Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Greek Malakas

Ο Τσώρτσιλ είπε "Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, οι άλλοι πολεμούν σαν μαλάκες". Ο malakas λοιπόν ήταν είναι και θα είναι ελληνική ονομασία προέλευσης. Αν και ήρωας δέχτηκε την εξαθλίωσή του σαν πειραματόζωο της παρέας του Σικάγου, που τώρα πήρε θάρρος και ετοιμάζεται να εφαρμόσει το ίδιο και στους Ισπανούς και στους Πορτογάλους που δεν είναι ήρωες.

Ο Σαμαράς αναγκάστηκε να μοιραστεί το Νόμπελ Ειρήνης με τους άλλους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί κι αυτοί συμβάλανε στην ταξική ειρήνη.

Η καταστροφή του κόσμου, όπως σωστά προέβλεψαν οι Μάγια θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου. Οι Μάγια όμως δεν πρόβλεψαν ότι οι Έλληνες είναι πάντα πιο μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο.

 Η καταστροφή του ελληνικού κόσμου θα έρθει νωρίτερα, στις 13 Δεκεμβρίου, όταν στη σύνοδο των χωρών της ευρωζώνης η Ελλάδα δεν θα εξασφαλίσει τη δόση της.

Χαρακτηριστικά τραγούδια καταστροφής: Μάγια μου ’κανες κακούργα, Μάγια η μέλισσα, Μα γιατί μ’ αφήνεις κ.λπ.

Το νέο κόλπο: Ό,τι δυσκολεύονται να περάσουν οι φωστήρες της τροϊκομματικής κυβέρνησης το βαφτίζουν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης.

Ο φόβος φυλάει τα μέτρα. Ο Στουρνάρας προειδοποιεί: Δεν θα εκταμιευτεί η δόση-μαμούθ αν δεν πάρει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός. Πάντως για την περίπτωση που οι ευρωφιλελεύθεροι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να μας διώξουν από την ευρωζώνη ο Ντας Ιστ Άιν Στουρν μας καθησυχάζει: Θα συγχωνευτούμε με τη Μάλτα και έτσι θα ξαναμπούμε στο ευρώ. Ο Σαμαράς παλεύει να πουλήσει στην Ευρώπη αυτή την ανεπανάληπτη ελληνική αθλητική ευρεσιτεχνία.

Μετά τα μαφιόζικα εργασιακά και φορομπηχτικά χτυπήματα, το φορολογικό νομοσχέδιο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κυβέρνηση που κινδυνεύει κι αυτή να καταρρεύσει σαν τον Αλ Καπόνε, για φορολογικούς λόγους.

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στις πατάτες χωρίς μεσάζοντες. Μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν και οι εκπτώσεις στα ρούχα χωρίς μεσάζοντες. Θα φοράμε αποκριάτικα.





http://blog-akis.blogspot.gr/2012/12/greek-malakas.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/greek-malakas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters