Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ποιοί κυβερνούν τον κόσμο εδώ και αιώνες; Ποιοί είναι οι μυστικοί δεσμοί – οι δεσμοί αίματος των Illuminati;

Η λίστα που σας... παρέχουμε αποτελεί μία ενδεικτική αρχή – αλλά το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι – γιατί θέλουν να κυριαρχούν και να καταδυναστεύουν τον κόσμο; Ποιές στρατηγικές εγκαθιδρύουν τις απόλυτες αυτές δομές εξουσίας;


Όπως θα δείτε οι 13 οικογένειες των Ιlluminati κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου, της εξουσίας της ισχύος και των πολυεθνικών επιχειρήσεων του κόσμου.. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα «ύποπτα» ονόματα των Bush, Obama καθώς και Disney και McDonald παραλείφθηκαν από τη συγκεκριμένη λίστα καθότι ενώ έχουν ισχυρή διασύνδεση με τους 13 κύριους δεσμούς αίματος δεν αποτελούν μέρος του πρωταρχικού κορμού.


Η λίστα των 13 οικογενειών που δημιουργούν τους δεσμούς αίματος των Illuminati και τις περίπλοκες διασυνδέσεις έχει ως εξής:


Astor


Bundy


Collins


DuPont


Freeman


Kennedy


Li


Ωνάσης ?


Rockefeller


Rothschild


Russell


Van Duyn


Reynolds


Το διαβάσαμε από το: Ποιοί κυβερνούν τον κόσμο εδώ και αιώνες; Ποιοί είναι οι μυστικοί δεσμοί – οι δεσμοί αίματος των Illuminati; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/03/illuminati_6.html#ixzz2Mn12igMM






 
http://www.katohika.gr/2013/03/illuminati-desmoi-aimatos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters