Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το image της Διαμαντοπούλου.

Μετά την παταγώδη αποτυχία της Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας το σύστημα (εθνικοί εργολάβοι, ΜΜΕ κλπ) προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη της αποτυχίας της και του άλγους που προκάλεσε στον Ελληνικό λαό, αλλάζοντας της το υπουργείο. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζουν κατ αρχήν την ατζέντα των θεμάτων που την αφορούν. Γίνεται προσπάθεια να ....
σταματήσουν τον κατήφορό της.
Η εκλεκτή των λεσχών και των forums προτάθηκε (ακούγεται από τον Μπόμπολα) για το Υπουργείο Ανάπτυξης. Είναι το υπουργείο μέσω του οποίου θα μπορεί να ‘βοηθήσει’ την καλύτερα το σινάφι των εργολάβων, και άλλων ‘εκλεκτών’ της οικονομικής εξουσίας στη χώρα μας. Αλλά κυρίως ελπίζεται ότι θα της δοθεί ευκαιρία ώστε να βελτιώσει την εικόνα της η οποία καταστράφηκε τόσο πολύ μετά την κατεδάφιση που προκάλεσε στο Υπουργείο Παιδείας. Άλλωστε οι στατιστικές έδειχναν καθαρά ότι δεν ‘βγαίνει’ ούτε για βουλευτής. Και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αφού επί των ημερών της το υπουργείο Παιδείας έγινε πηγή αλλεπάλληλων σκανδάλων. Άσε που γλύτωσε και το γιαούρτωμα.
Στο νέο υπουργείο η ‘εκλεκτή’ του Σημίτη και πρώην Νομάρχης θα αισθάνεται σίγουρα πιο καλά. Την επομένη θα μπορεί πλέον εμφανίζεται ως άσπιλη και αμόλυντη. Θα ξεχνιούνται σιγά-σιγά όλα τα ‘κατορθώματά’ της. Από την άλλη το Υπ. Ανάπτυξης, είναι το υπουργείο με τα ‘λεφτά’. Και λεφτά για τους ημετέρους πάντα θα υπάρχουν. Τι κι αν η υπόλοιπη Ελλάδα πεινά. Αν βοηθήσουν και τα ΜΜΕ των φίλων σίγουρα θα μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της και να ξαναμπεί στην πολιτική ζωή. Το σύστημα προστατεύει τους ευεργέτες του.
Και μην ξεχνάμε την πρόσφατη παρωδία περί Δ’ Δημοκρατία. Την τρόπος του λέγειν διακήρυξη αυτή παρουσίασαν όλα τα ΜΜΕ. Μια γενικόλογη διακήρυξη η οποία επί της ουσίας δεν έλεγε τίποτα. Βασικό σκοπό είχε δηλώσει έμμεσα την ύπαρξή της. Αλλοίμονο αν περιμέναμε από αυτούς οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα, να μας το λύσουν!.
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/image.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters