Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ: Οι Ελληνίδες πουλάνε το κορμί τους στην Ιταλία λόγω κρίσης!

prostitute
Μοιάζει σενάριο φαντασίας όμως, δυστυχώς, είναι σοκαριστικά αληθινό. Ευπαρουσίαστες Ελληνίδες κάθε ηλικίας πουλάνε το κορμί τους στα σοκάκια της Ρώμης αλλά και άλλων Ιταλικών πόλεων! Με το καράβι ταξιδεύουν είτε από την Ηγουμενίτσα είτε από την Πάτρα στην Ανκόνα και το Μπάρι και από εκεί με το τρένο φτάνουν μέχρι τη Ρώμη και αρχίζουν...
δουλειά.
Η συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε από την εφημερίδα «Μεσαντζέρο» και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Οι γυναίκες αυτές είναι εμφανές ότι δεν είναι επαγγελματίες πόρνες διότι μένουν μακριά από τις υπόλοιπες πόρνες στις πιάτσες των Ιταλικών πόλεων.
Το diktionews.gr επικοινώνησε με Έλληνες μόνιμους κατοίκους στη Ρώμη και στο Μιλάνο οι οποίοι επαλήθευσαν το δημοσίευμα της εφημερίδα της γειτονικής χώρας. Έκαναν σαφές όμως ότι δεν πρόκειται για «επαγγελματίες» αλλά για γυναίκες οι οποίες έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. «Μένουν στη Ρώμη, στο Μιλάνο ή και σε μικρότερες απ' ότι ξέρω πόλεις για 3 ή 4 μέρες και αποκομίζουν αρκετά χρήματα με τα οποία επιστρέφουν στην πατρίδα. Συνήθως μένουν σε ξενοδοχεία τα οποία δεν τους κοστίζουν παραπάνω από 30 ευρώ τη βραδιά και τα οποία δεν θεωρούνται κακόφημα. Σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό αποκομίζουν οικονομίες της τάξης των 1000 – 1500 ευρώ το τριήμερο της παραμονής τους εδώ» δήλωσαν οι δύο ομογενείς στη γειτονική χώρα με τους οποίους συνομίλησε το diktionews.gr.
Το κόστος ενός τέτοιου ταξιδιού σε οικονομική θέση στο πλοίο είναι σχετικά φθηνό ενώ οι απελπισμένες αυτές γυναίκες αποφεύγουν και την κοινωνική κατακραυγή του περιβάλλοντός τους αφού κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα.
Παρά ταύτα το σοκ παραμένει αφού η οικονομική κρίση και οι μνημονιακές επιταγές κατάφεραν αυτό που δεν κατάφεραν ούτε οι πόλεμοι. Να κάνουν την Ελληνίδες πόρνες σε ξένες χώρες.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5488.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters