Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ένας χοντρός απαντά στον κ. Πάγκαλο

«Να φορολογήσουμε τους χοντρούς και να εγκαταστήσουμε σε ολους τους χώρους δουλειάς ζυγαριές επίσημες οπου με τακτικούς ελέγχους θα αποτρέπουμε την οποιαδήποτε φοροδιαφυγή. Οποιος ρυπαίνει και επιβαρύνει να πληρώνει.» Τάδε εφη... ο κος Πάγκαλος ως μέτρο εναντίον των χοντρών λόγω της επιβάρυνσης που προκαλούν λέει στην κατανάλωση καυσίμων και της συνακόλουθης αύξησης της εκπομπής ρύπων στην ατμόσφαιρα απο τα μεταφορικά μέσα.

Επι της αρχής της εν λογω πρότασης αν και πολύ χοντρός εγώ,συμφωνώ απολύτως.Ομως θεωρώ ιερό καθήκον μου προς την σεβαστή συνομμοταξία των ευτραφών, χοντρών ή παχυσάρκων σε πανευρωπαική κλίμακα –διοτι δεν αποκλείεται η πρόταση αυτή του Κου Παγκάλου να υιοθετηθεί απο την κα Μέρκελ και να την δούμε να επιβάλλεται δια της βίας..συγνώμη δια της Τρόικας ανά την επικράτεια της ευρωζώνης,να εκφράσω μια-δυο σκέψεις.

Πιστεύω λοιπόν οτι πριν κατατεθεί στη βουλή οποιοδήποτε σχετικό νομοσχέδιο θα πρέπει η νομοπαρασκευαστική Επιτροπή να κάνει προτίστως διάκριση των χοντρών στις παρακάτω κατηγορίες :

Α)Χοντροί Φύσει, Β)χοντροί Θέσει,

Με Υποκατηγορίες:

1-χοντροί ευαίσθητοι, 2-χοντροί αναίσθητοι (κάντε εσείς τις απαραίτητες διασταυρώσεις,εγώ θα περιοριστώ στην ανάλυση).

Α)-Χοντροί Φύσει, ειναι οι συνάνθρωποι μας εκείνοι που οπως λένε οι επιστήμονες-γεννετιστές και ενδοκρινολόγοι-εχουν μέσα στο DNA τους μια αδυσώπητη καταχώρηση μνήμης που οδηγεί νομοτελειακά στην αύξηση του σωματικού βάρους και χρειάζεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να υπάρξει εστω υποτυπώδης έλεγχος του βάρους τους.

Αυτοι είναι επίσης ερασιτέχνες και ευαίσθητοι. Δηλαδή εχουν ελαστική σχέση με τις δίαιτες,τυρανική σχέση με την ζυγαριά και ασαφή εικόνα του εαυτού τους,ενω διαθέτουν υπεραδραστήρια συνείδηση και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο τοσο,που πολλές φορές ειναι αβάσταχτες οι τύψεις που τους καταδιώκουν. Και σε αυτούς αναφέρεται η λαική ρήση:

«χοντρός άνθρωπος, καλή καρδιά».

Β)- Χοντροί Θέσει,ειναι αυτοι που όπως λενε πάλι οι Επιστήμονες

-ψυχίατροι κοινωνιολόγοι και εγκληματολόγοι-εχουν κάνει μια συνειδητή επιλογή κάποια στιγμή της ζωής τους σύμφωνα με την οποία κατατείνουν μονομανιακά στην ανάδειξη καταξίωση και επιβολή επι πάντων του ΕΓΩ τους. Και μιλούν οι επιστήμονες για ενα ΕΓΩ υπερτροφικό, συνεχώς διογκούμενο, που εν τέλει δημιουργεί ενα ΥΠΕΡΕΓΩ τόσο χωροκατακτιτικό μέχρι του σημείου της ολοσχερούς αδρανοποίησης των εγκεφαλικών κέντρων συνείδησης και ευαισθησίας που ειναι υπεύθυνα βεβαίως για την αίσθηση ανθρωπισμού, αλτρουισμού και ομαδικότητας που διακρίνει τις ανθρώπινες κοινωνίες απο καταβολής κόσμου.Αυτη λοιπόν η συνειδητή επιλογή μισανθρωπισμού οδηγεί στην τελική απαξίωση της προσωπικότητας καθε άλλης κοινωνικής μονάδας ή και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Τους χοντρούς αυτου του είδους κάποιοι εκτός απο κτήνη,γουρούνια ιπποπόταμους και παχύδερμα(διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς γιατι προσβάλλουν τα συμπαθέστατα ζωάκια),αποκαλούν και Χοντρόπετσους, και να σημειωθεί οτι Χοντρόπετσος δηλ.αναίσθητος και ασυνείδητος, μπορεί κάλλιστα να ειναι και κάποιος αδύνατος που τρώει συνεχώς και αδιαλλείπτως,οπως να πούμε ενας επαγγελματίας, αργυρόνυτος πολιτικός (όποιο όνομα και να σας έρθει στο μυαλό σωστό θα είναι),που ενεργώντας ασυνείδητα και κατ επιταγήν των ατομικών του συμφερόντων επιβάλλει

Εξοντωτικούς Φόρους και χαλκεύει δυσβάσταχτα δεσμά για την κοινωνία,φηφίζοντας ελαφρά τη καρδία ακόμη και χωρίς να έχει ενημερωθεί για τις συνέπειες της ψήφου του.

Στην περίπτωση όμως που συνδυάζεται η σωματική υπερτροφία με την ασυνειδησία και την κοινωνική αναλγησία και ο συνδυασμός αυτος ενσαρκώνεται απο «άνθρωπο» που κατα σύμπτωση είναι και επαγγελματίας πολιτικός τότε το αποτέλεσμα είναι απόλυτα Καταστροφικό για την κοινωνία και λέγεται Μνημόνιο.

Σε αυτήν την δεύτερη κατηγορία λοιπόν δηλ.τους χοντρούς Θέσει ή χοντρόπετσους βεβαίως να επιβληθεί εξοντωτική Φορολογία και αν χρειάζεται, εγκλεισμός και κάθε σωφρωνιστική μέθοδος ώστε να μάθουν επιτέλους να υπηρετούν το κοινό καλό,σκοπός για τον οποίο τους εδόθη η εξουσία.Οποιος επιβαρύνει τον λαό να πληρώνει οπωσδήποτε.

Κλείνω εδώ την επιστημονική και πολιτική μου επιδαψήλευση,καθότι η ώρα εχει πάει 9 πμ και πρέπει να φύγω για την εφορία προς ρύθμιση οφειλών μου (τέλος επιτηδεύματος) σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου, που και ο κος Πάγκαλος υπερψήφισε και επίσης να σημειωθεί οτι αν δεν μου έκλεβε τα λιγοστά χρήματα το κράτος-προτεκτοράτο της κας Μέρκελ δεν θα έτρωγα ενα ΤΟΣΤΑΚΙ αξίας 600 ευρώ όπως ο κος Πάγκαλος (η λέξη ΤΟΣΤΑΚΙ δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό της Ελληνικής της οποίας είναι βαθύς γνώστης ο κος Πάγκαλος), αλλά θα αγόραζα ενα όπλο....και ίσως να το κάνω κάποτε.

Κ.ΜΑΚΕΔΟΣ

ΗΘΟΠΟΙΟΣ



Tromaktiko

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6488.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters