Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΘΗΒΑ

LAMPRAKIS.jpg
ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-END
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΘΗΒΑ 8.12.2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΘΗΒΑ


FEDERAL RESERVE & ΗΠΑ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Yπάρχει το μεγάλο πρόβλημα του κατεστημένου ότι πολλοί Αμερικανοί πατριώτες όρθωσαν το ανάστημά τους και δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στο μεγάλο εργαλείο των Καζάρων που λέγεται Federal Reserve. 

Επειδή η νομοθεσία που τους έδιδε το δικαίωμα να διαφεντεύουν την Κεντρική Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών λήγει στις 23 Δεκεμβρίου, αυτό έχει δημιουργήσει μια τεράστια δυναμική προς τα εδώ και προς τα εκεί. Γίνονται μεγάλοι εκβιασμοί, προς τον Αμερικανικό λαό, προς την αληθινή αντιπροσώπευση του Αμερικανικού λαού από την κυβέρνηση. 

Ξέρετε στην Αμερική υπάρχουν δύο κυβερνήσεις. Η μία είναι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και η άλλη κυβέρνηση είναι η εταιρία που ονομάζεται THE UNITED STATES και είναι το Washington DC είναι μία εντελώς ιδιωτική κυβέρνησις. Η οποία ουσιαστικά ελέγχει όλα τα μέσα με τα οποία διοικείται ο Αμερικανικός λαός. Αυτό λοιπόν είναι το διακύβευμα αυτή τη στιγμή. Αυτή η μεγάλη ανωμαλία και ανησυχία που υπάρχει είναι αυτή. Δεν ξέρουμε τι και πως θα τελειώσει. Ξέρουμε ότι όπως και να τελειώσει η Ελλάδα θα είναι κερδισμένη. Είτε ο ένας είτε ο άλλος επικρατήσει σε αυτό το επίπεδο. Και σας λέω ότι ο πόλεμος είναι πραγματικά ιδιαιτέρως καταστρεπτικός για πολλούς θεσμούς. Όπως και να τελειώσει να είναι σίγουροι οι Συνέλληνες. 

Το ενδεχόμενο αυτό ήταν το πρώτο ενδεχόμενο που ο οργανισμός και ο Αρτέμης Σώρρας είχαμε λάβει υπόψιν μας και έτσι ίσως αυτή τη στιγμή μερικοί από τους ακροατές οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι να καταλάβουν τις αντιδράσεις μας όταν μας λέγανε : «Γιατί δεν κάνετε εκείνο, γιατί δεν κάνετε το άλλο, γιατί δεν κάνετε το τρίτο.» Ο λόγος ήταν ότι περιμέναμε αυτή τη χρονική στιγμή τον Δεκέμβριο του 2013, ο οποίος Δεκέμβριος θα είναι καταλυτικός για το ποιο θα είναι το αύριο της ανθρωπότητας. 


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Αυτός ο μήνας και πιθανώς τους τρεις πρώτους μήνες του 2014 θα ξεκαθαρίσει η σκηνή σε όλο του επίπεδο. Είναι σαφές ότι ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα, έχει επιλέξει την παλαιά φρουρά, έχει επιλέξει τους Καζάρους, έχει επιλέξει τον τρόπο με τον οποίον αυτή τη στιγμή καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλο τον πλανήτη. 

Να σκεφτείτε ότι η διοίκησις του Ελληνικού κράτους από Παπανδρέου και εντεύθεν γίνεται κυρίως με προεδρικά διατάγματα. Δηλαδή γίνεται με αυτό που λέμε «Πράξις Νόμου» «Νομοθετικά Διατάγματα». Αυτά τα οποία σύμφωνα με το Σύνταγμά μας είναι προσωρινά και ισχύουν μόνο για 40 ημέρες. Πρέπει να σας πω ότι από τα 37 τα οποία έχουν "περάσει" ή έχουν υπογραφεί από των εντός εισαγωγικών πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ελάχιστα από αυτά έχουν περάσει από την Βουλή για να κυρωθούν. Επομένως ότι βλέπετε, θέλω να το ενστερνιστείτε αυτό, ότι βλέπετε και γίνεται στο Ελληνικό γίγνεσθαι από πολιτικής πλευράς, από πλευράς των στοιχείων του Έθνους , ότι και να γίνει είναι όλα παράνομα διότι δεν έχουν καμία Συνταγματική νομιμότητα καθότι σας είπα ότι αυτές οι διαταγές οι οποίες περνάνε μεσάνυχτα και χωρίς να τις ελέγξει κανένας μόνο σαράντα ημέρες μπορούν να ισχύουν. Θα έχουμε μια ανάλυση στον κύριο Αρίστογλου κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα με λεπτομέρειες για να δείτε ακριβώς πως έγινε αυτό το πραξικόπημα, η Συνταγματική Χούντα η οποία επικρατεί στην Ελλάδα, και ποιές προσπάθειες πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η Συνταγματική τάξη.


Με αυτά τα λίγα θα ήθελα να δώσω πραγματικά ένα χαιρετισμό σε όλους που μας ακούνε , και να ευχαριστήσω όλους εκείνους οι οποίοι αδιάκοπα και μερόνυχτα οργώνουν την Ελλάδα για την Λευτεριά της. 


ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

Νίκος Αμάραντος: Κύριε Λαμπράκη μπορείτε να μας πείτε για τους δήμους και να δώσουμε μετά τον λόγο στον Γιάννη Καλογερόπουλο να εξηγήσει σε όλους εκεί στην Θήβα επακριβώς τι γίνεται με τον Καλλικράτη; Θα θέλατε να μας πείτε δυο λόγια για τους δήμους;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Για να καταλάβουμε τους δήμους πρέπει πρώτα να καταλάβουμε από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αυτά τα χρήματα δεν είναι δανεικά. Δεν ανήκουν σε κανέναν άλλο. Ανήκουν στον Ελληνικό λαό. 

Πολλά χρόνια πριν η Ελλάδα σαν συντεταγμένο κράτος πήρε μέρος σε διεθνής συνθήκες οι οποίες δημιούργησαν ένα τεράστιο πλούτο για τον Ελληνικό λαό. Δεν είναι δάνειο από κανέναν. Όπως επίσης να τους πω ότι και αυτό που σήμερα ονομάζεται εξωτερικό χρέος δεν είναι δάνειο από κανένα. Είναι χρήματα του Ελληνικού λαού. Είναι δικά τους χρήματα. Απλώς θα εξηγήσουμε κάποια άλλη φορά γιατί τα θεωρούν δάνειο από κάποιον άλλο. 

Όσον αφορά τώρα σε αυτά τα χρήματα που είναι ένα τεράστιο ποσόν στα παγκόσμια καταπιστεύματα, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που μπορεί κάποια οντότητα κυρίαρχη να πάρει χρήματα από εκεί με την μόνη υποχρέωση να τα επιστρέψει σε βάθος 50 ετών χωρίς τόκο για ανάπτυξη. Αυτή ήταν μία συμφωνία την οποία έκανε η Ελλάδα το 1944 και συνέβαλλε μάλιστα στο ταμείο αυτό που ονομάζεται Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ με 25 εκατομμύρια δολάρια. Έκτοτε, έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος πλούτος τρισεκατομμυρίων από το οποίο μπορεί η Ελλάδα σαν κράτος να πάρει χρήματα. Απευθυνθήκαμε λοιπόν πρώτα στην Ελλάδα δύο ή τρείς φορές. Δώσαμε στην Ελλάδα τα μέσα, την εγγύηση δηλαδή την οποία πρέπει να βάλει κάποιος για να τραβήξει χρήματα από τον δικό του κουμπαρά. Αρνήθηκαν οι κυβερνώντες της κεντρικής κυβερνήσεως Σαμαράς , Βενιζέλος, Παπανδρέου και οι υπόλοιποι. 


ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ: ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ 

Επομένως πάμε τώρα στο επόμενο στάδιο που είναι ο δήμος. 

Ο δήμος είναι επίσης μια κυρίαρχη οντότητα και αυτό έγινε με τον νόμο του Καλλικράτη, ο οποίος νόμος του Καλλικράτη δεν έγινε για αγαθούς σκοπούς. Εμείς τον πήραμε όμως και τον γυρίσαμε μπούμεραγκ σε αυτούς. Διότι σύμφωνα λοιπόν με τον νόμο του Καλλικράτη ο κάθε δήμος είναι μια κυρίαρχη οντότητα. Η κυρίαρχη οντότητα λοιπόν έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ταμεία.

boomerangs.png

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο δήμαρχος είναι θεσμός είναι στο επίπεδο κυβέρνησης σύμφωνα με τον Νόμο του Καλλικράτη. Επομένως σαν κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να πάει σε αυτά τα ταμεία και να πάρει χρήματα. 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ : ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Για να τα πάρει όμως χρειάζεται πρώτον την υπογραφή του εκλεγμένου δημάρχου. Δεύτερον να υπάρχει εγγύηση διότι σύμφωνα με τον διεθνή νόμο πρέπει να επανέλθουν τα χρήματα στο ταμείο για να υπάρχουν για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων. Αυτήν την εγγύηση φέρνει ο Σώρρας την δίδει στους δήμους και λέει παιδιά δώστε μου το δικαίωμα να πάω στα ταμεία να βάλω εγώ την δική μου εγγύηση και θα σας φέρω τα δικά σας τα χρήματα. 


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-END
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΘΗΒΑ 8.12.2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


hourglass1.jpg


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/doktwr-lamprakhs-xekatharisma-pro-twn-pylwn-thhba.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters