Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Επίκειται τρομοκρατική επίθεση της al-Qaeda; Σε κατάσταση ετοιμότητας οι Η.Π.Α

 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν ήδη διατάξει προς τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Μέση Ανατολή να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης από την al-Qaeda. Οι Η.Π.Α προχώρησαν την Κυριακή στο κλείσιμο 21 πρεσβειών και προξενείων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, προειδοποιώντας ότι η al-Qaeda ενδέχεται να σχεδιάζει την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων έως το τέλος Αυγούστου.
Η ιστοσελίδα DEBKAfile ανέφερε τη Δευτέρα ότι ο Υπουργός Αμύνης των Η.Π.Α Chuck Hagel “σχεδιάζει την ανάπτυξη (σ.σ. pentapostagma.gr - special deployment) των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α στη Μέση Ανατολή που θα είναι έτοιμες να δράσουν στην περίπτωση πραγματοποίησης τρομοκρατικής επίθεσης”

“Τα Αμερικανικά πολεμικά πλοία έχουν λάβει διαταγή να πλεύσουν σε ύδατα ανοικτά της Υεμένης. Η Υεμένη θεωρείται ως η «πηγή της τρομοκρατικής απειλής» έπειτα και από την απόφαση των Η.Π.Α να κλείσουν πρεσβείες και προξενεία σε 19 πόλεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και να απομακρύνουν το μη-απαραίτητο προσωπικό,” ανέφερε η
DEBKAfile.
Επίσης, οι μονάδες των πεζοναυτών στην Ιταλία και την Ισπανία έχουν λάβει ήδη διαταγές να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για πιθανή επέμβαση.

Την Κυριακή, το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α ανακοίνωσε ότι οι πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά σε 19 πόλεις έως και το Σάββατο. Το υπουργείο εξέδωσε επίσης παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία για πιθανή τρομοκρατική επίθεση από την
al-Qaeda.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών είχε ως εξής: “Οι πρόσφατες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η al-Qaeda και τα παρακλάδια της συνεχίζουν να σχεδιάζουν την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων τόσο στην περιφέρεια όσο και πέραν των ορίων αυτής, και ότι ενδέχεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να εκτελέσουν τις επιθέσεις στην περίοδο που μεσολαβεί από σήμερα έως το τέλος Αυγούστου”.

Ας  δούμε όμως, και μία διαφορετική οπτική στα πράγματα: Ο πολιτικός αναλυτής
Dr. Kevin Barrett δήλωσε προς το ιρανικό δίκτυο Press TV ότι ο συγκεκριμένος παγκόσμιος «συναγερμός» για πιθανή τρομοκρατική επίθεση αποδεικνύει περίτρανα ότι η Washington επιθυμεί να διατηρήσει «ζωντανό» τον μύθο περί «πολέμου κατά της τρομοκρατίας».

Είναι μία κρυφή πολιτική ατζέντα, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής, που επιθυμεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη και να «αλιεύσει» τις αντιδράσεις της σχετικά με την ύπαρξη της «τρομοκρατικής απειλής».

pentapostagma.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/epikeitai-tromokratikh-epithesh-ths-al-qaeda-se-katastash-etoimothtas-oi-hpa.html#ixzz2bIByjkxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters