Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Γερμανία και μπαταχτσήδες RAUS !» Toυ ΚΩΣΤΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ υποψ. Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ στη Β`ΑΘΗΝΑΣ

Υπάρχουν μπλογκς που κάνουν ότι είναι  δήθεν Ελληνικά , αλλά ανήκουν σε Γερμανικά συμφέροντα  και λιβανίζουν την Γερμανία. Ένα από αυτά παριστάνει το «εθνικά και θρησκευτικά  ευαίσθητο» αλλά λύσσαξε όταν «έκανα βίδες» τον Φούχτελ μόλις είδα ότι πάτησε  το πόδι του στην Βουλή. Πληγώθηκε ο Γερμανοτσολιάς μπλόγκερ επειδή του έθιξα τους Γερμανούς και προσπάθησε να με πλήξει. Τρομάρα του. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;…Όσα σήμερα έχουν γίνει «της μόδας»,  εμείς τα λέγαμε χρόνια και τότε ήμασταν οι «ακραίοι», οι «εθνικιστές»» κοκ. Είχα την ευκαιρία να εκθέσω  σε μια όμορφη συγκέντρωση φίλων του ΛΑΟΣ  στον Βύρωνα την περασμένη Κυριακή το πόσο δυσκολεύτηκα στη σταδιοδρομία μου στα Όργανα της ΕΕ επειδή έθετα επίμονα το ζήτημα των πετρελαίων του Αιγαίου. Οταν αποφάσισα η 1η ομιλία μου στην Βουλή (τον Σεπτέμβριο του 2007) να αφορά στην άμεση άντληση των πετρελαίων μας, δέχτηκα – δύο μόλις ώρες μετά την παρθενική ομιλία μου – ομοβροντία λάσπης από 2 τηλεοπτικούς σταθμούς…
  Χαίρομαι που σήμερα αναφέρουν και το ζήτημα των πετρελαίων και τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις. Είναι μία ήττα τους και αποτελεί μία νίκη μας.Όταν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε εκλεγεί πανηγυρικά Ευρωβουλευτής το 2004 είχαμε κάνει στις Βρυξέλλες μια μεγάλη συζήτηση για τα θέματα που θα αναδεικνύαμε κατά τη θητεία του. Οι εντολές του Προέδρου προς εμένα ήταν σαφείς : θα είμαστε απολύτως συνεπείς με ό,τι τόσα χρόνια λέγαμε για την Τουρκία, τα Σκόπια, την Βόρειο Ήπειρο, το Κυπριακό, τον ορυκτό μας πλούτο και τις αποζημιώσεις που μας οφείλουν οι Γερμανοί. Αλλεπάλληλες οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις του Προέδρου στο Ευρωκοινοβούλιο για το θέμα το οποίο για πρώτη φορά άκουγαν από Έλληνα πολιτικό οι ξένοι Ευρωβουλευτές. Παραστάσεις στον Μπαρόζο, στο Συμβούλιο Υπουργών, στον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, σε ευρωπαϊκές Πολιτικές Ομάδες κλπ έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης, προκειμένου να κινητοποιηθούν τα ράθυμα Όργανα της ΕΕ αλλά και οι φοβισμένες Ελληνικές κυβερνήσεις. Το αναδείξαμε σε θέμα αιχμής και στην Βουλή μόλις ο ΛΑΟΣ απέκτησε Κοινοβουλευτική Ομάδα. Προσέφυγα ως Βουλευτής και στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Επιτροπή Αναφορών («COMMITTEE ON PETITIONS») ζητώντας να υποχρεωθεί να πληρώσει η Γερμανία. Η συζήτηση για το θέμα επίκειται στις Βρυξέλλες και θα πάω εκεί για να στηρίξω τα δίκαιά μας, ανεξαρτήτως να έχω προεκλογική περίοδο.Πάνω από όλα είναι τα Ελληνικά Εθνικά συμφέροντα. Στόχος να στριμωχθεί η Μέρκελ ώστε να αναγκασθεί να μας αποζημιώσει. Ώστε να ακούσουν, επιτέλους, οι αλαζονικοί Γερμανοί από εμάς ένα ηχηρό «RAUS»…   
Yστερόγραφο: Την Κυριακή  29 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο θέατρο ΟΡΦΕΑΣ(  Πανεπιστημίου 38 , δίπλα στον σταθμό Μετρό «Πανεπιστήμιο») υπάρχει η κεντρική προεκλογική ομιλία με τίτλο «ΜΙΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ» :ένας υποψήφιος του ΛΑΟΣ από κάθε περιφέρεια της Αττικής , ο Δ. Κωνσταντάρας (Α΄Αθηνών), ο Π. Μαντούβαλος( Α΄Πειραιώς), ο Κ. Γρηγορόπουλος( Υπόλοιπο Αττικής) ,ο Α. Σπίνος( Β΄Πειραιώς) και ο υποφαινόμενος( Β΄Αθηνών) μιλάμε για την λαθρομετανάστευση , τα χαράτσια που θα τα καταργήσουμε καθώς και για  το «νέο Γουδί»  για  τα λαμόγια της πολιτικής που έκλεψαν και χαίρονται τα κλεψιμαίικα. 
Είσοδος ελεύθερη.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/raus-to.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters