Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πιές μια Green Cola Η ελληνική απάντηση στην Coca Cola.

Πιές μια Green Cola
Με το σλόγκαν «ξε-cola και διάλεξε ελληνικά», η Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών από την ακριτική Ορεστιάδα επιχειρεί να υψώσει το ανάστημα της στην «πρωταγωνίστρια» Coca Cola, παρασκευάζοντάς την πανομοιότυπη γευστικά, ελληνική Green Cola.

Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές ανατροπές στην αγορά αναψυκτικών, ευνοώντας τις ελληνικές εταιρείες να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο, έναντι των ξένων πολυεθνικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (ΕΠΑΠ) να διαθέσει στην αγορά το brand Green Cola.

Η Green Cola είναι μια αμιγώς ελληνική cola που εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών, και η απουσία ζάχαρης, ασπαρτάμης, φωσφορικού οξέος και συντηρητικών.

Εκτός από την πρωτοποριακή Green Cola, που έχει ήδη κερδίσει θέση σε πολλές αλυσίδες super market και σε πολύ περισσότερες καρδιές καταναλωτών, η ΕΠΑΠ διαθέτει μια πλήρη σειρά αναψυκτικών (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, βυσσινάδα) και mixers (σόδα, τόνικ) με το όνομα Sparky.


 egnomi.gr
http://chalkisbomb.blogspot.gr/2013/03/green-cola.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters