Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αχ αυτό το αιολικό λόμπυ...


Όπως έχει γραφτεί, συναντήθηκε το αιολικό λόμπυ με τον Παπακωνσταντίνου (και τον Μαθιουδάκη), και την WWF, την Greenpeace και τους Οικολόγους Πράσινους

Τι δουλειά έχουν δύο ΜΚΟ και ένα μικρό κόμμα σε τέτοιες συσκέψεις, είναι απορίας άξιον. Δεν είναι δηλαδή, τοποτηρητές των Γερμανών είναι, για να μην ξεχνιόμαστε. G[erman]reen Thought Control.

Θέμα η δήθεν μείωση των ταριφών. Λέω "δήθεν" γιατί
νομίζει το λόμπυ ότι με την αντίδρασή τους έπεισαν τον Παπακωνσταντίνου να μην κόψει πολύ.  Ψάχνουν πώς θα μειώσουν την τρύπα του ΔΕΣΜΗΕ και πως θα βαφτίσουν το τέλος υπέρ ΑΠΕ κάτι άλλο,  για να μην φαίνεται.

Το λόμπυ ισχυρίζεται ότι οι ταρίφες στην Ελλάδα είναι φθηνότερες από ότι στην Ευρώπη.  Νομίζω ότι αλληλοκοροϊδεύονται, και δεν έχουν δει τιμές ρεύματος στην Βουλγαρία και την Τουρκία!!  Ούτε έχουν καταλάβει ότι χρεοκοπούμε. Και ο Ζερβός αιολικότερος των πάντων. Και τα νησιά του Αιγαίου προτεραιότητα.
Τα περιθώρια στα καλώδια είναι ...γενναία.

Το λόμπυ, όπως ήταν φυσικό έκλαψε δάκρυ κορόμηλο να μην μειωθούν οι ταρίφες, και νομίζει ότι έπεισε.  Ο Παπακωνσταντίνου τους είπε "λεφτά υπάρχουν"
και να μην φοβούνται για τις πληρωμές τους από τον ΔΕΣΜΗΕ και ηρέμησαν (εμείς οι καταναλωτές να 'μαστε καλά).

Φάνηκε ότι πολλοί παίρνουν
άδειες για να τις μεταπωλήσουν σε ξένους. Μπαμ μπαμ αρπαχτές με λίγα δώρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με την φασαρία με την αύξηση του τιμολογίου της ΔΕΗ, το λόμπυ θα λουφάξει για λίγο και δεν θα αντιδράσει πολύ στις ανακοινώσεις περί μείωσης ταριφών, αλλά θα επαγρυπνεί και θα πιάσει την ΝΔ (άντε τυχεροί, σας βλέπουν στα πράγματα) και το ΛΑΟΣ, να έχει καλυμμένες και αυτές τις πλευρές.


Ελπίζω η ΝΔ να δει τι κάνει το αδελφό κόμμα στην Ισπανία.
Η Ισπανία σταματάει τα πολλά πολλά με τις "βαριά επιδοτούμενες ΑΠΕ" για να ανακτήσει η Ισπανία την ανταγωνιστικότητά της έναντι της Γαλλίας (και θα γ΄ραψω για αυτό).   Όποιος μιλάει για "Ανάπτυξη" βασιζόμενος σε διπλασιασμό της τιμής του ρεύματος και καταστροφή του τουρισμού, θα πρέπει να το ...σκεφτεί. Πληθωρισμός, ύφεση και "Ανάπτυξη" δεν πάνε πακέτο.



http://archaeopteryxgr.blogspot.com/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_8762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters