Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αρπάζουν τα λεφτά μας για να καλύψουν τις ζημιές τους οι Γερμανοί


Έρευνα για απόκρυψη απωλειών που ανέρχονται στα 12 δις ευρώ σε βάρος της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, Deutsche Bank, αρχίζει η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Financial Times. 

Όπως αναφέρουν οι Financial Times,  που είχαν αποκαλύψει τις καταγγελίες των τριών πρώην στελεχών της Deutsche Bank πριν από 4 μήνες, ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες με επιθεωρητές από τη Bundesbank αλλά και ανεξάρτητες τραπεζικές ρυθμιστικές αρχές.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γερμανική τράπεζα, κατηγορείται ότι «μαγείρεψε» τα βιβλία της και απέκρυψε ζημιές για να αποφύγει τη διάσωση της από την γερμανική κυβέρνηση. 
Η Deutsche Bank ελέγχεται για την εξαφάνιση -με λογιστικά «μαγειρέματα»- ζημιών ύψους 12 δισ. δολαρίων την περίοδο 2007-2009 μετά από «τζογάρισμα» μαμούθ ύψους 130 δισ. δολαρίων σε παράγωγα! Ο λόγος προφανής: Να μην αναγκαστεί η τράπεζα να ζητήσει βοήθεια (ή διάσωση, αν προτιμάτε) από τη γερμανική κυβέρνηση.

Οι καταγγελίες φαίνεται να έγιναν από τρεις πρώην υπαλλήλους της τράπεζας. Οι επιθεωρητές της γερμανικής κεντρικής τράπεζας, αναμένεται να αναπτύξουν τις έρευνες τους σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων και πρώην υπαλλήλων που γνωρίζουν τις συναλλαγές που έγιναν .

Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται, στην περίπτωση βεβαίως που αποδειχθούν βάσιμες οι κατηγορίες, είναι ένα: Θα κρατήσουν αυστηρή στάση «αλά Κύπρος» και στην Deutsche Bank η Μέρκελ και ο Σόιμπλε;
 
http://ixnos.blogspot.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_862.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters