Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ - Επεδίωκε την αθανασία με χρήση ραδιενέργειας


Ένα πυρηνικό θρίλερ εξελίσσεται στη Μόσχα με τις ρωσικές αρχές να έχουν σε εξέλιξη επιχείρηση ανεύρεσης ραδιενεργών υλικών τα οποία χρησιμοποιούσε 35χρονος ύποπτος, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι έχει ήδη συλληφθεί.
Πρόκειται για λέκτορα του Πανεπιστημίου της Μόσχας στο σπίτι βρέθηκαν 14Kg ραδιενεργού υλικού τα οποία είχε παράνομα στην κατοχή του.

Το εκπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι δεν προορίζονταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου για τρομοκρατική ενέργεια αλλά είχαν ως αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν ένα πείραμα το οποίο διεξήγαγε με ένα φίλο του, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου το πείραμα φιλοδοξούσε να καταστήσει κυριολεκτικά αθάνατο, τον άνδρα που αναζητείται μέσω επανειλημμένης έκθεσης σε ραδιενέργεια!

Ο ύποπτος που εκτελούσε χρέη βοηθούν του λέκτορα στο πανεπιστήμιο της Μόσχας, εκτός από ακτινοβολία που δέχτηκε στο πείραμα φέρεται ότι επισκέφτηκε ακόμη και το Τσερνόμπιλ όπου η πρόσβαση είναι απαγορευμένη εδώ και δεκαετίες λόγω του θανατηφόρου επιπέδου ακτινοβολίας.

Σκοπός ήταν να καταστεί απρόσβλητος στην ακτινοβολία πετυχαίνοντας αθανασία, χωρίς να εξηγείται ακριβώς πως θα μπορούσε ποτέ να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό...

Μέχρι στιγμής έχουν ανακτηθεί δεκάδες επικίνδυνα ραδιενεργά αντικείμενα που μαζί με την ποσότητα ραδιενεργού υλικού που κατείχε ο ύποπτος στο σπίτι του, ενώ το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή που βρέθηκε το υλικό αυτό.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή για λόγους ασφαλείας ενώ ο ύποπτος που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει μέχρι και 7 χρόνια κάθειρξης για παράνομη κατοχή και χρήση επικίνδυνων ραδιενεργών ουσιών.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_877.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters