Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Τι ακριβώς φοβούνται...;

Γεωργαντζάς.jpgΤι ακριβώς φοβούνται από τον θεσμικό έλεγχο της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα;
Αλήθεια, τι ακριβώς έχουν να χάσουν όσες και όσοι αντιτίθενται στο να γίνει θεσμικά ο αρμόδιος έλεγχος της χρηματιστικής προσφοράς του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα; Τι ακριβώς φοβούνται πως θα χάσουν, εάν γίνει θεσμικά ο αρμόδιος έλεγχος της χρηματιστικής αυτής προσφοράς προς τον ελληνικό λαό της Ελλάδος;

Γιά να μην μιλώ όμως γενικά και αόριστα, τι ακριβώς φοβάται πως θα χάσει, π.χ., η κ. Μαριάννα Πυργιώτη, εάν γίνει θεσμικά ο αρμόδιος έλεγχος της χρηματιστικής προσφοράς του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα; Και τι ακριβώς φοβάται πως θα χάσει ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, εάν γίνει θεσμικά ο αρμόδιος έλεγχος της χρηματιστικής προσφοράς του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα;
Γιατί αντιτίθενται αμφότεροι τόσο έντονα στο παρακάτω βίντεο, προσπαθώντας να απαξιώσουν τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα; Ανεξάρτητα με το ποιός ή με το τι είναι ο Αρτέμιος Σώρρας, γιατί απαξιώνουν το να γίνει θεσμικά ο έλεγχος της προσφοράς του από τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα;
Δεν έχει καμμία απολύτως σημασία ούτε η προσωπικότητά του, ούτε η προσωπική οικονομική επιφάνεια του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα. Εκείνο που έχει σημασία είναι το να γίνει επιτέλους θεσμικά ο αρμόδιος έλεγχος της χρηματιστικής αυτής προσφοράς, που ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας έχει κάνει νομικά και νόμιμα στον ελληνικό μας λαό στην Ελλάδα.
Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να σας πω εάν τα χρήματα παραγματικά υπάρχουν ή όχι. Υπάρχουν όμως οι αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα, οι οποίες μπορούν και πρέπει να κάνουν τον αρμόδιο έλεγχο της προσφοράς.
Μόνον οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδος μπορούν να αποφανθούν εάν τα χρήματα παραγματικά υπάρχουν ή όχι. Ό,τι και να λέει ο ίδιος ο Αρτέμιος Σώρρας ή ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) ή εγώ δεν έχει καμμίαν απολύτως σημασία.
Εκείνο που έχει την μεγίστη σημασία είναι το τι λες εσύ Ελληνίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, που μάταια ψάχνεις να βρεις μερικά χρήματα γιά να ταΐσεις το πεινασμένο σου παιδί. Δεν νομίζεις πως πρέπει να βρεις τον τρόπο να εξαναγκάσεις τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα, ώστε να κάνουν τον αρμόδιο έλεγχο της χρηματιστικής προσφοράς του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα;
Μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να μιλάς στην κ. Μαριάννα Πυργιώτη και στον κ. Γιώργο Παπαδάκη; Αλλά και στην κάθε κ. Πυργιώτη και στον κάθε κ. Παπαδάκη, που φοβούνται τόσο πολύ μήπως χάσουν κάτι τις, εάν γίνει θεσμικά ο αρμόδιος έλεγχος της χρηματιστικής αυτής προσφοράς προς τον ελληνικό λαό της Ελλάδος.
Ξύπνα επιτέλους! Δικά μας είναι πλέον, κτήμα μας συλλογικά είναι τα χρήματα και όχι του Αρτέμη Σώρρα!
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια από εμένα. Παρακολούθησε σε παρακαλώ προσεκτικά το βίντεο και θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κανεις: Enikos.gr - ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ:http://www.youtube.com/watch?v=K0FVk5TNzsQ.
Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων μας πατρίδων αγών!
Νίκος Γεωργαντζάς Aντιπρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/n-gewrgantzas-ti-akribws-foboyntai.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters