοδοτήσεις ένα έθνος δηλαδή αύριο ακολουθούν οι Κούρδοι που δεν έχουν κράτος είναι έθνος οι άνθρωποι. Αυτά ας τα μάθουν μερικοί βοσκοί πολιτευτάδες! Οι Κούρδοι είναι έθνος ή μήπως δεν είναι;   Τουρκικό έθνος έχω πει δεν υπάρχει. Η λέξη Τούρκος στα τούρκικα σημαίνει γάιδαρος και δεν υπάρχει ως όνομα. Την Τουρκία την λέγανε οθωμανική αυτοκρατορία για όποιον γνωρίζει γι’ αυτό να μην γίνεται πολιτικός να γίνεται βοσκός άρα λοιπόν η Τουρκία δεν λεγότανε Τουρκία στο παρελθόν. Όλο αυτό το κράτος αν το θέλετε που δημιούργησαν οι Καζαρομογγόλοι μαζί με τους Εβραίους γι’ αυτό οι Τούρκοι ήτανε μαζί με τους Εβραίους πάντα μην σας κάνει εντύπωση. Δεν είχανε κράτος οι Εβραίοι γιατί δεν θέλανε τα ζώα αλλιώς θα πηγαίνανε να πάρουν ένα κομμάτι γης να δημιουργίσουν κράτος, αλλά τουλάχιστον είχανε φτιάξει την Τουρκία. Η Τουρκία αποτελείτε από χαζαρομογγόλους αδέρφια των Εβραίων. Πότε ξεκινάει η οθωμανική αυτοκρατορία; Πριν είχαμε την βυζαντινή αυτοκρατορία η οποία είναι στην πραγματικότητα ρωμαϊκή μέχρι το 1453, δηλαδή μερικά χρόνια λέγεται οθωμανική αυτοκρατορία και λέγεται Τουρκία τα τελευταία 150 χρόνια. Πότε έγινε ρε παιδιά η Τουρκία και η τούρκικη γλώσσα; Η τούρκικη γλώσσα δεν είναι πάνω από 120 ετών, τους την φτιάξανε, είναι εύκολο να φτιάξουμε μία γλώσσα, μην απορείτε λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε μία γλώσσα. Αύριο το πρωί λοιπόν παίρνουμε τα Ελληνικά που ποτέ δεν θα τα πειράξουμε αλλά απλά φέρνω ένα παράδειγμα ή παίρνουμε τ’ αγγλικά και αλλάζουμε τις συλλαβές την πρώτη δεύτερη και την πρώτη τελευταία έτσι λοιπόν φτιάχνουμε μία καινούρια γλώσσα και την ονομάζουμε όπως θέλουμε. Φανταστείτε την γλώσσα μας ανάποδα αρχίζουμε και λέμε αυτά τα Ελληνικά τα καινούρια ή τα γκρήκλις άρα λοιπόν στήνουνε μία γλώσσα λοιπόν την τουρκική η οποία δεν μιλιόταν παλιά και δεν έχει ιστορία. Ας μας  πούνε λοιπόν ποιά είναι η ιστορία και το βάθος της τούρκικής γλώσσας ; η οποία είναι το πολύ 150 ετών και την τρέξανε γρήγορα πρώτη γενιά είναι 25 έτη η 2η γενιά είναι καθοριστική η 3η μπήκε στα πανεπιστήμια δηλαδή στα 75 χρόνια καθορίζεις γλώσσα ενός λαού κι άμα θες την μιλάς.
Για να γίνει κατανοητό, Ελληνικά μιλάγανε σε όλη την βυζαντινή αυτοκρατορία. Η Κωνσταντινούπολη είναι από τον Κωνσταντίνο δεν είναι Ελληνικό όνομα ενώ είναι Ελλάδα, είναι Ιωνία. Εν πάση περιπτώση δεν θα μείνω εκεί. Η τουρκική γλώσσα καθορίστηκε, τους την φτιάξανε λοιπόν. την τρέξανε στα πανεπιστήμιά τους και τα χρηματοδοτήσανε και φτιάξανε την τούρκική γλώσσα η οποία ομιλείται από λαούς.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 

 Η Τουρκία  έχει γύρω στα 15 εκατομμύρια Έλληνες όπως έχουμε δει εμείς δηλαδή μπορεί να κάνω και λάθος να είναι παραπάνω ή να είναι λιγότεροι. Υπάρχουν και πολλά εκατομύρια Κούρδοι. Προσέξτε τώρα οι Έλληνες είναι έθνος μα και οι Κούρδοι είναι έθνος το ότι δεν έχουνε κράτος είναι έθνος αναγνωρισμένο και έχουμε και τα επίσημα έγγραφα για τους Κούρδους οι οποίοι είναι αναγνωρισμένο έθνος από τον Ο.Η.Ε.. Γιατί λοιπόν να μην έχει ένα έθνος, κράτος; Δεν μπορεί το έθνος το αυτόχθονο να έχει κράτος; 

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ

Έτσι λοιπόν με αυτές τις λογικές του Ο.Η.Ε. και με βάση τους παγκόσμιους  νόμους  οι Μαορί είναι έθνος και χρηματοδοτήθηκε κανονικότατα από μας. Η κυρία Παπαδοπούλου λοιπόν έκανε το αυτονόητο, τώρα τα συμφέροντά της είναι στην Κύπρο, συνεργάζεται με τόσους βουλευτές εγκάθετους ή μη, ωστόσο μπορεί να αλλάξει την γνώμη της και να λέει ότι θέλει όμως τα έγγραφα με τα στοιχεία μιλάνε. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε μία πιστοποίηση  (verification) με την Νέα Ζηλανδία δηλαδή με τους Μάορι και πήρε μία απάντηση η οποία έχει να κάνει με το οκ και το verification ότι ναι αλήθεια εμείς χρηματοδοτούμε και δίνουμε αυτό ως βοήθεια στην Κύπρο. Από το γραφείο της ενωμένης Ευρώπης στις Βρυξέλλες τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, μήπως ήταν κακό ; ή μήπως η απάντηση ήτανε αρνητική ; Άρα γιατί όταν έχουμε ένα verification πρέπει να κάνουν αίτηση οι υπόλοιποι ; επειδή το πήρε η Παπαδοπούλου ; μα δεν το πήρε η Παπαδοπούλου της το έστειλε η Νέα Ζηλανδία δηλαδή οι Μαορί. Άρα λοιπόν εμείς δεν μιλάμε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εμείς μιλάμε με τους Μαορί οι οποίοι έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο της Ν. Ζηλανδίας με συγκεκριμένες έδρες. Έχουν πάρει δικαιοματικά τον δικό τους χώρο από τον Ο.Η.Ε. και έχουν δικαίωμα να έχουν το δικό τους κράτος τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 Αρτέμης Σώρρας
Η κυρία Παπαδοπούλου κύριε Αμάραντε δεν άγγιξε το θέμα. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε το αυτονόητο, αν θέλετε το έκανε από περιέργεια. Της δόθηκε ένα έγγραφο από την Βίκυ Χαραλάμπους στο οποίο υπήρχε η υπογραφή του έθνους των Μαορί.
 
 Προσέξτε εδώ υπάρχει μία διαφορά ξέρετε πολλοί λένε η Νέα Ζηλανδία, οι Rothschild και εκείνα εκεί τα ζώα θα έλεγα ζώα, τα ζώα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες την πρεσβεία την Νέας Ζηλανδίας στην Ιταλία. Πρέπει να ξέρουν πως λειτουργεί το κάθε κράτος πως λειτουργεί ο Ο.Η.Ε. και τι δικαιώματα έχουν τα έθνη και τα κράτη. 
 
Εδώ θα ξαναμπώ σε κάτι που θα πρέπει α είναι γνωστό από έναν πολιτευτή. Ο κάθε πολιτευτής από χωριό είτε ανόητος είτε αμόρφωτος απλά λέει ότι του δίνει γραμμή το κόμμα και δεν ξέρει τι του γίνεται γι’ αυτό δεν πρέπει να γίνει πολιτευτής ή τουλάχιστον θα έπρεπε αν έχει σεβασμό στον εαυτό του να πει αφού δεν το ξέρω καθήστε να το ψάξω, καθήστε να ρωτήσω πριν ανοίξω το στόμα μου. 
 
Θα έπρεπε να ξέρουν λοιπόν ότι ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει πρώτα τα έθνη και μετά τα κράτη. Κράτος γίνεσαι όποτε γουστάρεις δηλαδή φτιάχνεις ένα κράτος και μαζεύεις λοιπόν τους υπηκόους σου θα έλεγα γιατί δεν είναι καν πολίτες που σημαίνει λοιπόν ανοίγει κάποιος ένα κράτος εγώ αύριο μπορώ να “φτιάξω” ένα κράτος αν το θέλετε έχω την δυνατότητα και έχω να πάω σε ένα άλλο κράτος ένα κομμάτι γης το οποίο είτε θα το πληρώσω είτε θα μου το χαρίσει η θα μου πει πάρτο το οποίο θα πρέπει το συμβόλαιό μου να είναι για 800 έτη. 
 
Εάν έχω ένα τέτοιο συμβόλαιο φτιάχνω ένα κράτος με δικό μου σύνταγμα, όπως θέλω και αρχίζω λοιπόν και πρέπει να βάλω μέσα ανθρώπους. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους προσκαλέσω από κάπου. Τώρα το ζήτημα λοιπόν έχει να κάνει με το έθνος και έχει να κάνει και με το κράτος. Οι Μαορί είναι έθνος κύριοι και έχουνε κερδίσει δικαστήριο το οποίο είναι μέσω του Ο.Η.Ε. και είναι έθνος είναι 297 φατριές έχουνε πάρει την δική τους γη, και έχουν ήδη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας. Οι Μαορί υπήρχαν στην Νέα Ζηλανδία πολύ πριν από την εποχή του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Δεν ανακάλυψαν τον τροχό οι Εγγλέζοι και πήγανε ένα μάτσο Εγγλέζοι στην Νέα Ζηλανδία και φτιάξανε μία χώρα. 
Εμείς έχουμε ένα μνημείο στην Κρήτη το οποίο είναι των Μάορι. 
Νίκος Αμάραντος : Για τους πεσόντες μιλάτε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. 
Αρτέμης Σώρρας : Σωστά είναι των Μαορί δεν είναι Νέοζηλανδών. Η Νέα Ζηλανδία είναι των Μάορι, είναι αυτόχθονες οι άνθρωποι δηλαδή τώρα ότι πήγανε κάποιοι Εγγλέζοι και μετά μεταναστεύσανε άλλες φυλές ανθρώπων, φτιάξανε μία κοινωνία. Αυτό το δεχόμαστε δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε και το έθνος των Μαορί. Εμείς μιλάμε με το έθνος των Μαορί που είναι ο αυτόχθονος λαός της Νέας Ζηλανδίας και χρηματοδοτήσαμε το έθνος των Μαορί επειδή έχει δικιά του γη με 50 δις. 
 
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & Η ΟΦΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 
 
Δεν κόβει κανένας το δικαίωμα να χρηματοδοτήσεις ένα έθνος δηλαδή αύριο ακολουθούν οι Κούρδοι που δεν έχουν κράτος είναι έθνος οι άνθρωποι. Αυτά ας τα μάθουν μερικοί βοσκοί πολιτευτάδες! Οι Κούρδοι είναι έθνος ή μήπως δεν είναι; Τουρκικό έθνος έχω πει δεν υπάρχει. Η λέξη Τούρκος στα τούρκικα σημαίνει γάιδαρος και δεν υπάρχει ως όνομα. 
Την Τουρκία την λέγανε οθωμανική αυτοκρατορία για όποιον γνωρίζει γι’ αυτό να μην γίνεται πολιτικός να γίνεται βοσκός άρα λοιπόν η Τουρκία δεν λεγότανε Τουρκία στο παρελθόν.
 Όλο αυτό το κράτος αν το θέλετε που δημιούργησαν οι Καζαρομογγόλοι μαζί με τους Εβραίους γι’ αυτό οι Τούρκοι ήτανε μαζί με τους Εβραίους πάντα μην σας κάνει εντύπωση.
 
 Δεν είχανε κράτος οι Εβραίοι γιατί δεν θέλανε τα ζώα αλλιώς θα πηγαίνανε να πάρουν ένα κομμάτι γης να δημιουργίσουν κράτος, αλλά τουλάχιστον είχανε φτιάξει την Τουρκία. Η Τουρκία αποτελείτε από χαζαρομογγόλους αδέρφια των Εβραίων. Πότε ξεκινάει η οθωμανική αυτοκρατορία; Πριν είχαμε την βυζαντινή αυτοκρατορία η οποία είναι στην πραγματικότητα ρωμαϊκή μέχρι το 1453, δηλαδή μερικά χρόνια λέγεται οθωμανική αυτοκρατορία και λέγεται Τουρκία τα τελευταία 150 χρόνια. 
 
Πότε έγινε ρε παιδιά η Τουρκία και η τούρκικη γλώσσα; Η τούρκικη γλώσσα δεν είναι πάνω από 120 ετών, τους την φτιάξανε, είναι εύκολο να φτιάξουμε μία γλώσσα, μην απορείτε λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε μία γλώσσα. Αύριο το πρωί λοιπόν παίρνουμε τα Ελληνικά που ποτέ δεν θα τα πειράξουμε αλλά απλά φέρνω ένα παράδειγμα ή παίρνουμε τ’ αγγλικά και αλλάζουμε τις συλλαβές την πρώτη δεύτερη και την πρώτη τελευταία έτσι λοιπόν φτιάχνουμε μία καινούρια γλώσσα και την ονομάζουμε όπως θέλουμε. 
Φανταστείτε την γλώσσα μας ανάποδα αρχίζουμε και λέμε αυτά τα Ελληνικά τα καινούρια ή τα γκρήκλις άρα λοιπόν στήνουνε μία γλώσσα λοιπόν την τουρκική η οποία δεν μιλιόταν παλιά και δεν έχει ιστορία. Ας μας πούνε λοιπόν ποιά είναι η ιστορία και το βάθος της τούρκικής γλώσσας ; η οποία είναι το πολύ 150 ετών και την τρέξανε γρήγορα πρώτη γενιά είναι 25 έτη η 2η γενιά είναι καθοριστική η 3η μπήκε στα πανεπιστήμια δηλαδή στα 75 χρόνια καθορίζεις γλώσσα ενός λαού κι άμα θες την μιλάς. 
 
Για να γίνει κατανοητό, Ελληνικά μιλάγανε σε όλη την βυζαντινή αυτοκρατορία. Η Κωνσταντινούπολη είναι από τον Κωνσταντίνο δεν είναι Ελληνικό όνομα ενώ είναι Ελλάδα, είναι Ιωνία. Εν πάση περιπτώση δεν θα μείνω εκεί. Η τουρκική γλώσσα καθορίστηκε, τους την φτιάξανε λοιπόν. την τρέξανε στα πανεπιστήμιά τους και τα χρηματοδοτήσανε και φτιάξανε την τούρκική γλώσσα η οποία ομιλείται από λαούς. 
 
ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 
 
Η Τουρκία έχει γύρω στα 15 εκατομμύρια Έλληνες όπως έχουμε δει εμείς δηλαδή μπορεί να κάνω και λάθος να είναι παραπάνω ή να είναι λιγότεροι. Υπάρχουν και πολλά εκατομύρια Κούρδοι. Προσέξτε τώρα οι Έλληνες είναι έθνος μα και οι Κούρδοι είναι έθνος το ότι δεν έχουνε κράτος είναι έθνος αναγνωρισμένο και έχουμε και τα επίσημα έγγραφα για τους Κούρδους οι οποίοι είναι αναγνωρισμένο έθνος από τον Ο.Η.Ε.. Γιατί λοιπόν να μην έχει ένα έθνος, κράτος; Δεν μπορεί το έθνος το αυτόχθονο να έχει κράτος; 
 
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ 
 
Έτσι λοιπόν με αυτές τις λογικές του Ο.Η.Ε. και με βάση τους παγκόσμιους νόμους οι Μαορί είναι έθνος και χρηματοδοτήθηκε κανονικότατα από μας. Η κυρία Παπαδοπούλου λοιπόν έκανε το αυτονόητο, τώρα τα συμφέροντά της είναι στην Κύπρο, συνεργάζεται με τόσους βουλευτές εγκάθετους ή μη, ωστόσο μπορεί να αλλάξει την γνώμη της και να λέει ότι θέλει όμως τα έγγραφα με τα στοιχεία μιλάνε. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε μία πιστοποίηση (verification) με την Νέα Ζηλανδία δηλαδή με τους Μάορι και πήρε μία απάντηση η οποία έχει να κάνει με το οκ και το verification ότι ναι αλήθεια εμείς χρηματοδοτούμε και δίνουμε αυτό ως βοήθεια στην Κύπρο. 
Από το γραφείο της ενωμένης Ευρώπης στις Βρυξέλλες τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, μήπως ήταν κακό ; ή μήπως η απάντηση ήτανε αρνητική ; Άρα γιατί όταν έχουμε ένα verification πρέπει να κάνουν αίτηση οι υπόλοιποι ; επειδή το πήρε η Παπαδοπούλου ; μα δεν το πήρε η Παπαδοπούλου της το έστειλε η Νέα Ζηλανδία δηλαδή οι Μαορί.
 Άρα λοιπόν εμείς δεν μιλάμε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εμείς μιλάμε με τους Μαορί οι οποίοι έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο της Ν. Ζηλανδίας με συγκεκριμένες έδρες. Έχουν πάρει δικαιοματικά τον δικό τους χώρο από τον Ο.Η.Ε. και έχουν δικαίωμα να έχουν το δικό τους κράτος τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
https://www.facebook.com/groups/335284286614132/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters