Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πριν 26 χρόνια σχεδίασαν χτύπημα στο Βερολίνο;

Το 1987 ο εβραίος Leonard Cohen τραγούδησε το κομμάτι First We Take Manhattan. Ο Leonard σύμφωνα με πηγές που βρήκα στο ίντερνετ, είναι ελευθεροτέκτονας, δηλαδή Μασόνος. Όμως, τι ενδιαφέρον έχει αυτό το τραγούδι;

Μα φυσικά λέει ξεκάθαρα για το σχεδιασμένο από την Ελίτ χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους στο Μανχάταν, και για το μελλοντικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο!

Δεν είναι τυχαία επιλογή το Βερολίνο, δεδομένου ότι η Γερμανία είναι η πρώτη οικονομική δύναμη της Ευρώπης. Αν αναζητήσετε στο διαδίκτυο, έχουν γραφεί άρθρα στο παρελθόν που έλεγαν ότι φοβόντουσαν μια επικείμενη επίθεση της Αλ Κάιντα στο Παραδοσιακό Κοινοβούλιο που υπάρχει στο Βερολίνο. Βέβαια αληθινή Αλ Κάιντα δεν υπάρχει, αλλά είναι κατασκευασμένη από τη Μασονική/Σιωνιστική Ελίτ. Το κτίριο ονομάζεται Reichstag building, και ολοκληρώθηκε η κατασκευή του το 1894.

Δείτε αυτή τη σελίδα:
http://www.telegraph.co.uk

Το Ενδιαφέρον είναι ότι οι συμβολισμοί δε σταματούν στους στίχους, δείτε τα παρακάτω βίντεο, δείχνουν τη Ζωντανή παρουσίαση του Τραγουδιού στη Τηλεόραση.

Λοιπόν, θα δείτε στο πρώτο πλάνο τον Leonard μαζί με τις κοπέλες, και μπροστά από το τραπέζι από το οποίο κάθονται, τα φώτα του πλατό δημιουργούν την εικόνα των ηλιαχτίδων. Δείτε αυτή την εικόνα και θα καταλάβετε:

(Είναι το σύμβολο των Πεφωτισμένων, σύμβολο που βρίσκεται και στο The Equinox του Aleister Crowlei.)

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρατηρήσετε στα βίντεο ότι υπάρχουν 2 κοπέλες μια μαύρη και μια λευκή, αυτές αντιπροσωπεύουν το Μαύρο Κίονα και το Λευκό Κίονα που υπάρχουν σε κάθε Μασονικό Ναό.

Το πιο Ενδιαφέρον είναι ότι, όταν οι κοπέλες σηκώνονται όρθιες, ο Leonard κλείνει το δεξί του μάτι και κάνει το γνωστό σύμβολο των Illuminati. (Φυσικά για να το καλύψει το θέμα, λίγο πιο πριν προσποιούνταν ότι κάτι είχε το μάτι του, κι έτσι το σπούπησε και το έκλεισε με το μαντήλι.)

Δεν είναι τυχαίο που κλείνει το μάτι όταν σηκώνονται οι κοπέλες, διότι όρθιες αποτελούν το Λευκό και το Μαύρο Κίονα και ο Leonard αποτελεί τον Παντεπόπτη Οφθαλμό που ως σύμβολο υπάρχει σε κάθε Μασονική Στοά.

Έτσι, στην ουσία έχουμε ένα ζωντανό τελετουργικό που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας, ώστε όσοι μυημένοι το δουν, να ακούσουν τα λόγια του τραγουδιού και να καταλάβουν το αληθινό μήνυμα.

Δείτε με τα μάτια σας τα παρακάτω βίντεο στο youtube!

Leonard Cohen - First We Take Manhattan (with lyrics)



Leonard Cohen - First We Take Manhattan (complete, German TV, February 17, 1988)



Στα επόμενα χρόνια δυστυχώς είναι δεδομένο ότι θα χτυπήσουν το Βερολίνο, και συγκεκριμένα το Reichstag Building, έτσι ώστε η Γερμανία να δεχτεί επιρροή από τις προτάσεις της Αμερικής και να πιέσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να ληφθούν πιο σκληρά μέτρα παρακολούθησης. Προφανώς θα περαστεί και ο νόμος που περάστηκε το 2001 στην Αμερική μετά το χτύπημα στο Μανχάταν, που δίνει το δικαίωμα στη κυβέρνηση να "εξαφανίσει", να συλλάβει, να ανακρίνει, να βασανίσει και να δολοφονήσει όποιον θεωρήσει ότι είναι τρομοκράτης, και φυσικά χωρίς να τον δικάσει, ή να κάνει γνωστό το λόγο της "εξαφάνισης" του στους συγγενείς του... έτσι όποιος αντιτίθεται στην Ελίτ μπορεί να βαπτιστεί τρομοκράτης και να εξοντωθεί.

Ο μόνος τρόπος ίσως για να αποτραπεί το χτύπημα είναι να ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να τους χαλάσουν ταιού στα ελληνικά, για να δείτε ότι τα λέγανε ξεκάθαρα πρίν από 26 χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ορίστε οι στίχοι του τραγουδιού:

Με καταδίκασαν σε είκοσι χρόνια βαρεμάρας,
Γιατι προσπαθούσα να αλλάξω το σύστημα από τα ενδότερα,
Έρχομαι τώρα, έρχομαι να τους ανταμείψω,
Πρώτα θα πάρουμε το Μανχάταν, έπειτα θα πάρουμε το Βερολίνο.

Οδηγούμαι από ένα σήμα στους ουρανούς,
Οδηγούμαι από αυτό το σημάδι εκ γενετής στο δέρμα μου,
Οδηγούμαι από την ομορφιά των όπλων μας,
Πρώτα θα πάρουμε το Μανχάταν, έπειτα θα πάρουμε το Βερολίνο.

Στα αλήθεια μου αρέσει να ζω δίπλα σου, μωρό μου,
Αγαπώ το σώμα σου, το πνεύμα και τα ρούχα σου,
Αλλά βλέπεις αυτή η γραμμή εκεί που πηγαίνει προς τον σταθμό;
Σου είπα, σου είπα, είπα, ήμουν ένας από αυτούς.

Ωωω! Με αγάπησες σαν ένα χαμένο,
αλλά τώρα ανησυχείς ότι μπορεί ήδη να νίκησα.
Γνωρίζεις τον τρόπο για να με σταματήσεις,
αλλά δεν έχεις την πειθαρχεία.
Πόσες πολλές νύχτες προσευχήθηκα για αυτό,
να αφήσεις το έργο μου να ξεκινήσει!
Πρώτα θα πάρουμε το Μανχάταν, έπειτα θα πάρουμε το Βερολίνο.

Δε μου αρέσει η μόδα της επιχείρησης σου, κύριε!
Και δε γουστάρω αυτά τα ναρκωτικά που σε κρατάνε λεπτό,
Δε μου αρέσει αυτό που συνέβη στην "Αδερφή" μου,
Πρώτα θα πάρουμε το Μανχάταν, έπειτα θα πάρουμε το Βερολίνο.

Στα αλήθεια μου αρέσει να ζω δίπλα σου, μωρό μου...
Και σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα αντικείμενα που μου έστειλες,
Τη "μαϊμού" και το "κόντρα-πλακέ βιολί",
Εξασκήθηκα κάθε νύχτα, τώρα είμαι έτοιμος,
Πρώτα θα πάρουμε το Μανχάταν, έπειτα θα πάρουμε το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters