Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Σφαξε με Πασσα μου...

Δυστυχώς, η είδηση, μας «ήλθε» καθυστερημένη. Όχι όμως πολύ, για αυτό σας την μεταφέρουμε αμέσως! Στις 12 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο «κόκκινος Πάνος», δηλαδή ο κ. υπουργός (Εθνικής επιμένουμε εμείς!) Αμύνης, επισκέφθηκε τον Έβρο και μετέβη και στην γέφυρα, που χωρίζει την Ελλάδα, από την Τουρκία. Όπως είναι φυσικό, είδε και... τους τσολιάδες μας στις σκοπιές και αφού αντήλλαξε λιγοστές λέξεις, τους προσέφερε και δώρα. Όλα καλά έως εδώ και μάλιστα «φρόντισε» να μεταδοθούν και τηλεοπτικώς...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Τα «πλάνα», ναι μεν, τα «πήραν» οι κάμερες, αλλά στο τελικό... «χτένισμα», κόπηκαν! Ο αξιότιμος κύριος υπουργός, «σκέφθηκε», πώς «μιά που έφτασα έως εδώ, δεν πάω έτσι από ευγένεια, σαν να λέμε, απέναντι στα "παιδιά" των τουρκικών φυλακίων, να δώσω και εκεί κανένα... δώρο»;
Μείνατε με ανοιχτό στόμα; ΚΑΚΩΣ! Αυτός είναι ο επίσημος ραγιαδισμός μας, είτε το Πασόκ είναι στην εξουσία, είτε η Νέα Δημοκρατία.
Πήγε λοιπόν στο απέναντι τουρκικό φυλάκιο, ο (δήθεν) «κόκκινος» Πάνος, όπου γεμάτος... χαμόγελα, προσέφερε στους Τούρκους φρουρούς τα δώρα του! Όπως μάλιστα, έγινε γνωστό, έπιασε για λίγο και «κουβεντούλα» με τους Τούρκους αξιωματικούς!
Ενώ όμως ήσαν παρόντες και φωτογράφοι - που φωτογράφιζαν συνεχώς - και συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, τα «πλάνα» της προσφοράς δώρων στους Τουρκαλάδες... ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!
Δεν χρειάζεται να μάθη ο μέσος Έλλην (και εννοείται κανείς Έλλην) την «υψηλή διπλωματική πολιτική» και μάλιστα με την Άγκυρα, του κυρίου Παν. Παν., όπως λεγόταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, στα παλαιά δημοσιογραφικά «στέκια»! Θέλαμε πολύ, μα πάρα πολύ, να ερωτήσουμε τον κύριο υπουργό, αν γνωρίζει να μας πληροφορήσει, υπήρξε ποτέ, έστω ένας, βρέ αδελφέ, Τούρκος επίσημος, όχι υπουργός ή υφυπουργός, έστω γραμματέας, έστω νομάρχης, έστω κάποιος Τούρκος αξιωματικός του Στρατού, που διανοήθηκε ΠΟΤΕ, να περάσει απέναντι στα ελληνικά φυλάκια και να προσφέρει δώρα στους Έλληνες φαντάρους; Διότι αν τυχόν «γνωρίζει» παρόμοιο περιστατικό, τον παρακαλούμε θερμώς, να μας το πει και εμάς! Αν τώρα δεν γνωρίζει, τότε είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, άξιοι της ανοησίας μας, για να μην πούμε κάτι άλλο και μας παρεξηγήσετε... Τέλος, θα επιθυμούσαμε διακαώς, να δούμε ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ, (αν βρεθούν...) από τους «Ελληναράδες» βουλευτές μας, θα θέσουν θαρραλέως το ζήτημα στο Κοινοβούλιο, κάνοντας κυριολεκτικώς ρεζίλι και ιδίως πανελλαδικώς από τηλεοράσεως, τον κ. υπουργό, για την τουρκολαγνεία του πρώτον, αλλά και την θλιβερή υστεροβουλία του, να διατάξει να κοπούν τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα και τα τηλεοπτικά «πλάνα», για να μην μάθουμε ποτέ, ότι έδωσε δωράκια στους Τουρκαλάδες, πηγαίνοντας όλο «χαμόγελα» στα φυλάκιά τους!
(Ε.Ω. 04/03/2013 – Ιωάννης Καποδίστριας - Εθνική Εταιρεία)
 
http://www.katohika.gr/2013/03/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters