Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Iρανική υπερπαραγωγή: Stealth Qaher-313

Iρανική υπερπαραγωγή: Stealth Qaher-313 (Iranian Presidency Website)
Αν αυτό το πράγμα πετάει πραγματικά, είναι μια υπερπαραγωγή. Φαίνεται φουτουριστικό, αλλά το μέγεθος του δείχνει να είναι περισσότερο μια μακέτα παρά ένα πρωτότυπο. Πάντως, αν είναι πραγματικό, είναι ακριβώς η σωστή απάντηση.
Καλείται "Κατακτητής 313": Ο Ιρανός Πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ έχει παρουσιάσει ένα νέο, δήθεν υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος. Για το πραγματικό λειτουργικό του αερολάνου, υπάρχουν αμφιβολίες.
Ο "Κατακτητής 313" (Qaher-313 ή F-313, σύμφωνα με τα στένσιλ που εφαρμόζονται στο αεροσκάφος) αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στο Ιράν και είναι σύμφωνος με το αμερικανικό F/A-18, ανέφεραν το Σάββατο τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Η παρουσίαση ήταν μέρος του εορτασμού της 34ης Επετείου της Ισλαμικής Eπανάστασης του 1979, μετέδωσε το το πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Το Qaher-313 αναφέρεται ως ένα πολλαπλού ρόλου μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο μπορεί να καταρρίψει τα εχθρικά αεροπλάνα καθώς και να καταπολεμήσει στόχους στο έδαφος. Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε ότι το αεροπλάνο αυτό είναι "ένα από τα πιο προηγμένα στον κόσμο."
Καλείται  
Το ως σύγκριση αναφερόμενο F/A-18 McDonnell Douglas είναι από το 1983 ("Hornet") ή από το 1999 ("Super Hornet") σε χρήση, και είναι ο στάνταρ εξοπλισμός των αμερικανικών αεροπλανοφόρων. Το αμερικανικό μαχητικό εξοπλίζεται με μια ποικιλία από πυραύλους, αισθητήρες και και συστήματα προειδοποίησης. Εάν τα δύο αεροσκάφη είναι πραγματικά συγκρίσιμα, είναι άγνωστο, τουλάχιστον δεν φαίνονται όμοια.
alt

Η κατασκευή του ιρανικού τζετ φαίνεται εξαιρετικά αντιεπαγγελματική, το αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί πολύ μικρό για μια αποστολή μάχης με τα στάνταρτ μαχητικά αεροσκάφη των δυτικών χωρών. Όπως είναι πολύ μικρό, πιθανόν και η εμβέλειά του να είναι πολύ λίγη. Όσο για το ωφέλιμο φορτίο, λίγα μπορούν να γραφούν αυτή τη στιγμή.
Με βάση τις πρώτες φωτογραφίες που που κυκλοφόρησαν από τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων, το νέο τζετ έχει έναν πραγματικά ιδιαίτερο σχεδιασμό.  Ειδικά το δίδυμο σχήμα της ουράς φαίνεται πολύ παρόμοιο με αυτόν του F-35 Lightning II.  (FARS)
Aυτά γράφουν τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων. Πάντως, με βάση τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων, το νέο τζετ έχει έναν πραγματικά ιδιαίτερο σχεδιασμό. Ειδικά το δίδυμο σχήμα της ουράς φαίνεται πολύ παρόμοιο με αυτόν του F-35 Lightning II.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6125.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters