Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η Σιωπηρή Κλασσική Χούντα και η Εμφανής Επίσημη Επιβολή της Κυριαρχίας του Ελληνικού Λαού που Εφαρμόζεται (B΄μέρος)

Στοιχειοθετήσαμε λοιπόν και περιγράψαμε την δράση και τον χαρακτήρα - έκταση της χούντας με φερετζέ ʽδημοκρατίαςʼ που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, το Ελληνικό Κράτος, το Ελληνικό Έθνος.

Και έρχεται με διάφορους τρόπους και από πολλές μεριές το ερώτημα του Ελληνικού Λαού που στενάζει :

“Πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση ; Πώς θα επιβάλλουμε την θέληση και το δίκιο της Ελληνικής κοινωνίας, του Ελληνικού Λαού, όταν με την επικάλυψη της απλής ετικέτας ʽδημοκρατίαʼ σκοτώνονται όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με την σιωπηρή συνεργία των πάντων που κατέχουν πόστο εντός και εκτός της Ελλάδος ;”

Ιδού η απάντηση, απλή αλλά και ρεαλιστική : ...


Θέλει κατʼ αρχάς να σταματήσεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι θα επιβιώσεις αν λουφάξεις και υποστείς ή ότι θα σε δεχθούν στις τάξεις των ασφαλιτών, δηλαδή στην μεριά τους.

Αυτό δεν θα γίνει ποτέ : αυτοί που λουφάζουν θα πεθάνουν ως πρόβατα στην σφαγή γιατί από τις σάρκες αυτών που λουφάζουν τρώνε οι κυβερνητικοί εγκληματίες. Αυτοί που θέτουν πλέον τον εαυτό τους προς πώληση θα χρησιμοποιηθούν και μετά θα πεταχτούν στον ίδιο καιάδα με αυτούς που λουφάζουν, διότι οι θέσεις των ταγματασφαλιτών και δοσιλόγων που χαίρουν και προστασίας έχουν πληρωθεί εδώ και δεκαετίες και δίδονται κληρονομικώ δικαίω. Όλοι οι άλλοι, από τα ʽμικρορουσφέτιαʼ που τοποθετήθηκαν σε θεσούλες μέχρι και τα διάφορα μεσαίου επιπέδου πιόνια τους, είναι προς πλήρη χρήση και θα αποτελέσουν όπως και πάντα γινόταν και το λεγόμενο meat shield (ανθρώπινες ασπίδες) όταν γίνουν οι μεγάλες εξεγέρσεις που όλοι περιμένουν : θα είναι το αίμα που θα χρησιμοποιήσουν ως εξιλαστήριο για να γλυτώσουν οι ίδιοι.

Τα παραδείγματα ήδη άπειρα : από τους απλήρωτους κομματικούς υπαλλήλους μέχρι τους απολυμένους των stage για να μην αναφέρουμε και άτομα που πούλησαν παραπάνω από μία ψήφο, όπως η υπάλληλος του παρά τρίχα ʽαυτόχειραʼ Ζαχόπουλου.

Άρα, εάν ήδη χειμάζεσαι, ήδη έχεις χάσει μεγάλο μέρος των εισοδημάτων και/ή μεγάλο μέρος της περιουσίας σου, κ.ο.κ., μην τρέφεις φρούδες ελπίδες ότι οι παλιοί ʽπροστάτεςʼ σου θα σε βοηθήσουν. Ούτε ότι θα σε αποκαταστήσουν στο μέλλον : αυτοί που δεν είναι προς ανάλωση δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό/cent από τα κεφάλαια τους και αντιθέτως τα αυγατίζουν. Αν δεν είσαι μέσα σε αυτούς θα πεθάνεις και εσύ και μάλιστα θα έχεις το ανάθεμα του δοσίλογου θεσίτη και από τις δύο μεριές σε αυτό τον πόλεμο.

Σταμάτα επίσης να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι θα σου δώσουν την ελευθερία σου και την χαμένη σου ευημερία ή ότι θα το κάνουν άλλοι για σένα : οι δυνάστες δεν θα σου δώσουν τίποτα και θα πέσουν λίαν συντόμως, και αυτοί που θα τους ρίξουν θα σε ρωτήσουν πού ήσουν όταν η αντιπαράθεση γινόταν και όταν εκείνοι μάχονταν για την Ελευθερία και το Κράτος Δικαίου. Και δεν θα μπορείς να πεις όπως στην Μεταπολίτευση ότι και εσύ μαζί τους ήσουν διότι θα σου ζητήσουν να δείξεις έργα που δεν θα έχεις και έτσι και πάλι και στην νέα εποχή θα βρεθείς παρίας.

Σε αυτόν τον πόλεμο δεν υπάρχει ουδετερότητα : με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διαλέγεις με ποία μεριά είσαι : των Ελευθέρων Ελλήνων που Ιστορικά ανέκαθεν τραγουδούν τον Θούριο του Ρήγα Φεραίου και νικούν ή των Ολιγαρχών που στέκονται εναντίον τους. Και αυτό γιατί σε αυτόν τον πόλεμο εάν σιωπείς στην αδικία και το έγκλημα και δεν τα καταμαρτυράς και καταπολεμάς συναινείς και τα στηρίζεις και άρα βλάπτεις τον Αγώνα του Δικαίου.

Αυτή την στιγμή υπάρχει το εξής μέτωπο :

1. μία διεθνής καταμαρτύρηση στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης επί πέντε με αυξανόμενο αριθμό που αποτυπώνει την απάνθρωπη επίδραση της εγκληματικής οργάνωσης που έχει υφαρπάξει τους θώκους του Ελληνικού Κράτους.

2. Μία σωρεία καταγγελιών και διαμαρτυριών που ζητούν παντοιοτρόπως την σύλληψη, παραπομπή και τιμωρία της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

3. Σωρεία συμΠολιτών σου που έχουν διαχωρίσει την θέση τους από κάθε τι κυβερνητικό και απαιτούν παραίτηση/ή απομάκρυνση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης με κάθε τρόπο από την εξουσία και Δημοψήφισμα για την επαναφορά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα και στους Έλληνες Πολίτες και μέχρι τότε έχουν δηλώσει άρση της χρηματοδότησης του παρακρατούς των ψευδοκυβερνητικών.

4. Υπάρχουν μεμονωμένοι και πιθανότατα απομονωμένοι δικαστικοί/εισαγγελείς που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει από τις τάξεις της τρίτης εξουσίας όλα τα ανωτέρω.

5. Υπάρχουν ομάδες συμΠολιτών σου που ήδη ενεργά αναιρούν τις επιθέσεις των δυναστών - μελών της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

6. Υπάρχουν άλλοι συμΠολίτες σου που τους αναχαιτίζουν με κάθε τρόπο συμπεριλαμβανομένης και της φυσικής άμυνας.

7. Υπάρχουν συνάνθρωποι σου που βλάπτονται και πεθαίνουν ενώ μπορούν να ζήσουν.


Όλους αυτούς επί έργω μπορείς και πρέπει να τους συνδράμεις επώνυμα και επίσημα. Έτσι δεν θα είσαι πια ούτε ο χρήσιμος ηλίθιος των εγκληματικών αυτών δυναστών που αφού σε χρησιμοποιήσουν θα σε τσαλαπατήσουν και θα σε φάνε ούτε το πρόβατο της πρώτης γραμμής της σφαγής που με τα λεφτά σου τρέφονται και ήδη σου έχουν επί της ουσίας σταματήσει να πληρώνουν μισθό ή σύνταξη και σε χρεώνουν καθημερινά όλο και παραπάνω.

Εάν αισθάνεσαι απελπισία που στην προξενούν επίτηδες από τα κανάλια τους και από τις δημόσιες υπηρεσίες τους και τα δικαστήρια τους που τα πληρώνεις όλα εσύ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ.

Μην τους δώσεις οικειοθελώς την σάρκα σου και την ζωή σου. Δώσε την ζωή σου στον Αγώνα εναντίον τους όπως το κάνουμε όλοι οι Έλληνες συμΠολίτες σου. Δεν είσαι μόνος και κανείς μας δεν διασπάται ούτε έχει διαφορές αυτή την στιγμή όσο όλοι μας έχουμε τον κοινό εχθρό.

Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι θέλεις να αυτοκτονήσεις ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ. Μην χτυπάς τον εαυτό σου γιατί είναι πολύτιμος σε εμάς τους συνΈλληνες σου και πληγώνεις εμάς και όχι αυτούς.

Δείξε τους ότι εάν φτάσεις στο σημείο να μην φοβάσαι να πεθάνεις θα πρέπει να φοβηθούν αυτοί.

Μην χτυπάς πισώπλατα όλους εμάς που πολεμάμε, δείχνοντας μας ότι αντί να δυναμώσεις το μέτωπο μας το αποδυνάμωσες αφαιρώντας τον εαυτό σου. Έλα και βρες μας : δεν έχει τεχνικά/πρακτικά σημασία αν θα είσαι σε ομάδα ή ανεξάρτητος μαχητής διότι όλοι στηρίζουμε όλους και ανήκουμε στην ομάδα των Ελευθέρων Ελλήνων και το μέτωπο μας είναι το μέτωπο της σπαρτιατικής φάλαγγας με τον τοίχο από ασπίδες που παρατάσσουμε ο ένας δίπλα στον άλλον και αλληλοπροστατευόμαστε προτάσσοντας τα δόρατα μας μπροστά από αυτές.

Αυτά που σου λέμε ούτως ή άλλως η ζωή θα σε εξαναγκάσει να τα αντιμετωπίσεις μέχρι να πάρεις θέση όλο και πιο σκληρά όλο και πιο αδυσώπητα και με όλο και μεγαλύτερες απώλειες. Έτσι είναι η φύση κάθε αντιπαράθεσης τόσο καθολικής όσο μας την έχουν επιβάλλει οι εχθροί της Ανθρωπότητας.

Νομοτελειακά και εκ φύσεως όπως δείχνει και η Ιστορία η Νίκη θα είναι δική μας διότι η φύση πάντα ευνοεί την ζωή και το φυσιολογικό και όχι τον θάνατο και το παρά φύσιν. Το μόνο που παίζεται είναι εάν χαθούν λίγοι ή πολλοί και το μέγεθος του προσωπικού πόνου.

Δράσε τώρα : Απέναντι σου έχεις φαρισαίους ιεροεξεταστές οπότε φέρσου τους με τον τρόπο που καταλαβαίνουν για να σε φοβηθούν :

ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ και κυρίως πάρε τους την δύναμη τους που είναι αποκλειστικά και μόνο τα λεφτά και η προπαγάνδα. Όπου τους βρεις και όπου και όπως μπορείς να τους σταματήσεις, αναχαιτίσεις, φοβίσεις κάνε το κατά βούληση, γιατί στον κάθε έναν από εμάς επαφίεται η υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ανεξαρτησίας μας, δηλαδή της ζωής μας.

Δεν είσαι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί σου σε κάθε δράση σου για την Ελλάδα μας, τον Λαό μας και την Ανεξαρτησία μας.


http://attikanea.blogspot.gr/2013/02/b.html#more

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/b.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters