Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΕ: Οι κλεφτοκοτάδες Γερμανοί τον κατάντησαν περίγελο της Ευρώπης. Δείτε τιμές Ρουμανία και κλάψτε.

http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-fix&pachet=digi_net_fiberlink_1000

Ή, αν προτιμάς, ζήσε το μύθο στη Ρουμανία


Μόνο μελαγχολία μπορεί να μας προκαλούν, εδώ στην Ελλάδα, τα τελευταία νέα από το Ρουμάνικο ίντερνετ: την ώρα που ο ΟΤΕ διαφημίζει ως “ασύλληπτη” την ταχύτητα των 50Μbps και πουλάει πακέτα στα 30Μbps, προφανώς για να μη ζαλιστούμε απ’ την πολλή ταχύτητα, στη Ρουμανία είχαν “αργή” ταχύτητα στα 50Μbps (κατέβασμα/ανέβασμα) με 29 λέι/μήνα και “γρήγορη” στα 100Μbps με 39 λέι/μήνα (με ισοτιμία στα περίπου 4,37λέι/ευρώ, οι τιμές είναι αντίστοιχα στα περίπου 6,6 & 8,9 ευρώ/μήνα).

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να κλάψουμε πραγματικά:
στη Ρουμανία πουλούν πλέον ταχύτητες 500Μbps στα 49 λέι/μήνα και 1000Μbps στα 59λέι/μήνα (11,2 & 13,5 ευρώ/μήνα αντίστοιχα). Και βέβαια μπορείτε να αγοράσετε μόνο ίντερνετ, χωρίς σταθερή τηλεφωνία.
Και μπορεί η Ρουμανία να είχε Τσαουσέσκου, αλλά εμείς είχαμε Οικουμενική Κυβέρνηση, που έπρεπε να επιλέξει μεταξύ Ιντρακόμ & Ζήμενς. Και στη συνέχεια είχαμε Χριστοφοράκο, για να μοιράζει χορηγίες και τηλεφωνικά κέντρα στον Τσουκάτο και το Μαντέλη, τη Ντόρα και τον Κυριάκο. Όταν στη Ρουμανία είχαν εκσυγχρονισμό των υποδομών, εμείς είχαμε “εκσυγχρονισμό” με Σημίτη και “Κοινωνία της Πληροφορίας” με Παπακωνσταντίνου. Είναι αυτό που λένε “ας προσέχαμε” …
greeklignite.blogspot.gr
olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_6617.html

1 σχόλιο:

thanasis είπε...

βάζει οπτικές ίνες στην Ρουμανία και εδώ ο οτε μας αφήνει με τον παλαιωμένο χαλκό και τις τραγικές ταχύτητες που ούτε στο 1/10 δεν τις πιάνουμε και ως αντάλλαγμα υπερκοστολογεί τις ανάξιες υπηρεσίες του

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters