Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Το ΜΑΞΙΜΟΥ πάει .. Πειραιώς 132 !! Ο Υπερπρωθυπουργός Ράιχενμπαχ στο καινούργιο ...(9.365τ.μ.) στρατηγείο του !!

Ο Ράιχενμπαχ στήνει  το στρατηγείο του στην οδό Πειραιώς : Το κτίριο που στεγάζει μέχρι και σήμερα τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, επί της οδού Πειραιώς 132, αναμένεται να αποτελέσει, όπως μαθαίνουμε, το στρατηγείο και συνάμα
Το κτίριο που στεγάζει μέχρι και σήμερα τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, επί της οδού Πειραιώς 132, αναμένεται να αποτελέσει, όπως μαθαίνουμε, το στρατηγείο και συνάμα το ορμητήριο της «ομάδας δράσης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό τον Γερμανό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης Χορστ Ράιχενμπαχ .
Η Task Force, όπως είναι αλλιώς γνωστή η ομάδα, έχει ως αντικείμενο την προώθηση των προγραμμάτων.. ΕΣΠΑ (Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013) που καθυστερούσε δραματικά μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να χάνονται υπερπολύτιμοι οικονομικοί πόροι. Ο ρόλος της είναι συμβουλευτικός, αλλά συνάμα καταλυτικός, καθώς οι δράσεις ανά υπουργείο είναι στοχευμένες. Ζητεί αναλυτικά από κάθε υπουργείο τι πράττει και τι θα πρέπει να κάνει ούτως ώστε να μπορέσει και πάλι να βγει στις αγορές.
Η ομάδα του κ. Ράιχενμπαχ, που κλήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, αποτελείται από εκατό και πλέον τεχνοκράτες όλων των χωρών της ευρωζώνης και για τον λόγο αυτό είχε ζητήσει να υπάρχουν ευρύχωρα γραφεία. Ετσι, επελέγη το κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο νέο Μουσείο Μπενάκη, στο Γκάζι, και διαθέτει πολλά άδεια γραφεία.
Εχει εμβαδόν 9.365 τ.μ. και ευρύχωρους, υπόγειους χώρους στάθμευσης, για να μπορούν να αφήνουν τα οχήματά τους οι τεχνοκράτες, ενώ έχει ανεγερθεί με όλες τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Ο κ. Ράιχενμπαχ θέλει από το νέο αυτό κτίριο να εφαρμόσει κατά γράμμα το σχέδιο ανόρθωσης της χώρας μας, το οποίο πήρε από την Κομισιόν.
Απευθυνόμενος προ ημερών από τις Βρυξέλλες στους εκατό και πλέον τεχνοκράτες της Task Force που θα ασχοληθούν με τη χώρα μας, τόνισε με νόημα: «Στην Ελλάδα υπάρχουν 167 δισεκατομμύρια ευρώ και χρόνος για να ισορροπήσει την οικονομία της που βυθίστηκε στην ύφεση. Νέος στόχος είναι να επιστρέψει στις αγορές το 2015. Αν δεν τα καταφέρει, τότε ενδέχεται να εξετάσουμε την πιθανότητα ενός τρίτου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα». 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/132-9365.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters