Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τουρκία: Βγήκαν τα τανκς έξω απ' τα στρατόπεδα;;; (ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες)

Κυκλοφόρησε αυτή η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία. Την αναπαράγω με κάθε επιφύλαξη.
Συγκεκριμένα εθεάθησαν άρματα μάχης να βγαίνουν απ' τα στρατόπεδα, το ερώτημα είναι ποιοι έχουν το πρόσταγμα; Οι κεμαλιστές; οι ισλαμιστές; κάποιοι άλλοι;
Οι επεμβάσεις του στρατού είναι συχνές μετά τον θάνατο του Κεμάλ, άρα η είδηση, αν επαληθευτεί, δεν θα προξενήσει απορίες.
Ο Ερντογάν μπορεί να έβαλε φυλακή πολλούς ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς αλλά στο στράτευμα υπάρχουν ακόμη ισχυροί θύλακες κεμαλιστών. Εξ ίσου ισχυρή όμως, σύμφωνα με τους αναλυτές, είναι και η επιρροή των ισλαμιστών.
Ένα ακόμη δεδομένο που μπορεί να περιπλέξει την κατάσταση. Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγο καιρό οι δυνάμεις για την διατήρηση της τάξης (αστυνομία κτλ) μπορούν να έχουν βαρύ οπλισμό (μέχρι και υποβρύχια). Αν έχει γίνει τέτοιου είδους εξοπλισμός των δυνάμεων της αστυνομίας κι όσων έχουν την ευθύνη για την τήρηση της τάξης στην Τουρκία τότε τα πράγματα σοβαρεύουν.
Ο Ερντογάν κανονικά γυρίζει στην Τουρκία αύριο τα μεσάνυχτα, θα γυρίσει; θα επιμείνει στις αποφάσεις του; θα παρακινήσει τους ισλαμιστές υποστηρικτές του να αντιπαρατεθούν με τους διαδηλωτές; αναμένουμε τις εξελίξεις.
Σήμερα πάντως υπήρξε αντιπαράθεση Νταβούτογλου με τους Αμερικανούς. Ακόμη ο Τουρκικός τύπος αμφισβήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, τον Ερντογάν.

Πηγή: (ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες)

http://ideopigi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6634.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters