Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ENT ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΤΥΠΑ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

http://www.artemis-sorras.com/?p=437

http://diktyoellinwn.wordpress.com/

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/02/12/μηνυση-σωρρα-για-εσχατη-προδοσια-ολησ/


http://diktyoellinwn.wordpress.com/


Φίλοι και φίλες,
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
Η παρέα μας μεγαλώνει και είναι ευχή όλων μας να συνεχίσουμε να ανταμώνουμε μέχρι να πέσει το κάστρο. Να έχετε θάρρος και λίγη υπομονή. Σε αυτή τη φάση αναμονής που περνάμε ας αρχίσουμε να καθαρίζουμε το μυαλό μας . Να πετάξουμε όλα τα σκουπίδια που μας θάμπωσαν. Όλες τις μόδες και τις ταμπέλες. Ας επαναπροσδιορίσουμε το μεγάλο και το μικρό, το σπουδαίο και το ασήμαντο. Το «ένα» μέσα στο «όλο». Υπάρχει κάτι που μας ενώνει. Κάτι μεγάλο και σπουδαίο. Όλα τα μικρά και ασήμαντα θα τα δούμε μετά. Το κοινό μέτωπο δεν στηρίζεται στις λεπτομέρειες!
Στηρίζεται στην ουσία.
Ο μόνος που πρόσφερε λύση ουσίας είναι ο Αρτέμης Σώρρας!
Έκανε αυτό που δεν μπορεί να πιστέψει κανένα προγραμματισμένο και κλειδωμένο μυαλό. Έκανε αυτό που ζητάει και εύχεται κάθε κουρασμένη ψυχή στην απόγνωση της καταπίεσης και συντριβής της. Η εμφάνιση του ανθρώπου αυτού ήταν η απάντηση στο κάλεσμα, την απορία και την πικρία του κάθε πολίτη «δεν υπάρχει ένας καλός; Όλοι σάπιοι;»
Είναι ο πρώτος που είπε «πάρε» και δεν είπε στον Ελληνικό λαό «δώσε».
Κι όμως, η παρουσία του γέμισε φόβο τους πάντες. Φόβο των καλόπιστων μήπως απογοητευτούν. Φόβο των προδομένων ότι υπάρχει κόλπο, ότι είναι παγίδα. Φόβο των έμμεσα διαπλεκόμενων ότι θα χάσουν τα προνόμια. Φόβος των διαχειριστών της διαπλοκής ότι θα αποκαλυφθούν. Φόβο στους αντιπολιτευόμενους ότι θα χάσουν τον λόγο ύπαρξης τους.
Ο Σώρρας είναι αποφασισμένος να πετύχει το στόχο του και θα έχουμε όλοι όφελος από το επίτευγμα του! Ακόμη και αυτοί που δεν το αξίζουν σε μια στιγμή θα ελευθερωθούν και αν αλλάξουν νοοτροπία και σπάσουν τα φρένα ας τρέξουν μαζί μας. Δεν θα έχουν άλλη επιλογή γιατί η πορεία της Ελλάδας θα γίνει οδός ταχείας κυκλοφορίας. Δεν θα έχει δρόμο για χελώνες !!Αν δεν ξεχάσουμε που μας έφερε η διαφθορά και ή αδιαφορία όταν θα καθαρίσουν οι στάβλοι του Αυγεία θα αρκεί ο κώδικας ηθικής για να τους απομονώσει . Όπου δεν υπάρχουν πρόβατα οι λύκοι είναι είδος προς εξαφάνιση.
Είστε εδώ ανάμεσα σε φίλους για να διατυπώστε μια απαίτηση σας προς τους λειτουργούς του κράτους Μας!!
Είναι μόνον Ένα(!) και πολύ συγκεκριμένο το θέμα μας.
Ελέγξτε την πρόταση Σώρρα!
Και..
Αν δεν συμφέρει την Ελλάδα αποδείξτε το και απορρίψτε την!
Αν δεν υπάρχουν τα 600δις αποδείξτε το και ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε. Και είναι δικαίωμα σας και υποχρέωση τους να δώσουν απαντήσεις. Αυτή είναι και η ουσία. Δεν είναι οι λεπτομέρειες αν ο Σώρρας είναι λόγιος ή λαϊκός, αν έχει μεζονέτα ή γκαρσονιέρα Φερράρι ή ποδήλατο και αν τον ξέρουν κάποιοι ή όχι. Εκείνος πιστέψτε με γνωρίζει όλο τον πλανήτη. Τον γνωρίζει και τον αναγνωρίζει και το παγκόσμιο σύστημα. Δεν κρύβεται, και δεν κρύβει. Τον σέβονται γιατί δεν τους ακυρώνει. Τις δικές τους διαδικασίες ακολουθεί. Με τους κανόνες που αυτοί όρισαν παίζει. Ας το κάνουμε και εμείς! Το σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας μετά από μεθοδευμένη στρατηγική αιώνων ήταν σίγουροι πως δεν θα κολλήσει στο όραμα ενός πολίτη. Θα σταματήσει! Θα το παγώσουν οι μηχανισμοί και η μεθοδευμένη αναβολή της «άμεσης» ρευστοποίησης θα αποθαρρύνει και όσους αρχικά το πίστεψαν ή θα ήθελαν να το πιστέψουν. Τελικά θα ξεχαστεί. Έτσι πίστεψαν οι πολιτικοί μας πως θα κινηθούν οι σκηνοθέτες τής οικονομικής κρίσης. Η έπαρση τους λίγο πριν την τελική νίκη κατά της ανθρωπότητας, το εισητήριο για το άρμα της Νέας Τάξης δεν τους αφήνει να δουν ότι κάτι τους είχε ξεφύγει. Είναι σίγουροι πως οι δυνάμεις ελέγχουν το σύστημα που οι ίδιες άλλωστε επινόησαν. Κανένα άλλο σύστημα δεν μπορεί να τους διαλύσει! Αυτό πιστεύουν και όλοι οι απλοί αδύναμοι, γεμάτοι θυμό και απελπισία άνθρωποι της καθημερινότητας. Οι εντός και εκτός των τειχών. Και έχουν δίκιο! Έτσι ακριβώς είναι! Όποιος λέει το αντίθετο είναι ή ονειροπόλος ή αναρχικός ή ετοιμοθάνατος ήρωας.. Ο Σώρρας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Κανένα άλλο σύστημα δεν μπορεί να στηθεί απέναντι στις αρχές και εξουσίες του πλανήτη. Μόνο το ίδιο το δικό τους!! Αυτό κάνει ο Σώρρας. Το ίδιο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα αναγνωρίζει και νομιμοποιεί τα «χαρτιά» του Σώρρα. Αν τα είχε απορρίψει θα είχε ήδη αυτοκαταργηθεί.


ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/events/187084184749106/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7045.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters