Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

~ Το Πέπλο ~ (συνδύασε το με την ταινία Matrix.....και θα καταλάβεις πολλά...)

ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ...



ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...



~ Το Πέπλο ~


Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αρνητικές οντότητες καθώς μπαίνουμε στην περίοδο κατά την οποία η μοίρα αυτού του πλανήτη αποφασίζεται αυτή τη στιγμή και οι άνθρωποι πρέπει να ενημερωθούν ώστε να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.


Περίπου 26.000 χρόνια πριν, οι αρνητικές οντότητες δήλωσαν ότι αυτός ο πλανήτης (Γη) κατέπεσε στην ιδιοκτησία τους και ότι όλα τα όντα που ζούσαν σε αυτόν έγιναν όμηροι και σκλάβοι τους. Έβαλαν αυτόν τον πλανήτη σε καραντίνα και κάθε διαστημικό όχημα που εισερχόταν ή εξερχόταν από αυτόν τον πλανήτη χρειαζόταν ειδική άδεια από αυτές τις οντότητες. Αυτός είναι ο λόγος της «μη παρέμβασης» (των θετικών δυνάμεων) που ακούμε τόσο συχνά. Η ανθρώπινη φυλή βρισκόταν σε ομηρία από αυτές τις αρνητικές οντότητες για χιλιετίες, και αφού παρέμενε σε ένα σύστημα κλειστού βρόχου (loop) μετενσαρκωνόταν στο ίδιο μέρος ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να παρεισφρήσει η αμνησία και ο λήθαργος. Ο χρόνος της αμνησίας έχει σχεδόν τελειώσει. Μετά την 21η Ιουνίου του 2012, οι επιχειρήσεις διάσωσης που συντονίζονται από τις θετικές εξωγήινες δυνάμεις θα αυξηθούν σε ένταση.


Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος να ξεφύγει ένας άνθρωπος από αυτή τη "φυλακή" ήταν μέσα από τη διαδικασία της προσωπικής του αφύπνισης (φώτιση), κατά την οποία αναγκαζόταν να απελευθερωθεί από όλες του τις προσκολλήσεις σε όλες τις φυσικές, αιθερικές, αστρικές και νοητικές πραγματικότητες, όπου οι αρνητικές αυτές οντότητες μπορούσαν να δράσουν. Μια εναλλακτική επιλογή για την απόκτηση της ελευθερίας του ανθρωπότητας λαμβάνει μέρος αυτή τη στιγμή και έτσι οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν σε άλλα αστρικά συστήματα καθώς η απομόνωση~φυλακή διαλύεται όλο και περισσότερο μέχρι που θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά.


Αυτές οι αρνητικές οντότητες διατηρούσαν τον έλεγχο τους στη Γη με μια ειδική τεχνολογία που ονομάζεται "Το πέπλο". Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό φράχτη θα μπορούσε να πει κανείς ο οποίο εδρεύει στο κατώτερο αστρικό και ειδικά στο αιθερικό επίπεδο, και ο οποίος εκτείνεται 13 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης και άλλα τόσα κάτω από την επιφάνεια της. Αυτό το πέπλο ή φράχτης εμποδίζει το φως να φτάνει στη Γη η οποία όπως αναφέραμε και πριν βρισκόταν σε καραντίνα χιλιάδες χρόνια τώρα. Το πέπλο αυτό ελέγχεται από μη φυσικές (αιθερικές) αρνητικές οντότητες. Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να περιγραφτεί καλύτερα ως το αιθερικό HAARP. Η τεχνολογία αυτή διαστρεβλώνει τον χρόνο και τη δομή του χώρου στο κβαντικό επίπεδο και, επομένως, δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στα συστήματα πρόωσης των UFO και των θετικών εξωγήινων δυνάμεων στο να προσεγγίσουν. Στο παρελθόν αυτός ο ενεργειακός φράχτης είχε παρεμποδίσει την πρόοδο των σχεδίων των θετικών εξωγήινων για την απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους σημαντικά.


Εκτός από την παρεμπόδιση των θετικών εξωγήινων, το πέπλο έχει μια λειτουργία προγραμματισμού ~ επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου πληθυσμού έτσι ώστε να διατηρείται σε διαδικασία μετενσάρκωση ~ ανακύκλωσης. Τώρα θα αναφερθούν μερικά από τα κύρια αστρικά ~ αιθερικά προγράμματα τα οποία λειτουργούν σε όλους σχεδόν τους ενσαρκωμένους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη Γη.


1) Μείωση της συνείδησης και απενεργοποίηση του φωτεινού σώματος (μερκαμπά) των ανθρώπων. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με την τεχνολογίας της απήχησης αιθερικών κυμάτων.


2) Αποκλεισμός της ελεύθερης βούλησης και της θετικής πρωτοβουλίας. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με αιθερική τεχνολογία που χρησιμοποιεί υπόηχους. Μέρος αυτών των υποήχου αγγίζει το φυσικό επίπεδο και μπορεί να γίνει αντιληπτό από κάποιους ανθρώπους ως ήχοι πολύ χαμηλής συχνότητας κάτι σαν βουητό. Αυτή ήταν η πηγή των μυστήριων ήχων που άκουγαν οι άνθρωποι στην αρχή του 2012 και όχι οι καταστροφές των υπόγειων στρατιωτικών βάσεων, όπως πολλοί πίστευαν λανθασμένα. Αυτοί οι υπόηχοι που εκπέμπονται μπλοκάρουν ορισμένα κέντρα του εγκεφάλου των ανθρώπων καθώς και κάθε θετική πρωτοβουλία που μπορεί να έπαιρναν υπό άλλες συνθήκες. Αυτοί οι υπόηχοι είναι επίσης η αιτία της ασυνήθιστης κόπωσης που πολλοί άνθρωποι βιώνουν χωρίς κανέναν προφανή λόγο.


3) Μείωση της νοημοσύνης. Αυτό γίνεται με την πρόκληση ισχυρών μαγνητικών πεδίων στον αιθερικό εγκέφαλο και στη μεμβράνη ανάμεσα στο φυσικό και αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων και αυτό διαταράσσει τη διαδικασία της σκέψης τους. Το πρόγραμμα αυτό οδηγεί στην ομίχλη και συσκότιση του νου, σε αμνησία και σε έλλειψη εστίασης της προσοχής (ADD).


4) Πρόκληση δυσαρμονίας στις σχέσεις (ερωτικές ή μη). Αυτό πραγματοποιείται από την παραποίηση των τσάκρας (ενεργειακών κέντρων) στο αιθερικό σώμα των ανθρώπων και τη δημιουργία παράφωνων συχνοτήτων στην αυρική μεμβράνη με τη χρήση αιθερικών υπόηχων. Το πρόγραμμα οδηγεί σε τεχνητή διαίρεση ανάμεσα στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, το κλείσιμο της καρδιάς, την υπερδραστηριότητα του νου και τη γενικότερη δυσαρμονία που παρατηρείται μεταξύ γυναικών και ανδρών.


5) Πρόκληση της φτώχειας στον κόσμο. Αυτό γίνεται με την προβολή ολογραμμάτων και εικόνων φτώχειας στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων.


6) Διαίρεση πληθυσμού. Το πρόγραμμα λειτουργεί στοχεύοντας διαφορετικές "αντίπαλες" υποκουλτούρες με συγκεκριμένες αιθερικές ολογραφικές εικόνες και δημιουργεί έτσι διχόνοια μεταξύ τους (ολυμπιακός vs παναθηναϊκός, δεξιών vs αριστερών, χριστιανών vs μουσουλμάνων κτλ.)


7) Διατροφικές συνήθειες ~ παχυσαρκία. Το πρόγραμμα αυτό προκαλείται από την προβολή εικόνων (στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων) ορισμένων τροφίμων που δημιουργούν παχυσαρκία και που δεν έχουν σχεδόν καμία ουσιαστική θρεπτική αξία για τον οργανισμό (σοκολάτα, γλυκά κτλ.)


8) Το μάτι που βλέπει τα πάντα (big brother). Αυτό το πρόγραμμα κατάσκοπος λειτουργεί από το αιθερικό επίπεδο και παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες όλων των ανθρώπων και στη συνέχεια μεταφέρει όλα τα δεδομένα σε αυτές τις αιθερικές αρνητικές οντότητες για ανατροφοδότηση σχετικά με την κατάσταση στη Γη.


9) Εμφυτεύματα. Αυτά είναι αιθερικά ~ αστρικά κρύσταλλα που εισήχθησαν στην αύρα κάθε ανθρώπου λίγο πριν από την ενσάρκωση του, καθώς κάθε ον πρέπει να κατέβει από τα υψηλότερα ψυχικά αστρικά επίπεδα προς τα χαμηλότερα αστρικά και αιθερικά και τέλος προς το φυσική πεδίο, προκειμένου να ενσαρκωθεί. Τα εμφυτεύματα αυτά αφαιρούν τη μνήμη των ανθρώπων σχετικά με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο συνήθως δεν θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους, ούτε το γεγονός ότι αυτές οι αρνητικές οντότητες ελέγχουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη. Σε αυτά τα εμφυτεύματα αναφέρονται κάποιοι όταν μιλάνε για "το πέπλο της λήθης".


Υπήρχαν, επίσης και φυσικά εμφυτεύματα. Τα φυσικά εμφυτεύματα ήταν πολύ δημοφιλή στην Ατλαντίδα, αλλά είχαν διακοπεί μετά την πτώση της. Υπήρξε μια προσπάθεια να επαναφέρουν τα φυσικά εμφυτεύματα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα μικροτσίπ που διοχετεύθηκαν στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων μέσω των προγραμμάτων εμβολιασμού. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που κατέστησαν τον εμβολιασμό των παιδιών και των υπόλοιπων ανθρώπων υποχρεωτικό. Τα φυσικά μικτροτσίπ ενίσχυαν άλλα αντίστοιχα προγράμματα ελέγχου αλλά διαγράφτηκαν εντελώς από τον ανθρώπινο πληθυσμό περίπου πριν από δύο χρόνια με μια ειδική τεχνολογία που θα μπορούσε να λειτουργήσει από απόσταση, η οποία αναπτύχθηκε από το Κίνημα Αντίστασης (resistance movement). Ως εκ τούτου οι φόβοι των ανθρώπων σχετικά με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων όσων αφορά στους εμβολιασμούς αυτών με μικροτσίπ δεν έχουν βάση καθώς ο πληθυσμός είχε ήδη μικροτσίπ στον οργανισμό του κάτι που φυσικά δε γνώριζε και τα οποία αφαιρέθηκαν επιτυχώς από όλο τον κόσμο, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.


Οι αρνητικές οντότητες επανενεργοποίησαν και ανανέωσαν το πέπλο στις αρχές του 1996 μετά τη μαζική αφύπνιση που συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του '90 και που κατέστησε την παρέμβαση των θετικών εξωγήινων σε αυτόν τον πλανήτη ένα πολύ πιθανό γεγονός. Αυτό έγινε με περίπου 200 πυρηνικές εκρήξεις στα χαμηλότερα αστρικά και αιθερικά πεδία του πλανήτη. Οι αιθερικές πυρηνικές εκρήξεις δημιούργησαν ένα ρήγμα στον ιστό του χώρου ~ χρόνου που αυτό με τη σειρά του άνοιξε σκοτεινές σκουληκότρυπες, μέσω των οποίων πολλοί ερπετοειδείς εισέβαλαν στον πλανήτη Γη από το διάστημα και μόλυναν περαιτέρω τα αστρικά και αιθερικά πεδία του πλανήτη Γη. Το πέπλο είχε ενισχυθεί ξανά το Δεκέμβριο του 2004 μετά τη μαζική αφύπνιση που συνέβη μετά την πρώτη διέλευση της Αφροδίτης τον Ιούνιο του 2004 και μετά από μερικές επιτυχημένες επιχειρήσεις του Πλειάδιου στόλου προς την απελευθέρωση αυτού του πλανήτη. Τώρα, μετά τη δεύτερη διάβαση της Αφροδίτης, τον Ιούνιο του 2012, η αφύπνιση συμβαίνει ξανά. Αυτή τη φορά το πέπλο δεν μπορεί να ενισχυθεί καθώς δεν υπάρχουν αρνητικές φυσικές ή μη φυσικές εξωγήινες δυνάμεις σε πολύ μεγάλη ακτίνα γύρω από τη Γη για να εισβάλουν στον πλανήτη μας. Είμαστε συνεπώς πολύ κοντά στην τελική νίκη.


Η επιτυχία των ομαδικών διαλογισμών μας ήταν τέτοια που το 70% περίπου του πέπλο στο αστρικό επίπεδο και περίπου το 35% του πέπλου στο αιθερικό επίπεδο έχει ήδη καταργηθεί. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τους ομαδικούς διαλογισμούς (κάθε Κυριακή 10:00 μ.μ.) μέχρι το πέπλο να απενεργοποιηθεί και να καταρρεύσει ολοκληρωτικά. Αυτό αναμένεται να συμβεί κατά την περίοδο των 7 μηνών που άρχισε από τις 20-21 Μαϊου κατά την επανεκκίνηση του ενεργειακού πεδίου της Γης και θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012.


Οι αρνητικές οντότητες και τα υπόλοιπα μέλη της Cabal και των Illuminati μπορούν και πρέπει να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από τον πλανήτη πολύ ποιο πριν από την ολοκληρωτική κατάρρευση του πέπλου ~ του ενεργειακού αυτού φράχτη που κράταγε την ανθρωπότητα παγιδευμένη στο σκοτάδι για χιλιάδες χρόνια.


Οι αρνητικές αυτές οντότητες, φυσικές και αιθερικές, έχουν ένα σχέδιο με την κωδική ονομασία Doom33 για να αποτρέψουν την πραγματοποίηση των μαζικών συλλήψεων. Σύμφωνα με το σχέδιο, όταν οι μαζικές συλλήψεις αρχίσουν, τότε αυτές οι οντότητες, θα δώσουν σήμα μέσω απόκρυφων τελετουργιών στις υψηλότερες σε ιεραρχία οντότητες με ονομασία SMOM (Ιππότες της Μάλτας) και στους υπόλοιπους μασόνους 33ου βαθμού. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν εντολές μέσω των επαφών τους μέσα στις στρατιωτικές υπηρεσίες και άλλους πράκτορες που έχουν ύπο την κατοχή τους για την πρόκληση καταστροφικών γεγονότων που θα προκαλέσουν πανικό και όλεθρο. Αυτό συμβαδίζει με τις προφητείες του Αρμαγεδώνα και το τέλος του κόσμου για τις οποίες φέρουν ιδιαίτερη εκτίμηση αυτές οι φυσικές αρνητικές οντότητες. Θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να δουν αυτές τις προφητείες να ολοκληρώνονται. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοβόμαστε αυτά τα σχέδια τους καθώς οι δυνάμεις του Φωτός έχουν τις τεχνολογίες και τα μέσα δράσης για να αποτρέψουν τα περισσότερα αν όχι όλα από τα σχέδια αυτών των οντοτήτων.


Οι Ιησουίτες (αρνητικές οντότητες) έχουν ακόμα στον έλεγχο τους το οικονομικό ηλεκτρονικό σύστημα ~ τεχνητής νοϋμοσύνης στο οποίο έχει αναφερθεί και ο Benjamin Fulford. Το Κίνημα Αντίστασης έχει βάλει έναν ιό υπολογιστών στο εν λόγω πρόγραμμα κατά την επανεκκίνηση του Δικτύου στις 20-21 Μαΐου και να επανεκκινήσει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αν και όταν αυτό θα είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των δυνάμεων του Φωτός.


Οι Ιησουίτες έχουν χάσει τον έλεγχο και τη δύναμη που είχαν πάνω στο γενικό πληθυσμό του πλανήτη κατά την επανάσταση το Μάρτιο του 1848/1849. Από τότε οι περισσότεροι από αυτούς μεταφέρθηκαν στα κατώτερα αστρικά και αιθερικά πεδία. Αυτοί που παρέμειναν στο φυσικό επίπεδο εξακολουθούν να ελέγχουν την ανθρωπότητα έμμεσα, μέσω των Ρόθτσαϊλντ. Οι Ρόθτσαϊλντ δεν λειτουργούν ανεξάρτητα, αλλά υπακούουν στις εντολές των Ιησουιτών αρχόντων τους.


Το Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου του 2012 είναι το σημείο καμπής, όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για αυτές τις αρνητικές οντότητες και την πλανητική κατάσταση της Γης. Έχει παρατηρηθεί μία δραστική μείωση της εντροπίας μέχρι τις 21 Ιουνίου του 2012, πράγμα που φανερώνει αυτό το σημείο καμπής όπως φάινεται και στο παρακάτω γράφημα:


http://www.katohika.gr/2012/06/matrix.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters