Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η Γερμανία θα υπερασπιστεί την αποικία της που λέγεται Ελλάδα με όλα τα μέσα.

Το πρόβλημα που βγαίνει τώρα στην επιφάνεια είναι ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι ήταν ελεύθεροι και νόμιζαν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Τώρα οι βαυαρινοί ιλλουμινάτι των Γερμανών έτοίμασαν μεθοδικά ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για εισβολή και για την εμφανή τώρα και ανευ όρων παράδοση της χώρας, αφού πρώτα μας έβγαλαν σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ανίκανους και επικίνδυνους για τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ και για όλη την ανθρωπότητα.

Αυτό το πέτυχαν με το σουπερ όπλο τους, το διαίρει κα βασίλευε που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην Ελλάδα, και με τον ολοκληρωτικό χειρισμό του υποσυνείδητου του Ελληνα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Ο Έλληνας πιστεύει ότι υπο κατοχή και αποικία των Γερμανών βρισκόμασταν μόνο για λίγο χρονικό διάστημα επί Χιτλερ, αλλά όχι μετά, όχι και τώρα, γιατί τώρα πιστεύει ότι είναι ελεύθερος, πιστεύει ότι δεν τον κατέχει κανείς, γιατί συνδέει την κατοχή με τον πόλεμο, με τη βία, τα τανκς και τις βόμβες.. Αλλά δεν συνδέει την άλλη όψη της κατοχής που είναι και βρίσκεται η Ελλάδα απο το θάνατο του Καποδίστρια και έκτοτε, η οποία άλλη όψη είναι ο ολιστικός τραπεζικός οικονομικός έλεγχος της Ελλάδος απο τη Γερμανική τραπεζική Δυναστία του Rothshild. Όλες οι ελληνικές τράπεζες είναι δικές του. Να το επαναλάβω, η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή της δυναστίας του ROTHSHILDS, είναι δικιά της περιουσία.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και γι'αυτό και οι Γερμανοί θεωρούν την Ελλάδα σαν δικό τους κτήμα και θα το υπερασπισθούν με όλα τα όπλα τους και με την άλλη όψη της κατοχής, αυτή με τον επίλεκτο ευρωπαϊκό στρατό (special forces) αν χρειαστεί.

Ο Ελληνας δεν συνειδητοποίησε ακόμη ότι ο τόπος που κατοικεί είναι Γερμανικός, αφού για 170 χρόνια στο χώρο της Ελλάδας, οι πολιτικοί, οι τράπεζες, οι Ελληνες εφοπλιστές, η ελληνική αριστοκρατία που συγγενευει με αυτούς, είναι όλοι δικοί των, των Γερμανών Πεφωτισμένων, χάρη των πρίγκιπων του σκότους, δηλαδή των Ελληνων πολιτικών, που η προδοσία τους προς των Ελληνισμό ξεκινά με τη δολοφονία του Καποδιστρια και του Κολοκοτρώνη και ΟΧΙ με το μνημόνιο.

Η συνομωσία που παίχτηκε άλλωστε τις τελευταίες δεκαετίες έναντι της Ελλάδος ήταν τόσο τέλεια, τόσο αφανή, που ουδέν έχει ο Έλληνας αντιληφθεί που τον οδηγούν οι αλλεπάλληλες τραγωδίες που του επέβαλλαν να ζήσει μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα.

Επανειλημμένα έχω αναρτήσει ότι την Ελλάδα δεν την κατευθύνουν πολιτικοί και κόμματα αλλά οι καθοδηγητές πίσω απο τα παρασκήνια, οι πρίγκιπες του σκότους, οι βαυαρινοί ιλλουμινάτι με εκτελεστές του σχεδίου τους, τους ορκισμένους ανθέλληνες που ψήφιζε ο Ελληνας και ψηφίζει ακόμα σαν σωτήρες του Έθνους.

Η νόηση του Ελληνα αρνείται να δεχτεί - αφού έχει προγραμματιστεί απο αυτούς ότι ζεί σε ελευθερο κράτος - ότι η Ελλάδα και το τραπεζικό της σύστημα ανήκει στον Rothshild. Νομίζει ότι επειδή γράφει η ταμπέλα, Εθνική Τράπεζα και συναντά μέσα Έλληνες εργαζόμενους, ότι είναι Ελληνική. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ. Ο ιδιοκτήτης του χρήματος που έχει μέσα η τράπεζα ορίζει και καθορίζει το κράτος και όχι η κυβέρνηση και οι πολιτικοί. Η Ελλάδα βρίσκεται υπο συνεχή οικονομικό έλεγχο απο τη τραπεζική δυναστία του Rothshild απο το θάνατο του Καποδίστρια και έκτοτε.

Βλέπεται λοιπόν πως πάνω απο 170 χρόνια κατάφεραν οι βαυαρινοί Ιλλουμινάτι να υπνοτίσουν και να πείσουν τον Έλληνα οτι είναι ελευθερος και ζει σε δημοκρατία???

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/06/blog-post_9312.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters