Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

E.N.D. Cyprus Debt - ΤΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


end cyprus debt

ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

«Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει»


Το 1974 είχαμε στρατιωτική εισβολή. Κάποιοι εισέβαλαν στο νησί, έχοντας το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής και της ανώτερης τεχνολογίας. Όλοι μεγαλώσαμε με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, διατηρώντας αισθήματα μίσους/ αδικίας/ απελπισίας. ‘Δεν Ξέχασαμε’ τις συνέπειες και ποτέ δεν καταλάβαμε πως επιτρέψαμε και ανεχθήκαμε να γίνει ο διαχωρισμός του τόπου μας. Όταν πέφτουν βόμβες και είσαι αντιμέτωπος με τάνκς, δεν έχεις άλλη επιλογή από το εγκαταλείψεις, επειδή καμία ιδέα δεν δικαιολογεί την απώλεια μιας ζωής. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στήνουμε αγάλματα όταν είναι αποδεδειγμένο ότι οι θυσίες που έγιναν δεν μας δίδαξαν τίποτα.

Το 2013 έχουμε οικονομική εισβολή. Κάποιοι εισέβαλαν στο νησί, μας είπαν ότι χρωστάμε λεφτά, χωρίς να μας πουν το ακριβές ποσό ή απο που προήλθε το χρέος, ποιός φταίει, ποιό είναι το σχέδιο λύσης και πως θα εξοφλήσουμε και αν όλο το σκηνικό αυτό αληθεύει. Και ενώ καθημερινά σε όλα τα κανάλια, εμφανίζονται ειδικοί με επαγγελματικές γνώμες και ενώ όλοι φαίνεται να κατέχουν το θέμα, κανείς δεν παρουσιάζει ένα πραγματικό/ ορατό/ πρακτικό σχέδιο λύσης που να μας εξυπηρετεί. Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του στο τώρα και όλοι είτε στηρίζονται σε παρελθοντικούς χρόνους που μετατοπίζουν ευθύνες, είτε στηρίζονται σε μελλοντικούς χρόνους ανακατεύοντας οικονομικές συνταγές φυσικών αερίων.

Οπόταν, ενώ ο φόβος της επιβίωσης είναι ο ίδιος, η διαφορά βρίσκεται στο ότι σήμερα μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, αν μάθουμε από τα λάθη μας και αν αποκτήσουμε επίγνωση της κατάστασης. Είναι δύσκολο όμως, επειδή ενώ φαινομενικά το ’74 ο εχθρός ήταν ορατός, το ’13 ο εχθρός βρίσκεται στο κεφάλι μας, φέρει το όνομα ‘συνείδηση’ και αφορά το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα – τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Επειδή όλοι μας φέρουμε ευθύνες. Άμεσες ευθύνες φέρουν οι πολιτικοί/ τραπεζίτες/ δημοσιογράφοι/ φορείς και έμμεσες ευθύνες φέρουμε εμείς, ο απλός κόσμος, επειδή εμείς τους αναδείξαμε σε αυτή τη θέση/ δύναμη. Επειδή ο πολιτικός προσπαθεί να επιβιώσει, ο τραπεζίτης ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος του, ο δημοσιογράφος απλά κάνει τη δουλειά του και επειδή ο κάθε ένας απο εμάς δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά, δεν συμμετέχει και δεν είναι ενεργός πολίτης.

‘Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν’ ~ Πλάτωνας

Η ιστορία απέδειξε ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στη συνείδηση μας, επειδή αφορά μόνο τον εαυτό μας και στοχεύει στο προσωπικό μας όφελος. Η συνείδηση αγνοεί το σύνολο/ ιθαγένεια/ υπηκοότητα/ χώρα/ τόπο. Επειδή η πραγματικότητα και η αλήθεια, περιλαμβάνει όλους μας. Πρόκειται για το τόπο που γεννηθήκαμε & μεγαλώσαμε, το τόπο όπου ζούμε και το τόπο όπου θα ζήσουν οι απόγονοι μας. Δεν γίνεται να μην συμφωνούμε, όταν πρόκειται για το καλό όλων μας. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι μαζί, ίσοι σαν ένας. Είναι δυνατόν όλοι να θέλουνε το καλό μας, από αριστερά μέχρι δεξιά, αλλά οι πράξεις τους να αποδεικνύουν το αντίθετο; Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι αν φύγουμε όλοι μαζί, θα δημιουργήσουμε πόλεις – φαντάσματα. Επειδή η φυγή αλλά και η έλλειψη αντίστασης, θα παραδώσει το τόπο μας στους κατακτητές.

Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να σταθούμε στο ύψος μας και να απαιτήσουμε πίσω τη χώρα μας, νόμιμα, με το να είμαστε ενεργοί πολίτες. Λύση υπάρχει, είναι εδώ, είναι πραγματική/ αληθινή – έπειτα από απόφαση δικαστηρίου, με αρ. 67650/13 στις 28/6/2013 – και φέρει το όνομα Σώρρας. Είναι ελληνική και εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων μας, σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Αφορά 50 δις, 0% επιτόκιο και αποπληρωμή μέχρι και 100 χρόνια. Πραγματικά διερωτώμαι πως με εξυπηρετεί η παρούσα λύση μέσω Τρόικας εκτός και αν κάποιος πιστεύει ότι οι συνθήκες που ζούμε εδώ στη Κύπρο/ Ελλάδα/ Ιταλία/ Πορτογαλία/ Ισπανία είναι φυσιολογικές.

Η ομάδα της END μιλά με στοιχεία και αποδείξεις και όλοι οι απέναντι κάνουν υποθέσεις. Και ενώ όλες οι προτάσεις της END έχουν κατατεθεί νόμιμα και με διαφάνεια φέροντας υπογραφές και πρωτόκολλα παράδοσης, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την κυβέρνηση μέχρι και σήμερα. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς έχουν ενημερωθεί και διερωτώμαι κατά πόσον η κυβέρνηση μου είναι πράγματι δική μου, κατά πόσον οι βουλευτές μου πράγματι με εκπροσωπεύουν και κατά πόσον τα ΜΜΕ ενημέρωσης είναι δικά μου και με πληροφορούν αληθινά. Πραγματικά διερωτώμαι πόσοι άνθρωποι είμαστε ακόμα ξύπνιοι.

‘Ένας και κοινός είναι ο κόσμος για τους ξυπνητούς, οι κοιμισμένοι ζούν ο καθένας στο δικό του κόσμο’ ~ Ηράκλειτος

Οι προσωπικές μας γνώμες δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα καθώς η αλήθεια θα φανεί μόνο με μια συγκεκριμένη διαδικασία ελέγχου των ομολόγων από τους αρμόδιους φορείς. Είναι οφθαλμοφανές πως όλοι αυτοί που αγνοούν το θέμα, έχουν κάτι να κερδίσουν. Όλοι πρέπει να απαιτήσουμε τον έλεγχο των προτάσεων. Αυτοί που δεν το απαιτούν, δεν είναι ειλικρινείς. Αυτοί που δεν θέλουν να τα πάρουμε, είναι φυσιολογικό να προσπαθούν μας παραπληροφορήσουν.


Το μόνο που έχω να κάνω, είναι να απαιτήσω
από τους αρμόδιους φορείς να ελέγξουν την
πρόταση και να γνωστοποιήσουν τα
ευρήματα τους – δεν μπορεί να συγκριθεί το
σκηνικό αυτό, με το σκηνικό της
στρατιωτικής
εισβολής. Είναι πιο εύκολο να μετακομίσω σε
άλλη χώρα ή να αλλάξω το τρόπο σκέψης
μου;
http://www.endcyprusdebt.com/



http://www.artfmradio.com/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/end-cyprus-debt.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters