Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΝΕΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ WASHINGTON POST

 
Σε νέα πρόκληση προχώρησε η Washington Post μετά την αποκάλυψη του ΣΠΑΕΙ για σαμποτάζ κατά της Ελλάδας με τη δημοσίευση φωτογραφίας που αμαύρωνε την πραγματική τουριστική και ηλιόλουστη εικόνα της χώρας!


  Η αμερικανική εφημερίδα μετά
την παρέμβαση του ΣΠΑΕΙ, άλλαξε την φωτογραφία των οργισμένων διαδηλωτών και έβαλε φωτογραφία με γκριμάτσα του Έλληνα Πρωθυπουργού για να τον γελειοποιήσει, όχι φυσικά στο εσωτερικό μας, αλλά στο εξωτερικό και να μειώσει έτσι και πάλι την εικόνα και τις προσπάθειες της Ελλάδας!
   Μόλις λίγη ώρα πριν συναντηθεί ο Σαμαράς με τον Ομπάμα!
  Είναι πλέον καθαρή απόδειξη για το μίσος που κρύβουν μερικά ανθελληνικά κέντρα κατά της χώρας μας...
   Είναι πράγματα πρωτοφανή στα αμερικανικά δημοσιογραφικά χρονικά, την στιγμή που τον Γιωργάκη τον υποδέχονταν σαν "ήρωα"...
 
 
 
 

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/washington-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters