Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ


Την παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ζητεί η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή τη δολοφονία της 25χρονης κοπέλας στην Κόρινθο από κακοποιούς...

«Θέλω να εκφράσω την θλίψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τους οικείους της 25χρονης κοπέλας που έχασε χθες στα Ίσθμια τόσο άδικα την ζωή της από τις σφαίρες των αλβανικών καλάσνικοφ, σημείωσε η βουλευτής.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή για το φιάσκο της απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων. Απευθύνθηκα στους Δένδια και Ρουπακιώτη ζητώντας τους να αναλάβουν κάποιο μερίδιο ευθύνης. Για ακόμα μια φορά δεν το έπραξαν».

Όπως επεσήμανε, δεν είδαμε ούτε και τώρα κάποια ανακοίνωση εκ μέρους των υπουργών στην οποία να εκφράζουν έστω την λύπη τους προς την οικογένεια της αδικοχαμένης 25χρονης.

«Αφού λοιπόν δεν μπορούν να πουν τίποτα που να έχει πλέον κάποια σημασία, τουλάχιστον ας υποβάλουν οι κύριοι Δένδιας και Ρουπακιώτης τις καθυστερημένες παραιτήσεις τους», κατέληξε.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4075.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters