Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!!!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΕΥΡΩ, ΕΥΡΟΖΩΝΗ
ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!

Φυσικά αυτό είναι σχέδιο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) (βλέπε εδώ το βίντεο με τον Chapman)
Όμως στο μεταξύ ο λαός θα έχει εξεγερθεί και εν τέλει ίσως και με την (υγιή) παρέμβαση του στρατού, θα ανεβεί πατριωτική κυβέρνηση και οι.....
δανειστές και ο Σόρος που τώρα προβλέπει χερέκακα την χρεωκοπία, θα πάρουν... την ταφόπλακα που τους αξίζει!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ

ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ

ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ

OXI ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
http://oimos-athina.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...
Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο, γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, πουείναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.! «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, δεν πληρώνει ΦΟΡΟ στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!! KAI OΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ Ν.Δ ΤΟ 78 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ!!! Α Κ Ο Υ Σ Α Τ Ε ,Τ Ι Π Ο Τ Ε ,Α Π Ο Κ Α Ν Ε Ν Α ,Κ Ο Μ Μ Α???? ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΊ΄ΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!!!!
AERAS EINAI είπε...
Λογιστικές εγγραφές δανείζουν, άϋλη ανατοκιζόμενη πίστωση πωλούν, με κλασματικά αποθεματικά (1 προς 10,προς 20, προς 30 από "αέρινα" χρήματα) χωρίς πλήρη αντίκρισμα και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, νερό, ορυκτό πλούτο κ.α) Με την έξυπνη επινόηση των τραπεζιτών της "ex nihilo" δημιουργίας του χρήματος (εκδοτικό προνόμιο) μαζί με το σύστημα του κλασματικού αποθέματος των εμπορικών τραπεζών (Fractional Reserve System) σου περνάνε αόρατες αλυσίδες σκλαβιάς και σου καθορίζουν τις τύχες επιβάλλοντας δημοσιονομική λιτότητα, αύξηση της φορολογίας, τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου και εξασφαλίζουν το αιώνιο χρέος. Γιατί όταν εκδίδεις ομόλογα- δημιουργείς χρέος, όταν βγαίνεις στις αγορές - δημιουργείς χρέος, όταν δέχεσαι μια δανειακή σύμβαση - δημιουργείς χρέος και φυλακίζεις τα ζωή σου και τα όνειρα σου με τις αόρατες αλυσίδες τους. O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια. Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες. Η επιλογή της ελευθερίας από ένα "αέρινο" νόμισμα θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί δουλειά, γιατί μπορείς να δημιουργήσεις ελεύθερος κρατώντας τις τύχες στα χέρια σου, από το να είσαι ζητιάνος και δεμένος στις επιταγές και ορέξεις άλλων. Με όλα τα παραπάνω, η απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα ενός δημοψηφίσματος όχι μόνο είναι εύκολη, άλλα και ξεκάθαρη... http://www.scribd.com/oikonomia247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters