Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ - ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ

Ο Μέγας Αλέξανδρος δε νικήθηκε ποτέ σε μάχη.
Ωστόσο, ο ίδιος αντιμετώπισε κάποτε μια πιθανή ανταρσία, και έτσι μπήκε στην μέση των ανδρών του και δήλωσε: “Αυτά τα σημάδια στο σώμα μου τα πήρα για σας, αδελφοί μου. Κάθε πληγή, όπως βλέπετε, είναι στο μέτωπο. Υπάρχει έστω και ένας
άνθρωπος να σταθεί πίσω από τις τάξεις σας που έχυσε το αίμα του περισσότερο από ό, τι εγώ, ή να υπομείνει περισσότερο από ό, τι εγώ , για χάρη σας” “Δείξτε τον σε μένα, και εγώ θα αποδώσω τιμές και θα επιστρέψω πίσω”. Κανένας δεν έκανε ένα βήμα προς τo μέρος του Αλεξάνδρου.. Αντ ‘αυτού, ένα μεγάλο βουητό προήλθε από τους άνδρες ζητώντας από τον Αλέξανδρο να τους οδηγήσει πάντα προς τα εμπρός.
Όταν οι ηγέτες κάνουν ένα βήμα πίσω από τις γραμμές του μετώπου και κυβερνούν πίσω απο τις κουρτίνες τότε ξεκινά και η αποσύνδεση.
Ουλές στο μέτωπο!
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9550.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters