Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ενήμερος ο Γ. Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ

Σε εξέλιξη είναι η κατάθεση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη στην Προανακριτική Επιτροπή, ο οποίος προσκόμισε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε στις 7 Ιουλίου 2011, μία μέρα πριν την αντιγραφή του επίμαχου usb με τη λίστα Λαγκάρντ από τον ίδιο, με τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου.

Από την αλληλογραφία φέρεται να προκύπτει ότι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης εμφανίζεται να συνεργάζεται για την επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ με τον τέως επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, ο οποίος φαίνεται...
να έχει ενεργό ρόλο στη διερεύνηση της υπόθεσης. Επίσης από την αλληλογραφία προκύπτει ότι ο κ. Μπίκας ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Εν τω μεταξύ παράταση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μέχρι τις 15 Απριλίου θα ζητήσουν τα μέλη της από την Ολομέλεια της Βουλής, όπως αποφάσισαν ομόφωνα στην αποψινή τους συνεδρίαση.
Σημειώνεται ότι η Προανακριτική είχε πάρει παράταση μέχρι τις 29 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμά της, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση των μαρτύρων που είχαν καταρχήν συμφωνηθεί από όλα τα κόμματα.
Γι' αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να ζητηθεί νέα παράταση, χωρίς να αποκλείεται να ζητηθεί και να καταθέσουν το πόρισμα τους λίγο αργότερα, όπως διευκρίνιζαν μέλη της Προανακριτικής.
Πηγή:ΑΠΕ
Από enet
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3077.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters