Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πρωταγωνίστρια και στη φοροδιαφυγή η Deutsche Bank!

Υπερδραστήρια στη φοροδιαφυγή χαρακτηρίζει ειρωνικά την Deutsche Bank ο γερμανικός τύπος, καθώς αποδεικνύεται πως ίδρυσε για λογαριασμό πελατών της μέχρι το 2010 περισσότερες από 300 εταιρείες «μαϊμού» σε φορολογικούς παραδείσους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, η Deutsche Bank μέσω του υποκαταστήματός της στη Σιγκαπούρη ίδρυσε για λογαριασμό πελατών της μέχρι το 2010 περισσότερες από 300 εταιρείες «μαϊμού» σε φορολογικούς παραδείσους, ως επί το πλείστον στις Παρθένους Νήσους.

Άγνωστο παραμένει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες και ποια η επιχειρηματική τους δράση, αλλά είναι βέβαιο ότι η Deutsche Bank παρείχε υπηρεσίες ίδρυσης υπεράκτιων εταιρειών για πλούσιους ιδιώτες.

Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Γερμανικών Τραπεζών Αντρέας Σμιτς έσπευσε να την υπερασπιστεί αποκρούοντας κάθε κατηγορία περί συνευθύνης των τραπεζών.
«Εν πρώτοις πρόκειται για ιδιώτες και οργανώσεις που μεταφέρουν τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους μέσω των τραπεζών, οι οποίες όμως δεν μπορούν να ελέγξουν την φορολογική «ειλικρίνεια» των πελατών τους γιατί απλά δεν διαθέτουν τα εργαλεία για να το κάνουν, εξάλλου εδώ και χρόνια οι ευρωπαϊκές τράπεζες ακολουθούν στρατηγική του διάφανου και καθαρού χρήματος».

Και όλα αυτά ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τις κατηγορίες σε βάρος της Deutsche Bank για κολοσσιαία απάτη ύψους 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/deutsche-bank.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters