Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!)








Και μην πει κανείς πως στηρίζω τον Άδωνι και τον ΛΑΟΣ. Το Υγρό Πυρ είναι ανεξάρτητο πατριωτικό ιστολόγιο και δεν ανήκει σε κανένα κόμμα ούτε στηρίζει κόμματα. Το Υγρό Πυρ στηρίζει όλους όσους ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εάν πάτε στο φόρουμ του Άδωνι θα δείτε τι είδους σκληρή κριτική ασκώ και στον Άδωνι και στον ΛΑΟΣ για τις μνημονιακές τους επιλογές και τις κωλοτούμπες του Καρατζαφιόζη. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση ο Άδωνις ξεβράκωσε παραδειγματικά τον ΠΡΟ.ΠΟ και όπως του άξιζε και πρέπει να το πούμε και να το παραδεχτούμε όλοι, ακόμα και αν δεν συμφωνούμε με τον Άδωνι και τον ΛΑΟΣ σε άλλα θέματα. 
Ο Άδωνις απέδειξε πως εάν δεν φύγουν αμέσως αυτοί οι άκρως επικίνδυνοι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο θα συνεχίσουν να μπαίνουν οι λαθροέποικοι στα σπίτια μας με καλάσνικοφ, όχι μόνο θα συνεχίσουν να ξεδοντιάζουν και να βιάζουν γριούλες, αλλά θα καταφέρουν τελικά να μας ξεπαστρέψουν όλους και έναν έναν πολύ σύντομα και με μαθηματική ακρίβεια.  Πρέπει να ξυπνήσουμε προτού να είναι αργά και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να υπερασπιστεί την Πατρίδα, την ζωή του και την οικογένεια του με κάθε μέσο και τρόπο. Θα πρέπει να καταλάβουμε κάποτε πως το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας δεν είναι το μνημόνιο και οι τσέπες μας αλλά το πως θα προστατέψουμε την χώρα και τις ζωές μας από την επέλαση των ξενόφερτων ζώων. Δεν καταλαβαίνω τι θα κάνετε τα λεφτά, με κομμένο το λαιμό σας για μία κάμερα ή για 5 ευρώ. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters