Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χειροπέδες στον Κάντα... (Αντώνη) Κάντα μας λιανά...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ 500.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΕΥΣΕΙ !!!  ΕΜ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! 


Με ένταλμα του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή συνελήφθη ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών την περίοδο 1996 - 2002 Αντώνης Κάντας. Σε λογαριασμό του, βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 13,7 εκατομμύρια δολάρια τα οποία φέρονται να συνδέονται με τις άγνωστες ακόμη και σήμερα διαδρομές του μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα. 

Τον Αντώνη Κάντα «καίει», έγγραφο της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος που έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σύμφωνα με το οποίο εμφανίζεται ως διαχειριστής λογαριασμού 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων σε τράπεζα της Σιγκαπούρης τα οποία έφτασαν εκεί, σύμφωνα με πόρισμα μέσω δυο off shore εταιριών. Ο Αντ. Κάντας αναφέρεται χαρακτηριστικά ως «Beneficial owner» του λογαριασμού αυτού. 

 
Έχοντας διατελέσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και επί Γιάννου Παπαντωνίου, ο Αντώνης Κάντας ήταν λίγο κάτω ιεραρχικά από τον Γιάννη Σμπώκο, που καταδικάστηκε πρόσφατα για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. 

Πριν από λίγο καιρό, ο Αντ. Κάντας τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε συλληφθεί με ένταλμα του ανακριτή διαφθοράς κ. Γεωργουλέα, σχετικά με ποσό 500.000 ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό του και με κατηγορίες για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ερμής 2» που αφορούσαν σε επέκταση επικοινωνιακού προγράμματος στρατού. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για άμεση συνέργεια σε απιστία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Ο κ. Κάντας κατηγορείται επίσης για δωροδοκία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και άμεση συνέργεια σε απιστία, σχετικά με σύμβαση με τη Siemens για τηλεπικοινωνίες του στρατού. Στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του αναφέρεται ότι ο Κάντας δέχθηκε ποσό 500.000 ευρώ από άγνωστο εκπρόσωπο της Siemens, που διαβιβάστηκαν μέσω του Πρόδρομου Μαυρίδη και με τη μεσολάβηση του τραπεζίτη Oswald. 

Ο ανακριτής κ. Σπύρος Γεωργουλέας τον άφησε ελεύθερο υποχρεώνοντάς τον ωστόσο σε καταβολή χρηματικής εγγύησης 500.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Ελεύθερος ο Κάντας με μισό εκατομμύριο εγγύηση, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013, 21:37 
Περνούσαν ζωή χαρισάμενη, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011, 16:19 
Συνελήφθη o A. Καντάς για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, 17:50 

......................

(Αντώνη) Κάντα μας λιανά...

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013, 22:22
Παύλος Κιρκασίδης

Ο κύριος Αντώνης Κάντας ήταν απόστρατος ταξίαρχος της Π.Α. και εν συνεχεία αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου. 
Σήμερα κακολογείται από τη Δικαιοσύνη, (βλ.«κατηγορείται») πως δωροδοκήθηκε για σύμβαση σχετικά με την επέκταση τηλεπικοινωνιών του στρατού και τον εκσυγχρονισμό τους (ΕΡΜΗΣ 2), η οποία υπεγράφη το Σεπτέμβριο του 1999. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για δωροδοκία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και άμεση συνέργεια σε απιστία, σχετικά με σύμβαση με τη SIEMENS για τηλεπικοινωνίες του στρατού.
Σήμερα ο ανακριτής κ. Σπύρος Γεωργουλέας τον άφησε ελεύθερο υπό τον όρο να καταβάλει χρηματική εγγύηση μισού εκατομμυρίου ευρώ. (...) Ο κύριος Αντώνης Κάντας «κατάφερε να τα βρει» και χαιρόμεθα όλοι που είναι ελεύθερος έστω και προσωρινώς. 
Επειδή είμεθα καλοπροαίρετοι και θεωρούμε πως είναι αθώος μέχρι τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως περί αντιθέτου, έχουμε μια απορία: 
Πού βρίσκει ένας απόστρατος ταξίαρχος της Π.Α. και εκ των υστέρων δημόσιος πάλληλος, έστω ανώτατης βαθμίδος, το τεράστιο ποσό των 500.000 ευρώ, («μισό εκατομμύριο» και ολογράφως αν μπερδεύει κάποιος τα μηδενικά), που του ζητείται ως εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος; 
Διότι, ακόμη και αν ο -κατά τα άλλα- δημόσιος αυτός υπάλληλος είναι αθώος, η ευκολία με την οποία βρίσκει μισό εκατομμύριο ευρώ, αυτομάτως και λογικώς, δεν αποτελεί παρά τη μεγαλύτερη ομολογία ενοχής.
(Μήπως τελικά η δικαιοσύνη είναι υπόθεση ενός κοινού νου και μάλιστα μέτριας ευφυίας όπως του γράφοντοςWink

Στη φωτογραφία του άρθρου, ο κύριος Κάντας με τον (επίσης) κύριο Τσοχατζόπουλο, σε «παλιές ευτυχισμένες στιγμές»...
 
 http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/heiropedes-ston-kanta-antwnh-kanta-mas-liana.html
ΚΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ .....ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ.
ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ....ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΘΑ ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ;
https://www.facebook.com/groups/335284286614132/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters