Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δυναμική αντίδραση των Anonymous απέναντι στη NSA των ΗΠΑ [Βίντεο]

Χαιρετίσματα, *#NSA,Χάρη στις ενέργειες του Edward *#Snowden,, ο κόσμος έχει πλέον επίγνωση του παράλογου, ενοχλητικού και περίτεχνου προγράμματος παρακολούθησής σας. 
Κάθε χρήστης Verizon. 
Κάθε λογαριασμός Facebook,LinkedIn,Google+ και Twitter. 
Κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης στο Yahoo!, Bing και Google. 
Κάθε λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows,Google Chrome και 
Apple Mac. 
Κάθε web browser Safari, Chrome και Internet Explorer. 
Κάθε συναλλαγή με Paypal και Google Wallet. 
Κάθε e-mail Gmail, Outlook και Yahoo. 
Κάθε περιεχόμενο στο iCloud, Dropbox, Drive και SkyDrive. 
Κάθε μήνυμα σε AOL, Yahoo! Messenger και Google Talk.
Κάθε κλήση με Skype, Facetime, Google Hangouts και Talk. 
Κάθε Flickr, Instagram, Picasa, Tumblr και Youtube. 

Όλοι είναι θύματα των παράνομων αντιτρομοκρατικών μέτρων σας. Η κατασκοπεία,πάνω από 120 εκατ. ανθρώπων,συμπεριλαμβανομένων των αθώων πολιτών του δικού σας έθνους, δεν ήταν μια καλή ιδέα, και θα το καταλάβετε αρκετά σύντομα.

Τώρα ξεκινάμε την "Operation National Security Agency",σε αντίποινα της ασέβειάς σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορείτε να περιμένετε να κατασκοπεύετε κρυφά τους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα κακό, με το πρόσχημα της προληπτικής καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ενώ αποτύχατε να σταματήσετε την έκρηξη βόμβας στη Βοστώνης, και να περιμένετε έγκριση. Είστε άχρηστοι σε όλους, εκτός από όσους βρίσκονται στην εξουσία και οι οποίοι επιθυμούν να την κρατήσουν, σε βάρος της ιδιωτικής ζωής του κάθε πολίτη,που τη δικαιούται σύμφωνα με το Σύνταγμα, για το οποίο δε δείχνετε σεβασμό.

Η *#OpNSA, θα είναι αμείλικτη στο έργο της και δε θα αφήσει καμία πέτρα ασήκωτη,όπως ακριβώς κάνετε σε όλους μας. Από αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να ξυπνάνε και,κατά συνέπεια, να εναντιώνονται στο πρόγραμμα σας για την περισυλλογή δεδομένων.Σύντομα θα καταλάβετε και μόνοι σας, τι είναι να σας κατασκοπεύουν,να αποθηκεύονται τα προσωπικά σας στοιχεία και να είναι διαθέσιμα σε όλους.

Επίσημα καλούμε, όλους τους πολίτες του Διαδικτύου, όλους τους #Anonymous, και όλους τους ακτιβιστές,να πάρουν τους υπολογιστές τους,να βγουν τους δρόμους και να χρησιμοποιήσουν κάθε διαθέσιμο τρόπο,για να ακουστεί η φωνή τους,πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Παραβιάσεις όπως αυτή,ΔΕΝ θα αντιμετωπιστούν με απάθεια.Οι #Anonymous έχουν αποδείξει ότι είναι μία υπερδύναμη που πολεμάει για το καλό, και πολύ περισσότερο, μια Νέμεσις στην τυραννία και την αδικία.

Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να παραβιάζετε την ιδιωτική ζωή μας. 
Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να παρακολουθείτε ανθρώπους,χωρίς λόγο. Αλλά το καλύτερο από όλα, νομίζατε ότι θα μπορούσατε να  ξεφύγετε, μετά απ' όλα αυτά.

Η NSA θα χάσει το παιχνίδι. Όλη η βάση σας θα ανήκει σε εμάς.
Είμαστε οι Anonymous.
Είμαστε Λεγεώνα.
Δεν συγχωρούμε.
Δεν ξεχνάμε
Να μας περιμένετε.

IRC: webchat.anonops.com channel: #opnsa

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που εσείς, η "ελίτ", θα επιβιώσετε.
Είστε ήδη τελειωμένοι. Νεκροί.




 

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2013/08/

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/dynamikh-antidrash-twn-anonymous-apenanti-sthn-nsa-twn-hpa-binte.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters