Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πάπιες Στον Άρη;;!!



Αυτή η πάπια ανακαλύφθηκε από φωτογραφία του Curiosity rover της NASA αυτή την εβδομάδα. Κοντά στην πάπια βλέπουμε μια σπηλιά, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως καταφύγιο αναφέρει ο  Scott C Waring  στο   UFO Sightings Daily .  Επίσης, γνωρίζουμε ότι αυτό το πλάσμα πετάει επειδή υπάρχει και άλλο ένα σε  μακρινή απόσταση πίσω από τη σπηλιά στον ουρανό. 
Ημερομηνία της ανακάλυψης: Αύγουστος 2013
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Επιφάνεια του Άρη
NASA Link:  
http://photojournal.jpl.nasa.gov/tiff/PIA17083.tif
 Αν είναι μια πάπια, είναι πιθανόν να κινείται όπως οι πάπιες στη Γη. 

Ο Waring λέει «Το καταπληκτικό  είναι ότι έχει έναν σύντροφο που πετάει σε απόσταση πίσω από αυτό. Έτσι, αν μοιάζει με πάπια και πετά σαν πάπια τότε .... είναι μια πάπια ! Η μόνη πιθανή απάντηση που θα μας δώσει 100% απόδειξη είναι να κινηθεί το rover γύρω του και να πάρει κάποιες κοντινές φωτογραφίες, ή να κάνουμε ζάπινγκ με το rovers laser (το αγαπημένο μου) στα άκρα του και να δούμε  αν κινείται. "


Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters