Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μουστακί: «Οι Έλληνες να κάνουν πιο καυτή την κόλαση για την Ε.Ε»

«Mακάρι οι Έλληνες να κάνουν πιο καυτή την κόλαση για την Ε.Ε» , λέει στη γαλλική έκδοση της Ηuffingtonpost ο ελληνικής καταγωγής τραγουδοποιός Ζορζ Μουστακί. Σε άρθρο του, αφού αναφέρεται στη σχέση του με την Ελλάδα και στην ιστορία της οικογένειας του, όταν φτάνει στο θέμα της κρίσης γράφει ότι βυθίζεται η.....
καρδιά του όταν οι φίλοι του, του λένε τα νέα από την Ελλάδα.

Η κρίση, λέει, έχει γυρίσει ανάποδα όλα τα έργα των Ελλήνων και ορισμένοι πρέπει να μεταναστεύσουν για να ξεφύγουν από την κρίση. «Αυτοί που έμειναν, φαίνεται ότι έχουν το ανοσοποιητικό να βιώνουν τη φτώχεια. Φυσικά τα υψηλά εισοδήματα, οι εφοπλιστές που στα πλοία τους έχουν τη σημαία της Μάλτας, δεν έχουν χάσει», σημειώνει ο Μουστακί.

Στη συνέχεια εκτιμά ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα εισήλθε στην Ε. Ε , οι Έλληνες παρασύρθηκαν σιγά-σιγά σε μια καρικατούρα του ευρωπαϊκού μοντέλου, ανοίγοντας σικ εστιατόρια.

«Θα πρέπει να διεκδικήσουμε ξανά τη λέξη «Ευρώπη» και να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο... Η λέξη Ευρώπη είναι μια ελληνική λέξη που σημαίνει "ευρεία όραση", γράφει ο Μουστακί.

Σημειώνει επίσης ότι χαίρεται που οι Έλληνες εμφανίζονται σήμερα περισσότερο μαχητικοί και τονίζει πως ελπίζει «να κάνουν πιο μεγάλη την κόλαση γιατί δεν είναι αυτοί που δημιούργησαν την κρίση».


http://www.tampouloukia.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_7649.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters