Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αναμένουν ΜΕΓΑΛΟ σεισμό ! Δείτε ένα εκπληκτικό Βίντεο


Το katohika.gr έχει δημοσιεύσει ένα εκπληκτικό βίντεο που ουσιαστικά τεκμηριώνει μια θεωρεία που υποστηρίζει πως, κάθε 188 ημέρες συμβαίνει και ένας μεγάλος σεισμός στην Γη, όταν όμως λέμε μεγάλος, μιλάμε για πάνω από 7 Ρίχτερ.
Στην κατάσταση που βρίσκετε η Σαντορίνη σήμερα, με 14 εκατομμύρια κυβικά μάγμα να έχει συγκεντρωθεί κάτω από το...
ηφαίστειο από τον Ιανουάριο του 2011, όπως υποστηρίζει οΆντριου Νιούμαν, είναι ικανό σήμερα να δώσει μια έκρηξη, όμοια με εκείνη πριν από 450 χρόνια και όχι όμοια φυσικά, με εκείνη του 1650 πχ !
Ένα τέτοιο γεγονός θα είχε τρομερές γεωπολιτικές επιπτώσεις, στην δεδομένη χρονική στιγμή και ουσιαστικά ίσος, εξυπηρετούσε κάποια......
σκοτεινά συμφέροντα τα οποία και μέσο του HAARP επιδιώκουν είτε να κατευθύνουν είτε να επιταχύνουν το γεγονός για το συγκεκριμένο σημείο.
Όπως και να έχει αναμένετε κάποιο πολύ μεγάλο γεγονός Οικονομικό, Γεωφυσικό, Πολιτικό ? δεν εξηγείτε αλλιώς και μια περίεργη κινητικότητα, με non paper κυρίως σε Δυτικές πρεσβείες.
Το άρθρο που δημοσιεύει το www.katohika.gr



Πηγή

http://okloios.blogspot.com/2012/03/blog-post_4131.html

22 ΜΑΡΤΙΟΥ - Είμαστε Ετοιμοι; 17Μαρ 2012

Σε αυτό το βίντεο μιλάω για μια πολύ περίεργη σύμπτωση με 4 σεισμούς που εγιναν τους προηγούμενους 18 μηνες με διαστημα 6 μηνες και συγκεκριμενα 188 ημερες αναμεσα τους!
28 Φεβρουαρίου 2010 - Σεισμός στη ΧΙΛΗ 8.8
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
4 Σεπτμβρίου 2010 - Σεισμός στη Νέα Ζηλανδία 7.0 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
11 Μαρτίου 2011 - Σεισμός στην Ιαπωνία 9.0 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
15 Σεπτεμβρίου 2011 - Σεισμός στα FIJI 7.3 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
22 Μαρτίου 2012 - ?????????????????
Ας δουμε τι θα δουμε...

Γραφική παράσταση με σεισμικότητα στη Γη τον τελευταίο αιώνα.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
http://www.end-times-prophecy.org/earthquakes-endtimes.jpg


Μην ξεχνάμε οτι και η Ελλάδα είναι χώρα με έντονη σεισμικότητα η οποία έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.
Στους προσκόπους είχαμε το συνθημα "ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ" Αυτό δε σημαίνει οτι φοβόμαστε και οτι επικρατεί πανικός.
Αντιθέτως. Αν εισαι προετοιμασμένος, μπορείς να νιώθεις πιο σίγουρος και να συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου ξέροντας οτι έχεις πάρει τα μέτρα σου. Θεωρώ την 27 Σεπτεμβρίου και γενικά το τέλος του Μήνα εξαιρετικά επικύνδυνο και κρίσιμο.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ h
ttp://awakening.gr/september2011-caution/

Κατα τη γνώμη μου τα πιο σημαντικά: - Να έχετε έτοιμη μία τσάντα με είδη έκτακτης ανάγκης ωστε να μπορείτε να την αρπαξετε και να φύγετε αν χρεισταεί.
- Να έχετε στο σπίτι νερό και τρόφιμα για τουλάχιστον 1 εβδομάδα.
- Να έχετε συζητήσει με την οικογένειά σας το σχέδιο σας σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν υπαρχει κανενας τρόπος επικοινωνίας. (Που θα βρεθείτε κλπ)
Καλύτερα να ειμαστε ετοιμοι γι ακάτι και να μη συμβεί τίποτα παρά να να συμβεί κάτι και να μην είμαστε έτοιμοι για τίποτα.
Πηγή

http://okloios.blogspot.com/2012/03/22.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters