Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ: "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

O Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος από το Κιλκίς, είναι ένας από του λίγους δυστυχώς αγωνιστές δασκάλους, που έχει κάνει πολλή δουλειά ξεσκεπάζοντας την αθλιότητα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Το "Υπουργείο δια βίου αμάθειας" όπως και εμείς το έχουμε από την εποχή της Διαμαντοπούλου χαρακτηρίσει, εδώ και πολλά χρόνια, "ταΐζει" τα παιδιά μας δηλητήριο με τα άθλια κείμενα που περιλαμβάνονται στα βιβλία που υποτίθεται ότι διδάσκουν την γλώσσα, αλλά στην ουσία, διδάσκουν την ανηθικότητα, την εθνική δειλία, τον αποχρωματισμό της Ορθόδοξης πίστης, την αποδοχή της πολυπολιτισμικής κοινωνίας της νέας εποχής, την επιτομή του κίτς και του κατιναριού...

Δείτε τα επόμενα 3 Βίντεος όπου ο Δημήτρης Νατσιός, αποκαλύπτει ένα μικρό μέρος (παρατηρείστε σε κάθε βιβλίο, πόσες υποσημειώσεις έχει) από την αθλιότητα της σημερινής δημόσιας Παρα-παιδείας και το σύχρονο παιδομάζωμα που πραγματοποιείται μέσα από τα "βιβλία" ή μάλλον τα "περιοδικά ποικίλης ύλης" όπως εύστοχα τα χαρακτηρίζει.








ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟIΜΩΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ:

ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ;




oimos-athina
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9897.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters