Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Οι ναζί ήθελαν να λιώσουν πόλεις με τεράστιο καθρέφτη

Ο τεράστιος καθρέπτης θα χρησιμοποιούταν για να επικεντρώσει τις ηλιακές ακτίνες σε έναν απομονωμένο στόχο, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους μεγεθυντικούς φακούς.
Οι φωτογραφίες, του περιοδικού Life από το 1945, παρουσιάζουν στους αναγνώστες του το πως "οι τεχνικοί του στρατού των ΗΠΑ ανακάλυψαν το παρανοϊκό σχέδιο των Γερμανών επιστημόνων να δημιουργήσουν ένα ηλιακό όπλο
Όπως αναφέρει: "ο τεράστιος κατευθυντικός φακός θα συγκέντρωνε τις ηλιακές ακτίνες σε ένα σημείο του πλανήτη, το οποίο θα καιγόταν ολοσχερώς", ενώ προειδοποιεί τους αναγνώστες ότι: "ο γερμανικός στρατός θα χρησιμοποιούσε το όπλο για να κάψει ολόκληρες πόλεις και να εξατμίσει ωκεανούς".
Η ιδέα για ένα τέτοιο υπερόπλο ανήκει στον φημισμένο επιστήμονα πυραύλων, Χέρμαν Όμπερθ, το 1923. Με εκτιμώμενο κόστος τριών εκατομμυρίων μάρκων, και 15ετές πρόγραμμα δημιουργίας, η αρχική πρόταση για τον διαστημικό καθρέφτη σχετιζόταν με την παροχή ¨επιλεκτικής ηλιοφάνειας" σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη την χρειαζόταν.
Μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του '50, ο Όμπερθ πίστευε ακράδαντα πως η ιδέα του θα αποτελούσε κάποια μέρα πραγματικότητα, ωστόσο αναφερόταν στον διαστημικό καθρέφτη ως "το απόλυτο όπλο".
Το 1945, όταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος είχε επιτέλους τελειώσει, και η Συμμαχία άρχιζε να ξεψαχνίζει τα πολεμικά σχέδια των Ναζί, ανακαλύφθηκε πως είχαν επεξεργαστεί την ιδέα του Όμπερθ, και σχεδίαζαν τη δημιουργία ενός ηλιακού όπλου, το οποίο θα έστελναν σε τροχιά 35.000 χιλιομέτρων γύρω από τη γη, προκειμένου το Τρίτο Ράιχ να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για επικράτηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters