Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Συντριπτικό ΟΧΙ στον γελοίο Ολάντ από τους Γάλλους: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

3 ΣΤΟΥΣ 4 ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΑΛΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ποσοστό άνω του ενός στους δύο Γάλλους (68%) δηλώνει αντίθετο στην οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στη Συρία, στο ενδεχόμενο να υπάρξει μία διεθνής επέμβαση στη χώρα αυτή, προκύπτει από σφυγμομέτρηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Ifop, για λογαριασμό της εφημερίδας Φιγκαρό, και δημοσιεύεται σήμερα.

Στην ερώτηση “θα ήσασταν υπέρ, ή κατά μίας διεθνούς στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία;” το 64% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως είναι αντίθετοι σε μία τέτοια δράση, έναντι 45% στις 29 Αυγούστου. Αυτοί που τάσσονται υπέρ μίας επίθεσης στη Συρία αντιστοιχούν μόλις στο 36%, έναντι 55% στις 29 Αυγούστου.

Μεταξύ των όσων τάσσονται κατά της επέμβασης, το 45% ανήκει στην αριστερά, το 75% είναι ψηφοφόροι του κυριώτερου κόμματος της δεξιάς αντιπολίτευσης UMP, ενώ το 77% δηλώνει ότι υποστηρίζει το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο.
Στην δε ερώτηση «εάν υποτεθεί ότι γίνεται μία τέτοια επέμβαση, θα ήσασταν θετικοί σε μία στρατιωτική εμπλοκή της Γαλλίας;» το 68% των ερωτηθέντων απάντησε «όχι». Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 9 μονάδες από το αντίστοιχο της έρευνας στις 29 Αυγούστου. Παράλληλα, όσοι τάσσονται υπέρ μίας γαλλικής εμπλοκής αντιστοιχούν στο 32%, έναντι 41% στα τέλη Αυγούστου.
Μεταξύ των αντιθέτων στην εμπλοκή της Γαλλίας, το 48% δηλώνει ψηφοφόρος της αριστεράς, το 76% του UMP και το 83% του Εθνικού Μετώπου. Στην έρευνα συμμετείχαν 972 ενήλικοι άνω των 18 ετών.
(Πηγή:ΑΠΕ)
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters