Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Σκάνδαλο: Πλήρης φορολογική ασυλία για τα μέλη της Τρόικα και της Task Force στην Ελλάδα

Φορολογική ασυλία για τα 22 μόνιμα εγκατεστημένα στην Ελλάδα στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της Τρόικα, αλλά και για τους 28 μόνιμα εγκατεστημένους στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων της Task Force, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της Κυριακής, η φωτογραφική διάταξη προβλέπει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών, δεν ...
θα λογοδοτούν στις ελληνικές αρχές για οποιεσδήποτε αγορές περιουσιακών στοιχείων μεγάλης αξίας πραγματοποιούν στην Ελλάδα, καθώς απαλλάσσονται από τα τεκμήρια διαβίωσης και το «πόθεν έσχες» της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας.

Με τη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 30 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος προβλέπεται ότι οι ρυθμίσεις των άρθρων 31-34 του ίδιου Κώδικα, οι οποίες αφορούν στον προσδιορισμό των εισοδημάτων με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων δεν ισχύουν για «κάθε φυσικό πρόσωπο που εργάζεται σε θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνούς Οργανισμού που έχει εγκατασταθεί βάσει διεθνούς συνθήκης την οποία εφαρμόζει η Ελλάδα».

Η διάταξη αφορά όλα τα μόνιμα εγκατεστημένα στην Ελλάδα στελέχη και τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, που απαρτίζουν τα κλιμάκια των ελεγκτών της τρόικας και λειτουργούν ως μόνιμοι τοποτηρητές των δανειστών σε υπουργεία, οργανισμούς και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς επίσης και στην Τράπεζα της Ελλάδας. Αφορά ακόμη και τα μέλη της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν υπό τον Ράιχενμπαχ.

Πρακτικά, λοιπόν, όλοι αυτοί οι ξένοι μόνιμοι τοποτηρητές της Τρόικα και της Ομάδας Δράσης θα μπορούν να αγοράζουν βίλες, πολυτελή ΙΧ, υπερπολυτελή σκάφη, ακόμα και μετοχές στο ελληνικό Χρηματιστήριο ή ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου χωρίς να έχουν την υποχρέωση να δηλώσουν στην εφορία που βρήκαν τα χρήματα γι' αυτές τις αγορές. Γενικότερα, οι ελληνικές φορολογικές αρχές δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να ελέγξουν το επίπεδο διαβίωσης των ξένων ελεγκτών και τοποτηρητών ή, την προέλευση των χρημάτων που τυχόν δαπανούν για την απόκτηση περιουσίας στη Ελλάδα.

Πηγή: iefimerida
xespao 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/07/task-force.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters