Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το κουκούλωμα του αιώνα - Έκοψε δεκαέξι μάρτυρες ο Πρωτόπαπας από την εξεταστική!

Το κουκούλωμα του αιώνα πέφτει στην εξεταστική της Βουλής όπου το ΠΑΣΟΚ έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία και το γενικό πρόσταγμα έκοψε πριν από λίγο όλους σχεδόν τους μάρτυρες κατηγορίας κατά των Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου.

Με απόφαση του Προέδρου Χρήστου Πρωτόπαπα στην οποία όπως ήταν φυσικό κανένας από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αντέδρασε δεν θα καταθέσουν τελικά στην εξεταστική οι Σπύρος Ευσταθόπουλος, Πετράκος Γεώργιος ως Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων, Σκορδάς Αθανάσιος, πρώην Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνιακών Θεμάτων, Μενεσιώτης Βασίλειος, Ρομπόλης Σάββας, Πολίτης Γιάννης, Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος, Κασιμάτης Γεώργιος, Μαριάς Επαμεινώνδας, Πατεράκη Αναστασία, Βέρης-Σπαθαράκης Κυριάκος, Ζωηρού Άννα, Βούλτεψη Σοφία, Χουντής Νικόλαος, Ρωμανιάς Γεώργιος και Λούκα Κατσέλη. Η δικαιολογία σύμφωνα με τον κ. Πρωτόπαπα είναι ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι!


 http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/399059/Default.aspx

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_2596.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters